Gerwyn Price – Raymond van Barneveld quoteringen + wedtips

Jeroen van den Berg
27.12.2022

Op dinsdag 27 december gaat, na een korte kerstbreak, het WK darts weer verder. De topper van de dag is wel het duel tussen Gerwyn Price en Raymond van Barneveld. Hier bespreken we hoe je op de partij het beste kunt wedden.

Gerwyn Price de beste darter van de wereld?

Momenteel staat Gerwyn Price nog altijd bovenaan de PDC ranglijst en daarmee is hij officieel de beste darter ter wereld. Toch zegt dat zeker niet alles. De vorige twee onderlinge wedstrijden wist Raymond van Barneveld namelijk te winnen. Daarbij is Price ook niet de topfavoriet bij de bookmakers Nederland om dit toernooi te winnen.

Dat is namelijk Michael van Gerwen. Gerwyn Price staat bij de bookies op de derde plek na Michael van Gerwen en Michael Smith. Voor een eindoverwinning van Gerwyn Price moet je rekenen op zo’n 7,5 keer je inzet. Price won het PDC WK Darts twee jaar geleden en nam daarmee de koppositie in het PDC klassement over van Michael van Gerwen om die al ruim een jaar niet meer af te staan. Price won eerder op het toernooi zijn enige wedstrijd van Luke Woodhouse met 3-1 en speelt nu dus tegen Barney, waar hij al twee keer van verloor in 2022.

Price- van Barneveld odds PDC WK 2023

© Jack’s – 27-12-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

 

Barney leeft op na jaren sukkelen

Ruim 20 jaar geleden was er één darter die iedereen versteld deed staan. Die darter kwam uit Den Haag en luisterde naar de naam Raymond van Barneveld. Naarmate de jaren vorderde, kwam er een einde aan de dominantie van de Nederlander en gaf Barney zelfs aan te stoppen met darten. Het plezier was op en daarom legde Van Barneveld zijn pijlen neer.

Toch vond Barney zijn plezier weer terug in het darten en kent hij dit jaar een geweldig seizoen. Vanuit het niets stond Raymond van Barneveld weer tussen de 32 beste spelers ter wereld en hierdoor kon hij de eerste ronde op het WK overslaan. Toch begon het toernooi niet zoals gewenst. Barney was ziek in zijn eerste wedstrijd en wist maar net te winnen. Voor het duel met Price is de Hagenaar volledig hersteld. Dat is ook wel nodig, aangezien je op minder dan 100% de Welshman simpelweg niet kunt verslaan. Bij het wedden op het WK darts 2023 horen natuurlijk goede odds. Hieronder zie je een overzicht van de beste odds bij de bookmakers.

 

Quoteringen Gerwyn Price – Raymond van Barneveld
Bookmaker: betcity.nl toto logo jack's casino nl
Weddenschap BetCity Bonus Toto Bonus Jack’s Bonus
Price wint 1.32 1.30 1.30
Van Barneveld wint 3.40 3.30 3.50
Price King of the Oche:Ja 3.50 3.25 3.60
Van Barneveld King of the Oche: Ja 11.00 10.50 11.50
Meer dan 12,5 180’s 1.81 1.75 1.81
Minder dan 12,5 180’s 1.92 1.90 1.92

Speciale darts bonussen voor nieuwe spelers

Zoals je hierboven ziet, vind je de beste odds bij Jack’’s, Toto en Betcity. De beste bonus is echter de Jack’s bonus. Hier krijg je namelijk tot twee keer toe een € 10 free bet, maar kun je tijdens het WK darts ook nog eens 10 profit boosts claimen. De welkomstbonus is bovendien een gratis weddenschap tot € 50,00 die je ontvangt nadat je je aanmeldt via de link in dit artikel.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.