Eredivisie Play-offs: wedden op ADO – Eindhoven en Excelsior – Heracles

Jeroen van den Berg
17.05.2022

#Ad Wie speelt volgend jaar in de Eredivisie en wie in de keuken Kampioen Divisie? Dat wordt duidelijk met de play-offs. Er staan twee mooie wedstrijden op het programma en hier vind je de beste odds om mee te wedden.

De beste odds bij ADO Den Haag – FC Eindhoven

ADO Den Haag hoopt een jaar na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie weer terug te keren in de Eredivisie. Nadat NAC twee keer met 2-1 werd verslagen is ADO nu in de tweede ronde van de play-offs gekomen om een terugkeer af te dwingen. Zelfs als er op dinsdag en zaterdag gewonnen wordt van FC Eindhoven, is ADO er nog niet. De beslissing zal vallen op 29 mei en dat betekent dat er nog een finale wordt gespeeld na deze wedstrijd. Ook FC Eindhoven hoopt op een terugkeer naar de Eredivisie alhoewel het voor de Eindhovenaren iets langer geleden is dat ze voor het laatste op het hoogste niveau speelden. In 1954 won FC Eindhoven zelfs nog de Eredivisie maar sinds het seizoen 1976-1977 kwam de ploeg niet meer in de Eredvisie uit. FC Eindhoven wist afgelopen week De Graafschap te verslaan. In het eigen stadion werd het eerst nog 1-1, maar vervolgens werd het op de Vijverberg nog 3-1 voor de Brabanders.

De laatste onderlinge wedstrijd tussen deze ploegen liep uit in een 1-1 gelijkspel terwijl aan het begin van vorige seizoen ADO FC Eindhoven met 4-2 wist te verslaan. Van de bookmakers Nederland hebben we Bet365 gekozen om je van de beste odds te voorzien. Daarbij laten we je niet wedden zonder een mooie Bet365 bonus. Dat houdt in dat je als nieuwe speler wed kredieten tot wel € 100 krijgt als je je aanmeldt via de link onder dit artikel. ADO is favorieten bij de bookmakers. Voor een overwinning van ADO Den Haag pak je nu 2.37, een gelijkspel staat op 3.60 en winst van FC Eindhoven levert 2.90 op. De quoteringen liggen dus niet al te veel uit elkaar. Welk team zet een grote stap richting de finale van de play-offs?

beste odds bij ado-fc eindhoven en excelsior-heracles almelo

© Bet365-17-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden op Excelsior – Heracles Almelo

Heracles is de enige nog overgebleven Eredivisie ploeg in deze play-offs en die willen dat maar wat graag zo houden. Excelsior degradeerde via dezelfde play-offs in 2019 en is sindsdien niet meer teruggekeerd. Daar kan nu verandering in komen maar dan moet het wel eerst Heracles verslaan en vervolgens ook de winnaar in de wedstrijden tussen ADO en FC Eindhoven. Het zal je niet ontgaan zijn dat Heracles coach Frank Wormuth plotseling werd ontslagen toen bekend werd dat Heracles in de degradatie play-offs belandde.Wormuth zou na het einde van dit seizoen al vertrekken naar FC Groningen, maar nu is er toch besloten om per direct afscheid te nemen. Het ontslag volgde direct na de nederlaag tegen Sparta. Heracles heeft onvoldoende vertrouwen om de play-offs met Wormuth in te gaan en daarom is de carrière van de Duitse oefenmeester bij de Almelose club plots voorbij.

Ondanks alle onrust is Heracles als uitspelende ploeg favoriet bij deze wedstrijd. Een overwinning van de Heraclieden levert 2.250 op en voor winst van Excelsior krijg je 3.100. Tenslotte zal een gelijkspel voor een hoop spanning bij de return zorgen en krijg je ook 3.90 als de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Voor je gaat wedden kun je altijd nog even onze Bet365 ervaringen lezen, direct inzetten kan natuurlijk ook en dat doe je via de link hieronder.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.