Speedybet Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Speedybet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Op deze pagina vind je al onze ervaringen bij de bookmaker SpeedyBet, aan de hand van een aantal vooropgestelde criteria. Lees hier of wedden bij Speedybet iets voor jou is. Wil je je aanmelden bij Speedybet, dan kan dat via de blauwe knop.

Speedybet is een nieuweling op de markt sinds 2018. Als nieuwe provider doen ze erg hun best om hun competitie te evenaren. Ze vallen op door hun andere manier. Je hoeft je bij SpeedyBet namelijk niet te registreren. Je krijgt namelijk automatisch een account aangemaakt, wanneer je er voor het eerst stort. Dat kan overigens enkel met Trustly, wat gelukkig wel een bewezen betrouwbare methode is. Promoties is niet de prioriteit van SpeedyBet. Ze zijn momenteel enkel beschikbaar in Nederland, en niet voor Belgen. Voor hen stellen we voor eens een kijkje te nemen naar de Belgische bookmakers. Met een totale score van 7.2 op 10 doet SpeedyBet het best okee. Lees verder onze Speedybet beoordeling.

Meld je aan bij Speedybet en stort met Trustly

Speedybet home

Speedybet Ervaringen in 10 stappen

Als kritische toeschouwers van de Beste Bookmakers online, hebben wij voor jou de test met SpeedyBet gedaan. Dankzij onze lijst van tien standaard punten hebben wij voor jou Speedy Bet onder de loep genomen. Lees hieronder alles over Speedybet promoties, stortingsbonus en wedaanbod.

1. Speedybet Account aanmaken

Een account aanmaken bij Speedybet is net iets anders als bij andere bookmakers. Hun naam zegt het alleen al, het is de speed die telt. Je hoeft je namelijk niet aan te melden door middel van je gegevens. Speedy Bet werkt anders, namelijk aan de hand van je eerste storting. Van zodra je je gegevens van je bankrekening opgeeft, ben je namelijk meteen geregistreerd bij Speedy Bet. Gelukkig kan je dit ook doen zonder effectief geld te storten. Let wel dat je dan je stortingsbonus als nieuwe klant kan verliezen.

2. Speedybet.com Website

De Speedybet-website is momenteel niet beschikbaar in het Nederlands omwille van de wetgeving. Navigeren op Speedybet.com kan wel in het Engels of in het Duits. Rechts op de pagina kan je de keuze maken of je op het casino of het sportsbook voor je sportweddenschappen wil terecht komen. Met keuze uit een 30-tal verschillende sporten bieden ze een voldoende uitgebreid aanbod aan weddenschappen aan. Voetbal blijft gelukkig op de eerste plaats staan, en je kan verder bijvoorbeeld ook wedden op esports-toernooien.

3. Speedybet Geld Storten

Geld storten bij Speedybet is voor Nederlanders slechts op 1 manier mogelijk, en dat is zelfs niet iDEAL. Wedden bij Speedybet kan momenteel enkel door te storten via Trustly. Deze stortingsmethode werkt als een soort tussenpersoon tussen jouw bank en de ontvanger. Bij aanmaak van je account kom je meteen op een pagina terecht die om je bankgegevens vraagt. Geef deze correct in, dat is immers belangrijk als je verder wil gaan met wedden met Trustly. Dan kan je quasi onmiddellijk beginnen met spelen. Je minimum storting bedraagt 20 euro.

Aanmelden bij Speedybet en storten met:

storten bij Speedybet

4. Speedybet Uitbetalen

Uitbetalen bij Speedybet kan al vanaf 20 euro. Als je in Nederland woont, kan je je winst bij Speedybet laten uitbetalen naar je bankrekening.

