3,50 keer je inzet als Borussia Dortmund wint en Donyell Malen scoort op vrijdag

Jeroen van den Berg
13.01.2022

We hebben een mooie wedstrijd gevonden waar je met verhoogde odds op kunt wedden. Dat is Borussia – Dortmund tegen Freiburg in de Bundesliga. De odds kom je hieronder tegen.

Borussia staat zes punten achter op Bayern Munchen

Met 18 wedstrijden gespeeld staat Bayern München aan kop in de Bundesliga. Borussia Dortmund volgt op de tweede plek maar heeft wel zes punten achterstand. Bayern liet vorige week tegen Mönchengladbach verrassend puntten liggen door te verliezen en daarom heeft BVB nu de kans om op drie punten te komen en de druk op te voeren. Achter Dortmund staat Hoffenheim op zes punten achterstand en SC Freiburg, de tegenstander van vrijdag heeft 30 punten. De club uit Dortmund staat dus op een eiland met een redelijke achterstand op de koploper en tegelijkertijd een redelijke voorsprong op all clubs dat onder ze staat. 

In eigen huis doet Dortmund het voortreffelijk. De ploeg van Marco Rose won acht van de negen thuiswedstrijden, maar heeft met Freiburg, Hoffenheim en Leverkusen een lastig programma. Ook heeft Marco Rose te maken met veel blessures. Zo zijn Roman Burki, Manuel Akanji, Luca UNbehaun, Mateu Morey en Marcel Schmelzer allemaal afwezig. De aandacht gaat natuurlijk uit naar Erling Braut Haaland die in de punt van de aanval staat en Donyell Malen die hem moet bedienen. Als Malen in be basis staat, scoort en Dortmund wint krijg je hier bij Jack’s nu 3.50 voor. Een mooie combinatie weddenschap bij de nieuwste telg in de familie van de Nederlandse bookmakers.

Freiburg extreem sterk in uitwedstrijden

Borussia Dortmund mag dan wel goed zijn in eigen huis, Freiburg is de op één na best presterende ploeg in uitwedstrijden. Alleen Bayern München doet het beter. Bovendien won Freiburg Borussia de laatste twee wedstrijden en reizen ze dus met vertrouwen af naar Dortmund op vrijdag. Bij Freiburg zien we een hoop minder blessures en twijfelgevallen. Alleen Kiliann Sidillia en Mark Flekken lijken waarschijnlijk niet mee te kunnen spelen. Lucas Holer moet namens Freiburg moet voor het gevaar zorgen. 

Gaat het Freiburg lukken om opnieuw van Borussia Dortmund te winnen?Hieronder zie je de beste odds die we bij de beste bookmakers hebben gevonden.Behalve de combinatieweddenschap van hierboven, de Jack’s Special, zijn ook de reguliere odds meer dan interessant.

Borussia Dortmund tegen sterk Freiburg

© Jack’s -13/01/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Dortmund favoriet tegen Freiburg 

De plek op de ranglijst lijkt doorslaggevend te zijn bij de bookmakers. Borussia Dortmund is namelijk favoriet om deze wedstrijd te winnen. Zo krijg je voor een overwinning van de thuisploeg 1.52 keer je inzet en is een overwinning van Freiburg maar lieft 5.75 waard. Voor een gelijkspel krijg je bij Jack’s 4.90. Het wordt een interessante wedstrijd met odds die er niet om liegen. Vergeet de bonus ook niet mee te pakken. Je leest er alles over in onze Jack’s review. Vervolgens gebruik je onderstaande link om die gelijk te activeren.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.