Speedybet app

Speedybet is een van de nieuwere bookmakers die actief zijn in Nederland. Belgen hebben helaas minder geluk, zij moeten het zonder Speedybet stellen. Gelukkig zijn er wel andere Belgische sportweddenschappen sites als alternatieven. Maar goed, we hebben hier hier graag over het Speedybet mobiel aanbod en de Speedybet app – of moeten we zeggen, het gebrek aan een Speedybet app. Er is op dit moment helaas geen Android app of iOS app beschikbaar voor Speedybet, en dat vinden we best jammer. Overigens zijn we wel erg tevreden over de Speedybet mobiele site.

Let op: Speedybet is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Speedybet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf.. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Speedybet mobiele website

De Speedybet mobiele website is gelukkig wel vlot beschikbaar via de meeste mobiele browsers, of je nu op je iPhone of Android-toestel surft. We hebben de Speedybet website getest in enkele verschillende browsers. De meest voorkomende, Google Chrome en Safari uiteraard, maar ook enkele minder bekende browsers zoals Vivaldi. Deze zijn vaak nog veiliger dan de grote browsers.

De Speedybet mobiel site werkt net zoals je hem ziet op desktop. Eenmaal je van de homepagina op het speedybet sportsbook terecht komt, zie je meteen de verschillende opties om te wedden; meestal zijn dat de belangrijkste weddenschappen van de dag in voetbal. Je ziet ook meteen het menu waar je de sport van jouw voorkeur kan ingeven.

speedybet android mobiel

Speedybet app downloaden

De app van Speedybet downloaden is momenteel nog niet mogelijk, aangezien ze deze nog niet hebben ontwikkeld. Wel zijn we erg tevreden over hoe de Speedybet site op mobiel werkt. Wat zit er in een naam? Wel, de Speedybet website laadt nog sneller dan dat de app zou downloaden.

Speedybet mobiel gokken ervaringen

Onze ervaring met Speedybet via mobiel was niets dan positief. Eigenlijk was onze eerste Speedybet ervaring zelfs via de mobiel. Het grootste voordeel daaraan was, dat we ons niet eens hoeven te registreren. We konden meteen storten en gokken met Trustly, en zo hoefden we bij Speedy Bet geen account aan te maken. Voorheen hadden we zelfs nooit van deze methode gebruik gemaakt, maar sinds Speedybet zijn we helemaal mee met Trustly. De voordelen van het mobiele internet deze dagen, het kent haast geen eind. Wij zijn alvast erg tevreden over hoe Speedybet mobiel functioneert. Verder waren we ook erg tevreden van de Speedybet bonus tot 200 euro, die we via mobiel konden claimen mits een minimum storting van 20 euro. Kortom, wedden met Speedy Bet mobiel is een aanrader.

Profiteer van SpeedyBet mobiele stortingsbonus! 

Speedybet 100% stortingsbonus

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers Belgie <<