Noxwin Review & Ervaringen

Bob de Ronde
18.11.2020
Noxwin

Noxwin Review & Ervaringen

total rating
Goed
78
  • Accepteert Nederlanders
  • Goede bonusvoorwaarden
  • Gemiddeld tot goede Quoteringen
  • Storten kan met o.a. VISA, bitcoin, Skrill
  • Verificatieprocedure kan even duren

Conclusie:
Noxwin als bookmaker krijgt van ons een score van 83%. Schrijf je meteen in via de knop of lees verder voor meer bookmaker Noxwin ervaringen.

Storten: 
Er worden verschillende manieren aangeboden om te storten bij Noxwin. De meest bekende zijn VISA, bankoverschrijving en ewallets zoals Neteller, Skrill en Sofort. Maar ook Bitcoins worden aanvaard om te storten, met een mooie 5% cashback-promotie eraan verbonden. Storten bij Noxwin kan vanaf 5 euro, maar om de bonus te claimen dien je minstens 10 euro te storten. Let daarop wanneer je je aanmeldt. Paysafecards worden trouwens ook aanvaard.

Uitbetalen:
Uitbetalen kan je door Noxwin laten doen naar je bankrekening, indien je bijvoorbeeld paysafekaarten gebruikt om te storten. Maar algeheel gezien geldt dat de stortingsmethode die je het laatst benutte, ook zal gebruikt worden voor je uitbetalingen bij Noxwin. Er hangen geen extra kosten aan verbonden. Let op dat je niet om een uitbetaling vraagt als je je bonus nog aan het rondspelen bent, zodat deze niet vervalt.

Wedden:
Een werkpuntje voor Noxwin is nog hun aanbod aan weddenschappen. Met 15 sporten is er niet heel veel keuze. Gelukkig coveren ze wel de belangrijkste wedstrijden in voetbal, tennis en zelfs esports. De grotere matchen komen vaak aan voordelige odds, dus kijk goed uit voor kansmakers om profijt te maken.

Klantenservice:
De Noxwin klantenservice is het makkelijkst te bereiken via de live chat-knop. Vind je die niet onmiddellijk, surf dan naar hun FAQ. Onderaan links zie je daar de knop. Via mail kan je hen ook bereiken op support@noxwin.com, maar het antwoord laat daar langer op zich wachten. Tip: vraag meteen na je registratie aan de klantendienst-medewerkers of je het verificatieproces kan opstarten. Dat bespaart je later tijd.

Noxwin Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Noxwin heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 


Onlangs kwamen we deze bookmaker tegen, geheel onverwacht. Alsof hij uit de hemel kwam gevallen, was deze plots beschikbaar op de Nederlandse markt. We besloten om uit te pluizen vanwaar deze plots kwam. Research toont aan dat Noxwin een onderdeel is van de Galaxy group, waar we eerder al een aantal bookmakers van in onze lijst hadden. Hier gaan we na hoe betrouwbaar noxwin is, hoe hun sportsbook wedaanbod is. Al onze stappen om een bookie te analyseren, komen hier aan bod voor NoxWin.

NoxWin website en sportaanbod

Een blik op de Noxwin site werpen, toont je meteen waar Noxwin voor staat. Niks rond de pot draaien, wel een droge layout met, wat anders dan sportweddenschappen. Hun sportsbook ziet er makkelijk te bedienen uit, zonder te veel overbodige onzin. Het is prima ontworpen voor wedders, alles spreekt voor zich om te navigeren. Als het op hun wedaanbod neerkomt, merken we meteen dat het erg beperkt is. Dat hoeft niet per se slecht te zijn, het is wel een teken dat Noxwin gespecialiseerd te werk gaat. Ze bieden enkel odds aan voor sporten die ze door en door kennen. Hun traders moeten immers degelijke noteringen kunnen aanbieden voor zowel de spelers als de aanbieder zelf.

Niettemin zien we in de quoteringen erg mooie voordelige odds terug, voornamelijk voor grote wedstrijden. Het kan dus de moeite zijn om te vergelijken met andere bookies. Zo vonden we voor de Nations League en Europa League prima noteringen terug. Voor lokale wedstrijden lijken de odds eerder gemiddeld tot laag.

noxwin mobiele site

Noxwin storten & uitbetalen

Noxwin is ook beschikbaar voor spelers in Nederland. Er zijn natuurlijk ook verschillende stortingsmogelijkheden die daarvoor in aanmerking komen. Je kan er storten met enkele van de belangrijkste en meest bekende e-wallets, waaronder Neteller, Skrill en Klarna. Ook stortingen per bankoverschrijving en VISA gelden bij Noxwin. Ze behoren helaas niet tot de iDeal bookmakers, de meest gebruikte stortingsmethode in ons land. Mastercard kan wel, en Noxwin laat je zelfs toe om te wedden met cryptocurrencies. Z eaanvaarden meerbepaald LiteCoin, BitCoin en Ethereum als digitale munteenheden. Storten bij Noxwin kan al vanaf 5 euro, net zoals uitbetalen. Dit zijn uitzonderlijk lage bedragen voor een minimum storting.

