Alan Soutar vs Danny Noppert – odds & voorbeschouwing

Jeroen van den Berg
27.12.2022

Danny Noppert won met 3-1 van de Canadees David Cameron op het WK darts en speelt op woensdag tegen Alan Soutar. De Nederlander wilt zijn stempel drukken dit seizoen, maar lukt het hem om Soutar te verslaan?

Soutar “gewoon aan het werk” tijdens de kerst

Naast professioneel darter is Alan Soutar ook brandweerman. Waar anderen rust nemen of aan het kerstdiner zitten met de familie, gaat Alan Soutar tussen zijn WK optredens door gewoon aan het werk. De darter won op indrukwekkende wijze van Daryl Gurney, maar moet toch werken met de kerst. Geen rust voor de Engelsman. Bovendien moet hij op de 26e ook nog een nachtdienst pakken en reist hij pas op de 27e af naar Londen.

Hoe vermoeid Soutar zal zijn, is nog maar de vraag. Toch kan het niet anders dan dat zijn tegenstander op woensdag meer van zijn rust heeft kunnen genieten. Voor Soutar is het dagelijkse kost en is hij niet anders gewend. Na twee overwinningen op het WK darts heeft Soutar de smaak te pakken en zal hij ook willen verrassen tegen Noppert. Of de bookmakers Nederland Soutar als favoriet zijn voor het duel met Noppert? Niet echt. Voor winst van de brandweerman krijg je namelijk ruim drie keer je inzet.

Danny Noppert gooit hoge ogen dit seizoen

Na zijn overwinning op de UK Open kan 2022 eigenlijk al niet stuk voor Danny Noppert. Toch zal hij graag een goed resultaat neer willen zetten op het WK om zo 2023 pas echt goed in te luiden. Daar is een zege op Soutar noodzakelijk voor aangezien Noppert alleen op die wijze de achtste finale kan bereiken.

Noppert deed het goed in zijn vorige duel tegen David Cameron.De Nederlander won met een 95.00 gemiddelde, 57,9% op zijn dubbels en zes 180’s, Noppert gaat er zelf van uit dat hij de kwart- of zelfs de halve finale zou moeten halen. We gaan het zien aankomende woensdag als hij het op Alexandra Palace opneemt tegen Soutar. Hij is in ieder geval favoriet. De odd van 1.70 gemiddeld toont het verschil met zijn tegenstander wel aan. Daarnaast hebben we nog een aantal andere mooie bets voor je klaargezet om te wedden op het WK darten.

 

Quoteringen Alan Soutar vs Danny Noppert
Bookmaker: bet365 toto logo jack's casino nl
Weddenschap Bet365 Bonus Toto Bonus Jack’s Bonus
Soutar wint 4.00 3.80 3.95
Noppert wint 1.37 1.28 1.35
Soutar King of the Oche:Ja 13.00 13.50 13.25
Noppert King of the Oche: Ja 3.05 3.15 3.05
Meer dan 12,5 180’s 1.91 1.86 1.90
Minder dan 12,5 180’s 1.81 1.80 1.84

Waar vind je de beste darts bonussen

We hebben gezocht naar de hoogste odds en van de drie bookmakers heeft Circus de meest aantrekkelijke bonus. Hier krijg je namelijk tot € 250 aan free bets. Daarnaast verwachten we ook Circus super odds bij het WK darts waar je bijvoorbeeld 50x je inzet kunt winnen bij het wedden op Noppert of een van de andere Nederlandse darters. Je meld je aan via de links in dit artikel en komt zo gelijk bij de juiste bonus uit.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.