Voorbeschouwing Michael van Gerwen – Mensur Suljovic PDC Darts

Jeroen van den Berg
27.12.2022

De topfavoriet om het WK Darts 2023 te winnen, Michael van Gerwen, komt op woensdag in actie tegen Mensur Suljovic. Wordt dit een walk in the park voor Mighty Mike of kan Suljovic verrassen?

Michael van Gerwen heeft de beste papieren om het WK te winnen

Al lang voordat het WK begon, wisten de bookmakers het al vrijwel zeker. Michael van Gerwen is de grote kanshebber om het WK darts 2023 te winnen. Van Gerwen kent na een aantal jaren kwakkelen, weer zijn vorm waar hij om bekend staat. Mighty Mike gooit dit jaar weer hoge gemiddeldes en raakt ook zijn dubbels. In zijn eerste partij tegen Lewy Williams kende Van Gerwen weinig moeite en won hij met 3-0 van de Brit. MVG verloor slechts een leg en eindige met een gemiddelde van 102. De Nederlander lijkt dus klaar voor het duel met Mensur Suljovic.

Michael van Gerwen won in eerdere confrontaties al zes keer van Suljovic en hoeft zich dus niet druk te hoeven maken om zijn Oostenrijkse tegenstander. Suljovic wist wel al de Nederlander Mike de Decker, maar MVG is toch van andere klasse. Eindwinst van Michael van Gerwen voor het WK staat bij de Nederlandse bookmakers op 3.50 keer je inzet. Even verderop bekijken we de odds bij deze partij tussen van Gerwen vs Suljovic en bespreken we gratis wedden bij deze wedstrijd.

Aanmelden bij BetCity

Suljovic kwam nooit verder dan de derde ronde

Ally Pally is door de jaren heen geen gelukkig podium geweest voor Suljovic. Sinds zijn debuut in 2008 is “The Gentle” nooit verder gekomen dan de derde ronde, met 4-0 nederlagen tegen Wes Newton, Adrian Lewis en Dimitri van den Bergh in deze fase van het toernooi. Daarom hoopte Suljovic dan ook op een gemakkelijke eerste tegenstander. Zijn gebeden werden verhoord, want aan Mike de Decker had de Oostenrijker maar weinig tegenstand. Het werd 3-0 voor Suljovic.

De Oostenrijker zal echter beter dan ooit moeten gooien op Alexandra Palace, het podium waar hij nooit zijn beste vorm kan tonen. Alleen dan maakt hij volgens de bookmakers kans op een overwinning. Suljovic kende dit jaar wat gezondheidsproblemen, maar lijkt volledig hersteld. Gaat het hem lukken om Van Gerwen voor de eerste keer te verslaan? Laten we de odds om te wedden op het PDC WK Darts erbij pakken.

 

Quoteringen Michael van Gerwen  – Mensur Suljovic
Bookmaker: betcity.nl bet365 jack's casino nl
Weddenschap BetCity Bonus Bet365 Bonus Jack’s Bonus
Van Gerwen wint 1.07 1.05 1.07
Suljovic wint 8.50 8.25 8.40
Van Gerwen King of the Oche:Ja 1.83 1.78 1.80
Suljovic King of the Oche: Ja 34.00 32.50 35.00
Meer dan 8.5 180’s 1.81 1.75 1.77
Minder dan 8.5 180’s 1.90 1.92 1.92

De beste odds en speciale bonussen

In de tabel hierboven zie je de beste odds van drie bookmakers bij de partij tussen Michael van Gerwen en Mensur Suljovic. Daarbij willen we je ook wijzen op de € 50 freebet met de Betcity bonus die je kunt gebruiken op het WK Darts of een andere sport. Zo kun je na het maken van je eerste storting direct gratis wedden op deze wedstrijd. De finale wordt pas gespeeld op 3 januari en dat betekent dat je genoeg mogelijkheden hebt om mooie wedstrijden uit te zoeken voor je gratis weddenschappen. Meld je aan via de links op deze pagina en wed gratis op Van Gerwen – Suljovic.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.