Voorbeschouwing met beste odds bij West Ham United – Manchester City

Jeroen van den Berg
13.05.2022

Op zondag staan West Ham en Manchester City tegenover elkaar in de London Stadium. De nummer één tegen de nummer zeven van de Premier League. Weat West Ham op gelijke hoogte te komen met Man U of verstevigt City de voorsprong op Liverpool.

West Ham op zoek naar de zesde plaats

West Ham heeft nog twee wedstrijden te spelen en staat op drie punten achterstand van Manchester United. Wel hebben ze nog altijd een wedstrijd minder dan de andere ploeg uit Manchester en hopen ze de aankomende twee wedstrijd die zesde plek over te nemen. Midweeks versloeg de ploeg van David Moyes Norwich met vier doelpunten verschil. Die overwinning was broodnodig aangezien West Ham maar liefst vijf wedstrijden op rij niet wist te winnen. In de Premier league waren dat er drie. Hierdoor verzuimde West Ham om op United in te lopen.

Bovendien was de 4-0 overwinning de eerste keer dat de Hammers de nul wisten te houden sinds 17 maart. In thuiswedstrijden wist West Ham al vier wedstrijden op rij niet te winnen maar dit seizoen scoren ze dan wel weer in elk van huis thuiswedstrijden. De vorige wedstrijd werd nipt met 2-1 verloren. Wat dat betreft is er nog wel wat hoop voor de Londenaren. Heeft West Ham dit keer meer geluk en winnen ze wel? Voor we naar de odds van de bet sites Nederland gaan kijken, bespreken we natuurlijk eerst de vorm van Manchester City.

Is Manchester City nog van het kampioenschap af te houden?

De Citizens, onder leiding van Pep Guardiola, liggen op ramkoers om opnieuw landskampioen te worden. City heeft drie punten voorsprong op Liverpool en lijkt die voorsprong niet meer uit handen te willen geven. Dat blijkt wel uit de reeks van vijf overwinningen op rij waarbij City maar liefst 22 keer wist te scoren en slechts twee goals tegen kreeg. Na de 5-1 overwinning tegen de Wolves hoop City op puntverlies van Liverpool om aankomende week kampioen te worden. Liverpool komt pas op dinsdag in actie aangezien ze op zaterdag de FA Cup finale spelen. Het wordt dus een geweldige week in het Engelse voetbal en West Ham – Manchester City zou wel eens beslissend kunnen zijn. Bovendien kun je bij deze wedstrijd een gratis bet pakken bij Betcity. Laten we snel over de odds gaan zodat je direct je gratis weddenschap kunt gebruiken met de beste odds.

Manchester City favoriet tegen west Ham United

©Betcity – 13-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Waar vind je de beste odds om te wedden op West Ham – Manchester City

Van alle bookmakers vind je de beste odds bij Betcity. Bovendien hoef je niet te zoeken naar een Betcity bonus code om de freebet te activeren. West Ham lijkt volgens de bookmakers niet al te veel kans te hebben. West Ham staat op 8.50 en een gelijkspel staat op 5.0. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen en dat is dat Manchester City de grote favoriet is. Voor inzetten op Manchester City krijg je 1.38 en dat geeft toch wel de verhoudingen tussen beide teams op zondag aan. Meld je snel aan bij Betcity en zet direct in met deze goede odds.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.