De Jupiler Pro League begint weer: Wedden op Standard – Gent

Jeroen van den Berg
19.07.2022

Het voetbalseizoen begint weer en aanstaande vrijdag is het Standard dat de Jupiler Pro League opent tegen KAA Gent. Wie wint de eerste wedstrijd in de JPL?

Standard hoopt op een beter seizoen

Vorig jaar ging het verre van geweldig bij Standard en eindigde de ploeg uit Luik op de veertiende plek. Mbaye Leye en Luka Elsner vertrokken en Ronny Deila heeft het roer inmiddels overgenomen. De nog jonge oefenmeester is als coach een stuk succesvoller dan hij ooit als speler was en wordt ook al de Noorse Jürgen Klopp genoemd. Deila staat op een gemiddelde van één prijs om de twee jaar en dat zou Standard natuurlijk wel heel goed uitkomen. Daarnaast is Standard nog altijd op zoek naar versterkingen en kijkt het zelfs bij Club Brugge om Ricca over te nemen. Noah Ohio en Cihan Canak zijn voorlopig de grootste aanwinsten maar Jackson Muleka en Samuel Bastien zijn vertrokken en daarom dat er nog altijd gezocht wordt naar versterking.

Met name in de voorhoede ontbreken er nog spelers die het verschil kunnen maken. Tegelijkertijd zou toch ook de defensie nog een impuls moeten krijgen aangezien dat er vorig seizoen bij tijden zeker niet al te best uit zag. Standard is dus nog niet klaar op de transfermarkt, maar speelt op vrijdag wel al de eerste wedstrijd in de competitie. De vraag is dan ook of de bookmakers Nederland de Rouches als favoriet zien in het duel tegen Gent. Daar krijg je even verderop antwoord op.

Gent verliest eerste officiële wedstrijd van het seizoen

Afgelopen zondag was er de officieuze opening van het seizoen in de vorm van de Belgische Supercup. Dat was de match tussen de winnaars van de beide play-offs. Club Brugge nam het op tegen KAA Gent en eerstgenoemde won met 1-0. Na het winnen van de Europa League play-offs heeft KAA Gent dit jaar de doelstelling om de top vier te behalen. Dan zal het toch wel beter moeten starten dan vorig jaar want toen won het de eerste vier wedstrijden in het seizoen namelijk niet.

Hoewel Gent met een goede Europese reeks (kwartfinale Conference League) en bekerwinst een goed seizoen beleefde, zijn de ambities voor dit jaar nog een stuk hoger. Lukt het Gent om dit jaar wel de eerste competitiewedstrijd te winnen? De laatste twee jaar werd seizoensstart namelijk steeds verloren. De bookmaker bij deze wedstrijd is Circus en een volledige review van deze bookie vind je terug in onze Circus ervaringen. We pakken de odds er snel bij.

Odds Standard-Gent 22-7-2022

© Holland Casino-19-07-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Standard Luik – KAA Gent

Bij Circus pak je nu behalve goede odds ook een lekkere welkomstbonus. Voor je gaat wedden op deze wedstrijd dus eerst even bij Circus aanmelden om zo tot € 250 aan free bets te ontvangen. Gent is favoriet maar desondanks pak je toch nog 2.00 voor een overwinning van de Buffalo’s. Voor winst van Standard lopen de odds op tot wel 3.80. Mochten beide clubs het seizoen openen met een gelijkspel dan pak je 3.60. Eindelijk begint de Pro League weer en kun je vanaf nu dus weer volop wedden op de Belgische competitie.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.