Pakt Nederland de groepswinst tegen Zwitserland?

Jeroen van den Berg
16.07.2022

Na een gelijkspel en overwinning staat Nederland op de gedeelde eerste plek in Groep C. Door op zondag van Zwitserland te winnen kunnen ze groepswinst pakken en ontlopen ze Frankrijk in de kwartfinale.

Zwitserland op een punt na twee wedstrijden

De Zwitsers schrokken wel even toen ze zagen dat ze bij twee favorieten voor de titel in de poule zetten. Vanaf dag één wisten ze al dat het lastig zou worden met zowel Zweden als Nederland in de poule. Het eerste duel was tegen Portugal en daar werd nog een punt gehaald. Het werd 2-2 en Zwitserland kreeg door het gelijkspel tussen Nederland en Zweden nog een sprankje hoop om verder te geraken. De volgende wedstrijd was echter tegen Zweden en die werd gelijk verloren.

Na een uur spelen kwam Zwitserland nog op gelijkspel. Door het matige niveau in de eerste helft van de Zweden werd Zwitserland wat brutaler. Toch was het Zweden dat in de 79e minuut de winnende treffer maakte. Na dat doelpunt leek de rek er uit bij Zwitserland en was het met name Zweden dat verzuimde verder uit te lopen. Zwitserland staat op een schamel punt en is niet ver van uitschakeling. Het heeft een wonder nodig om toch nog verder te gaan, maar dan moet het sowieso winnen en dient Portugal Zweden te verslaan. Bij het wedden op deze wedstrijd hebben we overigens een mooie bookmaker bonus gevonden waar we zo uitgebreid op in zullen gaan.

Nederland kan groepshoofd worden

Nederland speelde de openingswedstrijd tegen Zweden gelijk en won vervolgens van Portugal door een prachtgoal van Danielle van de Donk. De Oranje leeuwinnen hadden het niet gemakkelijk tegen Portugal maar wonnen uiteindelijk met 3-2. Het is een vooralsnog een vreemd EK voor de Oranje dames. Vier basis speelsters verdwenen plots uit de basis. Zo vielen Aniek Nouwen en Sari van Veenendaal uit in de match tegen Zweden en moesten ook Jackie Groenen en Vivianne Miedema ontbreken in de wedstrijd tegen Portugal.

Door de overwinning gaat Oranje desondanks alle blessuregevallen aan de leiding in de groep. Die koppositie zouden ze graag willen behouden aangezien ze daardoor Frankrijk ontlopen in de kwartfinale. Nederland moet dus winnen van Zwitserland, maar gaat dat ze ook lukken? In onze Betcity ervaringen heb je al kunnen lezen dat deze bookmaker vaak mooie bonussen heeft en dat is ook het geval bij het wedden op Zwitserland – Nederland.

 

©Betcity – Screenshot van 16-07-2022

50x je inzet bij wedden op Zwitserland – Nederland

Als Oranje wint van Zwitserland op zondag, dan pak je als nieuwe speler nu maar liefst 50x je inzet. Daar heb je zelfs geen Betcity bonus code voor nodig! De standaard odds zijn ook al interessant. Nederland is vanzelfsprekend favoriet en staat op 1.40 voor de overwinning. Een overwinning van Zwitserland levert je 8.60 op en voor een gelijkspel krijg je 4.75. Pakt Nederland de groepswinst op zondag? Zet nu in en pak 50 keer je inzet als de Nederland wint!

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.