Quoteringen Luke Humphries – Vincent van der Voort + wedtip WK Darts

Jeroen van den Berg
28.12.2022

Aanstaande donderdag neemt Vincent van der Voort het op tegen Luke Humphries, een lastige tegenstander volgens velen. Wat zijn de kansen van Vincent van der Voort op het WK darts?

Lastige wedstrijd voor Van der voort

Vincent van der Voort had weinig moeite met het spel van zijn vorige tegenstander Cameron Menzies. Met het vertoonde gedrag van Menzies had Fast Vinnie wel degelijk problemen. Menzies praatte niet alleen voor de wedstrijd tegen de Nederlander, maar bleef ook tijdens het duel maar doorpraten. De maat was vol toen Menzies ook nog liedjes uit het publiek ging meezingen. Vincent van der Voort liet zich niet van de wijs brengen en won uiteindelijk met 3-0 van Davies. De Nederlander behaalde daarmee een mooie overwinning en behoord nu ook tot de favorieten van het WK Darts 2023 Daarmee dacht de Nederlander dat het gedaan was met het gedrag van zijn tegenstander, maar die wilde een dikke knuffel in plaats van alleen maar een hand van Van der Voort. Het was in veel opzichten dus een aparte wedstrijd. In het onderstaande overzicht kun je de quoteringen vergelijken voor Luke Humphries – Vincent van der Voort.

Quoteringen Luke Humphries – Vincent van der Voort
Bookmaker: betcity.nl toto logo jack's casino nl
Humprhies wint 1.28 1.27 1.28
van der Voort wint 3.70 3.80 3.70
Humphries King of the Oche:Ja 2.25 2.30 2.25
van der Voort King of the Oche: Ja 29.00 29.00 29.00
Meer dan 11,5 180’s 1.85 1.71 1.85
Minder dan 11,5 180’s 1.85 2.02 1.85

Van der Voort gooide een gemiddelde van 91 punten en dat was genoeg voor de overwinning. Wat opvalt, is dat ook Humphries 91 gemiddeld gooide voor de overwinning. Van der Voort en Humphries troffen elkaar in 2019 voor de eerste keer tijdens de UK Open. Aan die wedstrijd heeft de Nederlander geen goede herinneringen aangezien hij met 6-1 verloor. Heeft Van der Voort dit keer volgens de beste bookmakers wel kans om te winnen?

De beste bookmaker bonus bij Luke Humphries – Vincent van der Voort

Zoals je ziet liggen de bookmaker odds dicht bij elkaar. Daarom is het ook wel verstandig om een bookmaker te kiezen waar je een fijne bonus kunt krijgen. De Jack’s bonus is zo’n promotie die perfect aansluit bij deze wedstrijd. Hiermee krijg je namelijk zodra je € 20,00 stort maar liefst 10 profit boosts waarmee je 25% extra krijgt op je gratis weddenschappen. Door je via de links op deze pagina te volgen, kom je direct bij deze bonus uit.

Jacks Profit boost WK Darts 2023

Humphries favoriet bij de bookmakers

Luke Humphries won net als Vincent van der Voort z’n eerste wedstrijd op het PDC WK darts. Dat moet natuurlijk ook wel om nu opnieuw in actie te komen. Humphries bereikte al drie keer de kwartfinale van het WK en is de huidige nummer vijf in de PDC Order of Merit. Humphries luistert naar de bijnaam Cool Hand Luke en schreef dit jaar tijdens de Euro Tour en Player Championships meerdere toernooien op zijn naam.

Toch won hij zijn eerste partij maar nipt. Het werd namelijk 3-2 tegen de Duitser Florian Hempel. Het is nog wachten op de eerste televisie titel van Humphries, maar hij zal dit jaar ook al genoegen nemen met een plek in de halve finale om daar zijn personal best neer te zetten. Toch zien de bookmakers Humphries eerder winnen dan Van der Voort op het WK. Het zal, net als tegen Hempel, geen makkelijke klus worden voor de Engelsman die in 20019 PDC World Youth championship op zijn naam schreef. We pakken snel de odds erbij zodat je gelijk kunt wedden op het WK darts 2023.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.