5. Speedybet Klantenservice

De klantendienst bij SpeedyBet is te bereiken via de volgende kanalen in geval van twijfel of vragen:

  • Live chat
  • FAQ-sectie

Sommige antwoorden op jouw vragen kan je al terugvinden in de FAQ-sectie. Verder kan je steeds terecht via de chat. Daar staan ze klaar om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Een handige functie hier is dat je kan zien hoe ver je in de wachtrij staat, zodat je een idee krijgt van hoe lang je zal moeten wachten. Afhankelijk van het aantal personen voor je, kan het soms even duren alvorens je antwoord krijgt.

6. Speedybet Bonus

De welkomstbonus bij SpeedyBet bedraagt 100% tot 200 euro. Deze wordt automatisch geactiveerd. Moest dat niet het geval zijn, kan je de klantendienst contacteren. De rondspeelvoorwaarden van de speedybet bonus zijn niet van de sterkste. Om je bonus vrij te spelen, zal je veertig maal je stortingsbedrag moeten rondspelen. Laat je echter niet meteen afschrikken; gelukkig geldt voor sportweddenschappen een 250% rondspeling per weddenschap. Dit komt erop neer dat deze 40x rondspelen slechts 16x wordt, indien je je bonus wil vrijspelen op sport.

Profiteer van SpeedyBet stortingsbonus!

Speedybet 100% stortingsbonus

7. Speedybet Promoties

Momenteel zijn er geen promoties beschikbaar bij Speedybet. Het is niet de prioriteit van Speedy Bet om promotionele acties te houden, al hopen wij wel dat daar verandering in komt. Het is namelijk belangrijk om je spelers te verleiden met wat moois.

8. Speedybet.com Wedaanbod

Het wedaanbod bij SpeedyBet is met net geen 30 sporten niet van de grootste, maar zeker ook niet de minste. Hun odds op voetbal vallen gelukkig wel beter mee, maar daarop komen we later terug. Voetbal krijgt de focus in het wedaanbod, verder vind je er ook andere sporten. Zelfs esport liefhebbers zullen er hun gading terugvinden, zij het beperkt.

 9. SpeedyBet Mobiel aanbod

Speedybet heeft op dit moment nog geen specifieke iOS of Android app beschikbaar. Gelukkig werkt de Speedybet mobiel-site wel prima via je mobiele browser. Dus ook spelers via smartphone of tablet kunnen hier makkelijk terecht voor mobiel wedden. We houden je graag op de hoogte wanneer ze wel een Speedybet app op de markt brengen.

10. Speedybet Quoteringen

Voetballiefhebbers, opgelet: voor goede voetbal odds is Speedybet zeker interessant; hun odds behoren tot de beste van de markt. De quoteringsmarge op voetbal ligt rond de 4%, wat erg gunstig is in vergelijking met andere bookies.  Over het algemeen scoren ze met 8-9% iets slechter dan gemiddeld, maar wie goed zoekt vindt af en toe wel betere quoteringen.

Speedybet Beoordeling & Conclusie: 8.7/10

Een van de fijnste voordelen van SpeedyBet is zeker hun goede odds op sport, en meer specifiek voetbalweddenschappen. Daarnaast is uiteraard de Pay n Play-methode niet te versmaden; je kan er onmiddellijk spelen zonder registratie! Wat ons ontbreekt bij deze bookmaker zijn uiteraard wel goeie promoties, ondanks dat ze een eerste stortingsbonus aanbieden.

Met 100% tot een bedrag van 200 euro is dit zeker niet slecht, maar de rondspeelvoorwaarden van 16x het stortingsbedrag zijn lichtjes bij de haren getrokken. Het feit dat het Speedybet momenteel ontbreekt aan een mobiele app en de gemiddelde wedmarkten zijn de voornaamste reden van de gemiddelde score voor SpeedyBet. Met 8.7 op 10 is er nog ruimte om beter te worden. Wij hopen dan ook dat Speedybet binnenkort zal inzien dat af en toe een promotie houden, wonderen kan doen. Wie houdt van te wedden op voetbal, raden we zeker aan om Speedybet te bezoeken.

Meld je aan bij Speedybet!

Speedybet 100% stortingsbonus

>> Bookmakers Nederland  <<   >> Bookmakers België <<