Wint FC Twente ook in eigen huis van Cukaricki?

Jeroen van den Berg
10.08.2022

#Ad Vorige week won FC Twente al met 1-3 in Servië van Cukaricki. De buit lijkt daarom al binnen maar Twente weet ook dat het deze voorsprong niet uit handen mag geven. Wint Twente ook in de Grolsch Veste van Cukaricki?

FC Twente is bezig aan een goede week

Na de uitwedstrijd in Servië waar dus gewonnen werd, nam afgelopen zondag Twente het op tegen NEC. Ook die wedstrijd werd gewonnen en dus kan Ron Jans spreken over een prima eerste week. Nu kwam de goal van Sem Steijn wel pas in de blessuretijd, maar het belangrijkste lijkt toch het binnenhalen van de eerste drie Eredivisie punten. Deze week gaat de focus volledig naar het thuisduel met Cukaricki. Jans gaf belangrijke spelers zoals Ricky van Wolfswinkel, Mees Hilgers, Virgil Misidjan en Rots rust tegen NEC maar lijkt wel op deze vier spelers te rekenen op donderdag tegen de club uit Belgrado. Wout Brama is nog altijd geblesseerd en zal dit duel sowieso moeten missen.

Het zal je vast niet verrassen dat FC Twente na het goede resultaat in Belgrado topfavoriet is om zich te kwalificeren. Ook is Twente de grootste kanshebber voor de zege in eigen huis. Nu het voetbalseizoen weer begonnen is zijn er veel Nederlandse casino bonussen. Bij Bet365 hebben we de mooiste bonus gevonden en pak je bovendien erg goede odds. Laten we eerst Cukaricki bespreken voordat we de odds en bonus erbij pakken.

Heeft Cukaricki een kans in de Grolsch Veste

Met uitzondering van de Intertoto Cup in de jaren negentig, is Cukaricki nog nooit zo ver gekomen in een Europese competitie. En dan moet de groepsfase nog beginnen. Natuurlijk hoop Cukaricki op een stunt, maar gezien het spelbeeld in Belgrado lijkt dat er niet in te zitten. De enige goal van Cukaricki viel toen de wedstrijd al beslist was. Twente stond bij rust al met 0-3 voor door goals van Daan Rots, Michel Vlap en Joshua Brenet. Stefan Kovac kon in de 59e minuut nog iets terug doen, maar die goal had uiteindelijk nog het meest weg van een eretreffer.

Coach Dusan Kerkez weet dat kwalificatie er vrijwel zeker niet inziet en zal zijn spelers vrijuit laten voetballen. Wellicht dat een vroeg doelpunt in de Grolsch Veste nog voor de nodige opschudding kan zorgen. Kerkez moet het in Twente doen zonder ALeksa Jankovic en Milan Savic maar lijkt zijn selectie niet te veranderen ten opzichte van de vorige match tegen Twente. Het is tijd om de Bet365 welkomstbonus en de odds bij deze wedstrijd te bespreken. Lees dus snel verder om te zien hoe je het beste kunt wedden op FC Twente – Cukaricki

FC Twente - Cukaricki odds Conference League

© Bet365 – 10-08-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij FC Twente – Cukaricki

Gaat FC Twente winnen in de Grolsch Veste van Cukaricki en plaatst het zich zo voor de volgende kwalificatieronde? Bij Bet365 zien we de beste odds om te wedden en daar krijg je 1.28 voor een overwinning van FC Twente. Een gelijkspel levert je 5.50 op en winst van FK Cukaricki staat op maar liefst 11.00. Bij Bet365 kun je ook gebruik maken van de bet boost. 4-0 winst van FC Twente levert maar liefst 17.00 op in plaats van 12.00 en als FC Twente beide helften wint, pak je daar 3.10 mee. Wil je meer weten over de Bet Boost of de welkomstbonus van € 100? Lees dan onze Bet365 review eens op je gemak door. Als je nog snel deze goede odds wilt pakken, doe je dat via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.