Geweldige odds om te wedden op PSV – Monaco

Jeroen van den Berg
08.08.2022

Bereikt PSV de volgende ronde van de Champions League kwalificatie? Dat is de grote vraag deze week. PSV speelde gelijk tegen Monaco en gaat nu thuis op zoek naar een goed resultaat.

PSV op zoek naar overwinning in eigen huis

Vorige week speelde PSV gelijk in Monaco en dat betekent dat er een goed resultaat gepakt moet worden in eigen huis. PSV moet winnen om de volgende ronde te behalen. Vandaar dat Ruud van Nistelrooij al sommige van zijn spelers rust gaf in zijn Eredivisie debuut. Zo werden Ibrahim Sangare en Guus Til gespaard tegen Emmen en werden Gakpo en Luuk de Jong voortijdig naar de zijlijn gehaald. Hetzelfde gold voor Joey Veerman Obispo en Max. Xavi Simons bleef wel 90 minuten lang staan en hetzelfde overkwam Bakayoko die zich liet gelden met een treffer.

In alle opzichten is de return tegen PSV belangrijk. Zo kan PSV zich voor het eerst in vier jaar vier jaar plaatsen voor de groepsronde van de Champions League. Daarnaast kan het behalen van het kampioenenbal ook nog zorgen voor het wat langer aanblijven van Cody Gakpo. Zijn waarde zou na een seizoen in de Champions League nog meer kunnen oplopen waarna PSV voor meer geld kan verkopen. Van Gakpo en Luuk de Jong is al zeker dat ze op dinsdag in de basis zullen starten. Hetzelfde geldt voor Guus Til. Hoe de opstelling er verder uit gaat zijn is nog even de vraag aangezien PSV toch ook wel wat blessure heeft. Bij het wedden op PSV – Monaco pak je nu een mooie Betcity bonus. Die bespreken we tegelijkertijd met de odds bij deze wedstrijd.

 

© Betcity – screenshot van 08-08-2022

Is Monaco opnieuw favoriet?

Vorige week was AS Monaco favoriet tegen PSV. Is dat deze week ook het geval? Na het gelijkspel in de eerste wedstrijd, won Monaco wel de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Strasbourg stonden de Monegasken al binnen een uur met 0-2 voor. Dat was het moment voor Philippe Clement om vrijwel de hele voorhoede te wisselen. Doelpuntenmakers Dip en Diatta gingen naar de kant en ook Martins werd gewisseld. Embolo bleef wel in de punt van de aanval staan.

Aleksandr Golovin en Kevin Volland ontbraken in de Ligue 1 dit weekend maar zullen wel gewoon spelen tegen PSV. Dat geldt waarschijnlijk niet voor Caio Henrique, Willem Geubbels, Myron Boadu en Takumi Minamino. Samen met Benoit Badiashile zijn zij namelijk allemaal geblesseerd. Kopzorgen dus voor oefenmeester Clement. Liggen hier kansen voor PSV? Laten we snel de odds erbij pakken en je gelijk verblijden met een mooie Betcity bonus.

De beste odds bij PSV - AS Monaco

© Betcity – 08/08/2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

Wedden op PSV – Monaco met hoge odds en bonus!

PSv is tegen Monaco in eigen huis lichtjes favoriet. Desalniettemin kun je ruim twee keer je inzet pakken bij Betcity als PSV wint. Een overwinning van de thuisploeg geeft namelijk 2.38 terwijl winst van Monaco in Eindhoven 2.95 oplevert. Een gelijkspel staat op 3.55. Betcity staat bekend om de vele bonussen, daar lees je natuurlijk meer over in onze Betcity review. Bovendien pak je bij deze wedstrijd ook nog eens verhoogde odds. Nieuwe spelers kunnen namelijk 40 keer hun inleg krijgen als ze inzetten op winst van PSV. Aarzel daarom niet en meld je gelijk aan via de link hieronder.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.