Wedden op FC Bayern München – VfL Bochum: Quoteringen & Odds

Sam Balk
09.02.2023

Op de 20e dag van de Bundesliga-wedstrijd treft regerend kampioen Bayern München VfL Bochum.

De Münchenaren komen in stijgende vorm in de wedstrijd. Nadat de leider van de tafel aan het begin van de lente niet helemaal tevreden was met de prestatie, kon het team in de laatste twee wedstrijden op het veld weer hun gebruikelijke dominantie tonen. Bochum daarentegen is een van de grote degradatiekandidaten in het kampioenschap en staat slechts enkele punten boven de degradatieplaats. In het onderstaande overzicht hebben wij de beste 3 wedtips voor deze wedstrijd ook kun je de beste quoteringen vergelijken van deze wedstrijd met live odds.

Onlangs wisten ze TSG Hoffenheim echter verrassend met 5-2 te verslaan in de competitie en ze hopen nu voort te kunnen bouwen op deze opwaartse trend. Er staat ons in ieder geval een vermakelijke voetbalmiddag te wachten en als je op zoek bent naar de beste inzet strategie voor dit spel, hebben we drie gok tips opgesteld die je kunnen helpen bij bet sites Nederland.

 • Onze tip 1: Meer dan 2,5 doelpunten in de 1e helft kans 3,20 BetCity
  Waarom? Als je naar de laatste wedstrijden van de twee teams kijkt, kun je je verheugen op veelal hoog scorende ontmoetingen. Vooral Bochum wist aanvallend vaak gevaarlijk te worden, maar kreeg defensief te kampen met serieuze problemen. We gaan uit van een ontmoeting die ons zal vermaken met een paar doelpunten in het begin en voorspellen meer dan 2,5 doelpunten in de 1e helft. In de bookmaker vergelijking heeft BetCity review de overhand met de beste kansen.
  Wedtip Bayern - Bochum BetCity
 • Onze tip 2: Choupo-Moting scoort de 1st hit odds van 4.50 Bet365Waarom? De internationale spits van Kameroen is weer fit en staat te popelen om de sterke vorm van de afgelopen wedstrijden voort te zetten. De aanvaller is dit seizoen nog nooit zo’n bedreiging geweest voor een doelpunt en we denken dat hij vanavond de eerste zal zijn die de wedstrijd scoort. Bet365 heeft hiervoor een quotering van 4,65.
  Wedtip Bayern - Bochum Bet365
 • Onze combinatietip: Bayern wint beide helften + beide teams scoren – odds 3.30 Toto
  Waarom? 
  Dat Bayern waarschijnlijk over het sterkste offensief van de competitie beschikt, is algemeen bekend, wat ook op indrukwekkende wijze bleek uit de 7-0-zege in de eerste seizoenshelft tegen VfL. Maar ook het team van Bochum heeft keer op keer laten zien dat ze niet onderschat mogen worden. Uiteindelijk zal München in goede of slechte zin winnen vanwege hun hogere kwaliteit, maar we geloven dat Bochum ook een doelpunt zal maken. We wedden daarom met Toto sport en de bookmaker geeft ons een sterke quotering van 3.30 voor deze combinatie.
  Wedtip Bayern - Bochum Toto

FC BAYERN MÜNCHEN: STATISTIEKEN, FEITEN EN VORM

De race om het kampioenschap is dit jaar spannender dan in lange tijd. Dat komt niet alleen door de sterke concurrentie, want de recordkampioen en regerend titelhouder Bayern München kampte dit seizoen herhaaldelijk met korte fases van zwakte. Begin 2023 moest je nog 3 remises op rij accepteren voordat je in de laatste twee ontmoetingen je gebruikelijke kracht weer kon vinden. In de 4:2 overwinning tegen VfL Wolfsburg bewezen ze echter dat dit jaar weer de focus van het Duitse voetbal is. Al na 19 minuten stonden ze met 3:0 voor, waarbij Kingsley Coman twee doelpunten wist bij te dragen. Dus, net op tijd voor de komende Champions League-ronde van 16, lijkt het erop dat ze weer in een goede vorm komen.

VFL BOCHUM: STATISTIEKEN, FEITEN EN VORM

Veel experts hadden VfL Bochum al gepland als een veilige degradatiekandidaat. Niet zonder reden, want tot een week geleden bevond het Bochum-team zich bijna altijd op een van de laatste plaatsen. Met het uitstekende 5:2 succes tegen Hoffenheim konden ze echter weer wat ademruimte krijgen en staan ​​ze nu 3 punten voor op VfB Stuttgart op de 15e plaats in de tabel. Aanleiding daarvoor is onder meer de aanvaller Philipp Hofmann, die met zijn goals keer op keer essentiële punten voor zijn ploeg veiligstelt. Ook de komende speeldag moet je hem in de gaten houden.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.