Voorbeschouwing kwartfinale Frankrijk – Nederland EK 2022 (v)

Jeroen van den Berg
21.07.2022

Op zaterdag spelen de Oranje leeuwinnen tegen Frankrijk spelen met als doel de halve finale te bereiken. Wat zijn de kansen van het Nederlands dames elftal tegen Frankrijk? Je leest het hieronder samen met de beste odds en bonus.

Frankrijk groepshoofd in Groep D

Frankrijk zat in de poule met België, Ijsland en Italië. De Franse ploeg won de eerste twee wedstrijden overtuigend en wist op dat moment al niet alleen dat het door zou gaan naar de kwartfinale, maar ook dat het groepshoofd zou worden. De andere ploegen wisten namelijk de eerste wedstrijden niet te winnen. Frankrijk won de eerste wedstrijd van Italië met maar liefst 5-1 en won de tweede match tegen België met 2-1. Wat opvalt is dat de Fransen alle goals maakten in de eerste helft van beide wedstrijden. Tegen Ijsland had Frankrijk de mogelijkheid om krachten te sparen, maar scoorden ze toch ook weer in de eerste minuut van de wedstrijd.

Aanvallend is Frankrijk dus enorm sterk maar het valt wel op dat ze iedere wedstrijd een doelpunt tegen krijgen. De Franse dames behoren tot één van de favorieten op dit EK en is dan ook een ploeg die het Oranje enorm lastig kan maken. Wedden op Frankrijk – Nederland doe je nu niet alleen met goede odds, maar ook met een lekkere bookmaker bonus die we zo uitgebreid zullen bespreken.

Opnieuw blessurenieuws bij Oranje

Met twee overwinningen in de groep lijkt er op zich niet zoveel aan de hand voor Oranje. Toch is het elke dag maar weer de vraag wie er op het trainingsveld verschijnen. De Nederlandse ploeg wordt namelijk geteisterd door blessures en ziekte. Sari van Veenendaal moest haar Europese droom al opgeven en na de wedstrijd tegen Portugal keerde ook Lieke Martens huiswaarts. Eerder ontbraken Jackie Groenen al en speelde ook Vivianne Miedema niet mee. Die lijken inmiddels weer helemaal fit te zijn en zullen het gemis van Martens, die overigens geen al te best EK speelde, opvangen. Nederland speelde eerder dit jaar al tegen Frankrijk en verloor toen met 3-1. Ook toen stond Frankrijk al bij rust met 2-0 voor en werd het uiteindelijk 3-1 voor de Franse dames.

Het Nederlands dameselftal weet dus dat het aan de bak moet. Laten we dan ook snel kijken wat de kansen van Oranje zijn. We pakken de odds erbij zodat je gelijk weet hoe je kunt wedden op deze kwartfinale. De bookmaker die we hebben uitgekozen is Betcity. Daar vind je namelijk top odds en niet één, maar twee mooie bonussen bij deze wedstrijd. Hier heb je overigens geen Betcity bonus code voor nodig en je kunt ze dus direct pakken.

Frankrijk favoriet tegen Nederland Ek 2022 kwartfinale

© Betcity – 21/07/2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

De beste odds bij Frankrijk – Nederland

Van alle bookmakers vind je de beste odds en bonussen dus bij Betcity. Wedden op Frankrijk Nederland doe je nu met de odds boost waardoor je wel 50x je inzet krijgt als Oranje wint op zaterdag. Een andere mooie promo is de € 5,00 freebet bovenop je storting als je al eerder gespeeld hebt bij deze bookmaker. Er is dus voldoende aandacht voor het wedden op Frankrijk – Nederland qua bonussen. Ook de odds zijn goed. Frankrijk is wel de grote favoriet met 1.75 voor de overwinning. Dat betekent dat je een mooie winst kunt pakken als Oranje wint. Je krijgt namelijk 4.60 voor winst van Nederland. Een gelijkspel staat op 3.80. Deze mooie odds en bonussen vind je via de link hieronder. Eerst onze Betcity ervaringen lezen kan natuurlijk ook, maar zorg er in ieder geval voor dat je op tijd inzet op deze prachtige kwartfinale.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.