Quoteringen Chris Dobey – Martijn Kleermaker wedtips

Jeroen van den Berg
23.12.2022

Na een overtuigende overwinning op de Chinees Xicheng Han, neemt Martijn Kleermaker het op tegen niemand minder dan Chris Dobey die de laatste vier keer telkens minimaal de derde ronde wist te behalen.

Chris Dobey is de nummer 22 van de wereld

Chris Dobey is pas 32 jaar, maar gaat toch al even mee. “Hollywood”, zoals de man uit Bedlington wordt genoemd, is de huidige nummer 22 op de PDC ranglijst. Toch kent de Brit een wisselvallig zijn. Hij wint wel, maar moet het tegen de grotere tegenstanders afleggen. Zo verloor Dobey dit jaar van de Duitser Schindler en twee keer van Dave Chisnall. Door zijn ranking hoefde Hollywood nog niet in actie te komen en speelt hij zijn eerste officiële wedstrijd in bijna een maand tijd.

Aanmelden bij BetCity

Omdat Hollywood eerder al de kwartfinale op de World Grand Prix en de halve finale van het EK wist te behalen, is de verwachting dat Dobey toch wel de favoriet zal zijn voor het duel met Martijn Kleermaker bij de Nederlandse bookmakers. Even verderop tonen we je de meest interessante odds bij deze wedstrijd en kijken we dus of Chris Dobey daadwerkelijk favoriet tegen de Nederlander.

Wat zijn de kansen van Kleermaker?

Martijn Kleermaker kende weinig moeite met zijn Chinese tegenstander in de eerste ronde. Het werd tegen Xicheng Han 3-0 in sets. Wat wel opviel is dat in deze hele wedstrijd Kleermaker slechts één keer 180 wist te gooien. Zijn tegenstander gooide er vier. Wel wat het gemiddelde hoger met 86.28 om 77.73. Genoeg om te winnen, maar of het genoeg is tegen Dobey moet nog blijken. Martijn Kleermaker is net wat jonger dan zijn tegenstander op vrijdag en staat op de 44e plek op de PDC ranking.

Martijn Kleermaker zal deze wedstrijd als underdog ingaan. Dat heeft er onder andere mee te maken dat hij twee van de laatste wedstrijden tegen Dobey niet heeft kunnen winnen. Van de twee onderlinge partijen was Dobey twee keer te sterk. Beide wedstrijden werden ruim twee jaar gespeeld, maar het werd in mei 2020 6-3 voor Dobey, terwijl het op 4 december van dat jaar zelfs 4-0 werd voor Hollywood, Van zijn laatste vijf wedstrijden heeft Kleermaker er drie gewonnen en dat zal hem wel hoop geven. De grote vraag is natuurlijk waar je de beste quoteringen krijgt om te wedden op het WK darts. We hebben hieronder een handige tabel voor je opgesteld met de beste odds en een paar mooie weddenschappen.

Quoteringen Chris Dobey – Martijn Kleermaker
Bookmaker: betcity.nl bet365 Unibet logo kleiner
Weddenschap BetCity Bonus Bet365 Bonus Unibet Bonus
Dobey wint 1.30 1.30 1.30
Kleermaker wint 3.50 3.50 3.50
Dobey King of the Oche:Ja 2.38 2.50 2.38
Kleermaker King of the Oche: Ja 23.00 26.00 23.00
Meer dan 7,5 180’s 1.79 1.83 1.79
Minder dan 7,5 180’s 1.93 1.83 1.93

Mooie bonussen bij het PDC WK Darts 2023

Behalve goede odds is een goede bonus natuurlijk ook altijd welkom. Er zijn veel verschillende bonussen, maar de Betcity bonus is wel een hele mooie. Hier krijg je namelijk een live free bet van € 5,00 als je € 10,00 of meer inzet op het WK darts. Die bonus kun je zowel als nieuwe en als reeds geregistreerde speler pakken.

Bet365 odds oost bij Chris Dobey - Martijn KLeermaker

Behalve deze bonus vind je bij Bet365 ook mooie Bet boosts bij het darten. Zelfs bij deze wedstrijd vind je een aantal verhoogde quoteringen. Voor wedden dat Martijn Kleermaker de eerste set wint en de hoogste finish pakt, krijg je zes keer je inzet, maar Chris Dobey wint de wedstrijd en gooit de hoogste finish levert je met de bet boost 2.10 op in plaats van de reguliere 1.90.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.