De Eredivisie begint weer: PEC Zwolle – WIllem II op vrijdagavond

Jeroen van den Berg
13.01.2022

Na ruim drie weken stilte in de Eredivisie is het tijd om de tweede seizoenshelft aan te vangen. Willem II de nummer 14 speelt tegen PEC Zwolle dat op de laatste plek staat.

Negen nederlagen op rij voor Willem II

Waar er eind september nog een en al euforie was bij WIllem II is dat inmiddels tot een dieptepunt gezakt. WIllem II won op 25 september knap van PSV. Dat was gelijk de laatste overwinning van dit seizoen. De ploeg uit Tilburg speelde nog twee keer gelijk en daar houdt het wel op qua punten. Op 28 october vloog Willem II uit de beker door van RKC Waalwijk te verliezen. Vervolgens waren achtereenvolgens Utrecht, Sparta, Heerenveen, Go Ahead Eagles, Ajax, Cambuur, AZ en NEC te sterkt. 

Wat ook opvalt is dat Heerenveen de laatste twee wedstrijden een rode kaart pakte. Het is dus momenteel even geen pretje om, WIllem II supporter te zijn. Toch zijn er nog 16 wedstrijden om een en ander recht te zetten. De punten moeten echter wel snel binnen komen want het verschil met de laatste vier clubs wordt steeds kleiner. Tegen PEC Zwolle lijkt WIllem II het tij te kunnen keren. Geloven de Nederlandse bookmakers daar ook in? Laten we eerst eens kijken hoe PEC Zwolle er voor staat

PEC Zwolle staat pas op zes punten dit seizoen

PEC Zwolle sprokkelde zes punten bij elkaar in 18 wedstrijden. De ploeg staat dan ook stijf onderaan in de Eredivisie. Ook PEC heeft natuurlijk nog zestien wedstrijden om het een en ander recht te zetten, maar het ziet er bijzonder droevig uit. Het verschil met Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam de respectievelijk nummers 17 en 16 bedraagt halverwege het seizoen zeven punten.

Als PEC zou winnen en een van deze ploegen verliest, dan is het verschil nog maar drie punten. Wel heeft PEC het nadeel dat de clubs op de 17e en 18e plek direct degraderen, Aankomende woensdag speelt PEC nog in de beker, het seizoen is dus nog niet helemaal voorbij. Laten we snel de quoteringen erbij pakken zodat je gelijk kunt wedden op deze wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdagavond om 20.00 uur.

Wedden op PEx Zwolle Willem II

© Bet365-12/01/2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Waar vind je de beste odds bij deze wedstrijd?

Om de herstart van de Eredivisie te vieren pakken we er gelijk goede odds bij. Je vind de beste odds bij deze wedstrijd bij Bet365. Natuurlijk lees je meer informatie over deze bookmaker in onze Bet365 review. Dan snel door naar de odds. PEC Zwolle staat dan wel laatste, ze zijn wel favoriet om deze wedstrijd te winnen. De odds staatn op 2.10 voor een overwinning van 2.10. Wedden op Willem II doe je met 3.50 keer je inzet en dat is net iets meer dan een gelijkspel waar je 3.40 voor krijgt. Via de knop hieronder pak je gelijk de beste odds en een mooie bonus

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.