Speedybet bonus

Hier ontdek je al wat je hoeft te weten over de SpeedyBet bookmaker bonus. In de kader lees je meteen alles wat je hoeft te weten, indien je nog meer informatie nodig hebt, lees dan verder of lees onze Speedybet review!

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Speedybet behoort daar niet toe. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden. Nederlanders gaan best voor de Betcity bonus.

De Speedybet Bonus details: 8.2/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 200
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 16 x bonus op 1.80(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Na je storting krijg je 60 dagen de tijd om in totaal 16 keer het bonus bedrag in te zetten op odds van ten minsten 1.80.

(200 x 16)  = € 3200

 

Wil je een account aanmaken bij SpeedyBet, dan ben je eraan voor de moeite. Niet dat je niet kan spelen bij Speedybet. Een van hun grootste troeven is namelijk dat je je meteen registreert voor een account bij Speedybet, op het ogenblik dat je stort. Je hoeft dus enkel je bankgegevens door te spelen. Zo creëer je automatisch je profiel bij Speedybet; over speed betting gesproken.

Op het ogenblik na je eerste storting activeer je meteen je welkomstbonus. Deze bedraagt 100% tot 200 euro. Deze dient op sportweddenschappen 16x te worden rondgespeeld. Sportwedders zullen overigens best tevreden zijn bij Speedybet, dankzij gunstige odds. Een jammerlijke zaak aan Speedybet vinden wij persoonlijk het gebrek aan acties en promoties. Daar hebben wij persoonlijk wel een zwak voor. Laat dat je echter niet tegenhouden om zeker eens bij Speedybet te spelen!

Speedybet 100% stortingsbonus

Speedybet Bonus Voorbeeld

Bij deze voorzien we je van het voorbeeld aan de hand van de maximale 100% storting van € 200. De minimum odds waarop je dient in te zetten bedragen 1.80. Omdat je deze bonus op sport een totaal van 16x dient in te zetten, komt dit op een totaalbedrag van € 3200 dat je moet rondspelen. Pas als dat bedrag is rondgespeeld, kan je je bonus tot € 200 claimen. Hiervoor heb je bij Speedybet 60 dagen de tijd.

Speedybet Bonus Conclusie

Omdat deze bookmakers bonus een degelijk bedrag aanbiedt en ook de  rondspeelvoorwaarden goed te doen zijn, is het voor ons een redelijke eerste stortingsbonus van SpeedyBet. De minimale odds van 1.80 en de periode van 60 dagen zorgen hier mede voor. Als je er dus in slaagt om binnen de twee maanden een bedrag van € 3200 rond te spelen, heb jij je bonus van 200 euro zeker verdiend.

>> Online Voetbal Gokken Sites Nederland <<   >> Sportweddenschappen Belgie  <<