Sons of Bets Klantenservice

Sons of Bets is helaas nog niet toegankelijk in Nederland en België. Kies daarom voor een alternatief uit de bookmakers Nederland of goksites België lijst.

Wil je contact opnemen met Sons of Bets maar weet je niet hoe? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ter voorbereiding van een komst van Sons of Bets naar onze landen, lichten wij op deze pagina de klantenservice van Sons of Bets uit. Hier vind je dan ook alle informatie over hoe je contact met Sons of Bets kunt opnemen.. Omdat je nog niet kunt wedden bij Sons of Bets, raden we je aan om voorlopig een alternatieve bookie te kiezen uit onze Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Sons of Bets Klantenservice Algemeen

Sons of Bets is nog niet zo heel bekend maar dat betekent natuurlijk niet dat je geen contact met ze kunt opnemen. Sterker nog, de Sons of Bets klantenservice is ruim opgezet en geeft je veel contactmogelijkheden. Let er wel op dat je je vragen in het Engels stelt, van een Nederlandstalige Sons of Bets klantenservice is er nog geen sprake. Dagelijks kunnen je tussen negen uur ‘s ochtends en één uur ‘s nachts de klantenservice van Sons of Bets bereiken. Bellen is niet mogelijk maar er is wel een goede live chat functie beschikbaar en je kunt natuurlijk ook een email sturen Bij Sons of Bets reageren de medewerkers snel en adequaat, je wordt hier dus binnen de kortste keren goed geholpen.

 

Contact opnemen Sons of Bets

Sons of Bets Mail

Als je een email wilt sturen naar Sons of Bets kun je dit op twee manieren doen. Er is een contactformulier op de contactpagina die je kunt invullen. Hier kun je ook een bijlage toevoegen. Deze emails worden vaak binnen een aantal uur beantwoord

De andere mogelijkheid is om zelf een email te sturen via je eigen mailclient. Je kunt je email richten aan support@Sons-of-slots.com. Als je echter een vraag hebt over een Sons of Bets storten of SonsofBets uitbetalen, dien je een mail te sturen naar risk-payments@sons-of-slots.com. Ook hier geldt dat je emails normaliter binnen een paar uur verwerkt worden.

Sons of Bets Livechat

Livechats zijn soms lifesavers en worden gelukkig steeds meer gebruikt bij de bookmakers. Ook bij Sons of Bets vind je een live chat die je zeven dagen per week kunt gebruiken. De klantenservice medewerkers van Sons of Bets zijn via de live chat bereikbaar tussen negen uur ‘s ochtends tot een uur na middernacht. Vragen in de tussentijd kun je stellen via het contactformulier op de contactpagina. 

De reactietijd op de chat is verrassend snel. Meestal heb je binnen 30 seconden al bericht. Als het iets langer duurt zal het toch meestal niet langer zijn dan twee minuten. Prima service van Sons of Bets.

Sons of Bets Telefoon

Bellen naar Sons of Bets kan helaas niet. Er is geen telefoonnummer beschikbaar. Hiervoor in de plaats vind je dan wel weer de Sons of Bets livechat

Betfair Contactformulier

Je las net al even over het contactformulier. Deze vind je op de Contact us pagina. Ook vind je op de website een knop van een bel. Door hierop te klikken kom je direct bij het contactformulier of de livechat uit. Het contactformulier laat je een categorie kiezen, bijvoorbeeld account, deposit of bonus en hierna kun je je vraag stellen. Ook heb je de mogelijkheid om (meerdere) bijlagen toe te voegen..

Sons of Bets FAQ

Sons of Bets heeft een zeer uitgebreide FAQ waar je de meest gestelde vragen bij deze bookmaker kunt vinden. De vragen zijn gerangschikt per categorie wat het navigeren erg makkelijk maakt. Omdat de FAQ zo uitgebreid is, zul je vaak al een antwoord vinden waardoor je de klantenservice niet hoeft te contacteren. In totaal wordt er op ruim 50 vragen antwoord gegeven bij de Sons of Bets FAQ. Een prima aanvulling op de diensten van deze klantenservice.

 

FAQ Sons of Bets

Sons of Bets Klantenservice Conclusie

Ruime openingstijden en een live chat, dan kun je bij ons al weinig fout doen. Natuurlijk zijn reactietijden ook belangrijk maar dat is goed geregeld bij Sons of Bets. Vaak heb je binnen een minuut al reactie op de live chat. Een email of een vraag via het contactformulier wordt al binnen een aantal uur beantwoord. Het komt zelfs voor dat je binnen een half uur bericht terug krijgt. Let er wel even op dat je je vragen in het Engels stelt, want er zijn geen Nederlandstalige klantenservice medewerkers.In het Duits kan dan weer wel.

Het komt niet zo vaak voor dat we bellen naar een klantenservice, zeker niet als er een live chat is. Toch mis je het telefoonnummer pas als je het echt nodig hebt. Bij Sons of Bets is er helaas geen telefoonnummer beschikbaar. Bellen naar de Sons of Bets klantenservice kan dus niet. Een klein smetje op de goede service die je bij deze bookmaker vindt. De medewerkers reageren vriendelijk, snel en adequaat. 

> Ga naar Sons of Bets Review of download de Sons of Bets app

 

Sons of Bets Contact

Wat is het Sons of Bets telefoonnummer?

Er is geen telefoonnummer. Als je een vraag hebt, kun je deze stellen via de live chat, email of contactformulier. Het is helaas niet mogelijk om te bellen met Sons of Bets. Je kunt dringende vragen elke dag tussen 09.00 en 01.00 uur stellen via de live chat.

Wanneer kan ik Sons of Bets bereiken?

Sons of Bets bereikbaar tussen 09.00 en 01.00h, zeven dagen per week. Dat betekent dat je de live chat kunt gebruiken om je vragen te stellen. Buiten deze uren kun je natuurlijk ook een email sturen of het contactformulier invullen.

Wat is het Sons of Bets email adres?

Er zijn bij Sons of Bets twee email adressen. Als je een algemene vraag hebt over je acount of bonus, kun je support@Sons-of-slots.com gebruiken. Een vraag over stortingen stuur je betere naar risk-payments@sons-of-slots.com. Binnen maximaal een paar uur zul je bericht ontvangen (tijdens de openingsuren van de klantenservice)