Nu aanmelden bij Noxwin en storten met o.a.:storten . uitbetalen bij noxwin

Noxwin bonus + promoties

De Noxwin bonus is een 100% bonus tot een bedrag van 50 euro, dat je als gratis weddenschap krijgt. Als je je eerste storting doet, en dit al vanaf een bedrag van € 10. Je verdient 100% extra wanneer je de eerste keer tot stort, en dit kan tot € 50. De rondspeelvoorwaarden voor deze Noxwin sportweddenschappen bonus komen neer op 7 keer je bonusbedrag. Dat is erg sterk, meestal moet je ook je stortingsbedrag mee rondspelen. In dit geval hoeft dat dus niet. Stel dat je voor de volledige bonus van 50 euro gaat, dan moet je het volgende bedrag rondspelen:

€ 50 x 7 = € 350

Eenvoudiger kan het bijna niet. Je speelt 350 euro rond om de totale bonus van 50 euro te kunnen claimen. Dit moet je doen op odds van 1.80 of hoger, en je krijgt hiervoor 30 dagen tijd. Om deze bonus te claimen, moet je de bonus code WIN50 ingeven.

noxwin welkomstbonus

Wat verdere promoties betreft, is de voornaamste de acca-bonus. Deze laat je toe extra winst te vangen op je gecombineerde weddenschappen. Je kan ook 5% cashback verdienen op je stortingen met Bitcoin. Als klap op de vuurpijl valt er ook nog 25 euro te vangen als je een vriend aanmeldt.

noxwin acca

Noxwin klantenservice

Voor wie met vragen zit, kan zich aanmelden bij de Noxwin klantendienst. Je kan eenvoudige antwoorden alvast vinden in de FAQ-sectie, onderaan de pagina in het menu. Verder kan je Noxwin contacteren via:

  • E-mail: support@noxwin.com
  • Live chat

De knop voor live chat vind je links onderaan, een groene knop. Je kan er terecht in het Engels voor je eventuele vragen aan Noxwin. Een  telefoonnummer is helaas niet beschikbaar.

Noxwin quoteringen

We zagen eerder al dat de quoteringen bij Noxwin wel eens durven variëren. Als je op zoek bent naar obscure wedstrijden in de tweede divisie bijvoorbeeld, merken we dat de odds redelijk tegensteken. Terwijl, wanneer je voor belangrijkere liga’s of competities gaat, de odds-marges vaak beter meevallen. Aan jou om de juiste keuze te maken voor jouw favoriete sporten en ploegen.

Noxwin voor- en nadelen

Een groot voordeel aan Noxwin is natuurlijk de welkomstbonus die ze aanbieden, en meer bepaald de gunstige rondspeelvoorwaarden. Het bedrag is misschien niet zo groot, maar het zal waarschijnlijk een van de eenvoudigste rondspeel-bedragen zijn dat je ooit zag. Dit vinden we de voornaamste troeven bij Noxwin.

✅ goede welkomstbonus

✅ goede promoties

❌ iDeal niet beschikbaar

Review Noxwin: conclusie: 7.8/10

Noxwin doet het prima met hun sportsbook, ze scoren veruit bovengemiddeld. Wat hen duur komt te staan qua punten, is jammerlijk het beperkt aanbod in sporten en bets. Ze focussen zich wel op de belangrijkste sporten voetbal en tennis, en daarnaast vind je er odds voor esports weddenschappen, handbal, cricket en baseball. Er is dus nog ruimte voor uitbreiding en hier en daar kleine verbeteringen. Zo missen we bijvoorbeeld nog de Noxwin app. Stortingsmogelijkheden zitten goed bij Noxwin, vooral Bitcoin en de cashback is een leuke extra als promotie. Noxwin krijgt van ons een solide 7.8 op 10 en haalt daarbij onze lijst van beste bookmakers in Nederland.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Noxwin:noxwin welkomstbonus