Dirk van Duijvenbode – Ross Smith quoteringen WK Darts 2023

Jeroen van den Berg
28.12.2022

Dirk van Duijvenbode speelt in de derde ronde tegen Ross Smith op het WK darts. In dit artikel bespreken we de kansen van Aubergenius en kijken we natuurlijk naar de odds bij deze wedstrijd. Tenslotte hebben we ook nog een mooie bonus voor je gevonden voor het Wedden op het WK darts 2023.

Dirk van Duijvenbode moeizaam door naar de derde ronde

Afgelopen donderdag speelde Dirk van Duijvenbode in de tweede ronde tegen Sedlacek.Dat was een wedstrijd vol met verrassingen. Van Duijvenbode kwam al vroeg aan de leiding, maar leek zijn voorsprong volledig uit handen te geven. Sedlacek kreeg zelfs een wedstrijd pijl maar een een magistrale comeback van The Titan zorgde uiteindelijk toch nog voor de overwinning. De Nederlander gooide op een haar na een negendarter, wat niet alleen kon rekenen op applaus van het publiek, maar ook van zijn tegenstander.

Quoteringen Dirk van Duijvenbode – Ross Smith
Bookmaker: betcity.nl bet365 livescore nl
Van Duijvenbode wint 1.73 1.75 1.71
Smith wint 2,10 2.05 2.10
Van Duijvenbode King of the Oche:Ja 5.00 4.96 5.00
Smith King of the Oche: Ja 6.50 6.50 6.00
Meer dan 19.5 180’s 1.90 1.88 1.84
Minder dan 19.5 180’s 1.80 1,75 1,86

Van Duijvenbode maakte zijn debuut op het WK darts in 2020 en is toch wel een van de culthelden op het WK. Dat heeft niet alleen met de bijnaam Aubergenius te maken – Van Duijvenbode werkt op een auberginekwekerij- maar toch ook met zijn opkomst. Zodra de eerste bass klanken te horen zijn begint Ally Pally te trillen en weet iedereen dat Dirk van Duijvenbode het podium opkomt. Vorig jaar kwamen de twee darters elkaar in dezelfde fase van het toernooi tegen en won de Nederlander. Wat zijn de kansen bij de bet sites Nederland dit keer? Dat bespreken we zo.

LiveScoreBet Darts bonus voor Dirk van Duijvenbode – Ross Smith

Het wedden op darts wordt met €100 aan gratis weddenschappen direct een stuk interessanter. Die krijg je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder bij LiveScoreBet. Deze LiveScoreBet bonus hoef je bovendien niet alleen te gebruiken voor darts, maar kan ook ingezet worden voor andere sporten. Als je een weddenschap plaats van minimaal 10 euro met een quotering van 1.50 of hoger kun je deze bonus al claimen. Het bedrag van de bonus wordt verdubbeld tot maximaal 100 euro. Er is geen LiveScoreBet bonus code nodig om deze bonus te claimen, het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande afbeelding te klikken.

LiveScoreBet welkomstbonus

Naast de welkomstbonus zijn er ook nog wekelijkse LiveScoreBet Combi bets waarmee je een free bet kunt verdienen en zijn er nog diverse wedstrijden van de grootste Europese competities waarmee je free bets kunt verdienen. Kortom genoeg reden om te kiezen voor deze bookmaker!

Ross Smith bezig aan een topseizoen

Smith behaalde zijn eerste overwinning in een televisie-evenement op het EK in oktober van dit jaar. Dat deed hij door Joe Cullen, Dimitri van den Bergh en Peter Wright te verslaan, voordat hij ook Michael Smith de baas was in de finale. “Smudger” ondersteunde die prestatie met een sterk optreden in de Grand Slam, waar hij Michael van Gerwen, toch wel de favoriet op dit WK versloeg, voordat hij met 10-8 verloor van Luke Humphries.

Smith behaalde een gemiddelde van 100 in zijn overwinning op Darius Labanauskas in de tweede ronde voor kerst en raakte bijna 60% van zijn dubbels. Als hij op donderdag opnieuw zo weet te gooien, zou dit voldoende moeten zijn om het Van Duijvenbode lastig te maken. Laten we snel de quoteringen vergelijken, voordat we de speciale bonus bij deze wedstrijd toelichten. Wedden op het WK darts 2023 doe je natuurlijk met de beste bookmakers die je hieronder kunt zien in het overzicht.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.