Tipbet App

Op basis van onze Tipbet ervaringen met deze bookmaker raden wij een registratie bij Tipbet af en kun je beter kiezen voor een van de andere Bookmakers Nederland.

Bookmaker Tipbet heeft niet alleen een heel fatsoenlijke mobiele Tipbet website, maar ook een Tipbet Android App en Tipbet iPhone App. Op deze pagina zullen we deze drie afzonderlijk bespreken en uitleggen hoe jij de app kan downloaden en of er een mobiele bonus beschikbaar is. Wil je de App onmiddellijk downloaden? Dat kan! Klik hieronder op de Tipbet App downloaden en wed direct mobiel.

Tipbet Mobile Website

De mobiele pagina Tipbet geeft je eerst een paar opties, zoals sport, casino of e-sports weddenschappen. Als we Tipbet Sport selecteren, dan komen we op de compactere versie van de dekstop versie. Ook hier is de huisstijl behouden, en kan je snel een account openen. De shortcuts/menu’s zijn duidelijk en de site is makkelijk te navigeren. We raden je niet langer aan om de app te downloaden, hoewel die toch sneller is en je alles in de hand hebt.

Tipbet App Downloaden

Voordat je de Tipbet App downloadt, raden we je aan om een spelers account te creëren via de link hierboven of onderaan op de foto. Als je dit doet, ben je zeker dat je alle onze exclusieve promoties ontvangt. Daarna kan je de app downloaden, door mobile te selecteren in het menu. Hieronder bespreken we de 2 verschillende versies Tipbet Android en Tipbet iOS.

Tipbet App Android

De Tipbet Android app kan je installeren door je settings te wijzigen op je telefoon. Ga hiervoor naar Settings / applicaties of security en daarna kan je de unknown source aanvinken. Hierdoor geef je toestemming aan je Android telefoon, om de app Tipbet te installeren op je telefoon. De app is niet beschikbaar in de Google Play Store, vandaar dat je dit zo dient te wijzigen.

Tipbet App iPhone

IPhone gebruikers hebben het veel makkelijker om de Tipbet iOS app te downloaden. Je kan dit gewoon van de iTunes Store doen. Anders kan je dit ook via de mobiele website van Tipbet doen.

Tipbet App Ervaringen

De Tipbet app’s en Tipbet mobiele website zijn alledrie van een uitstekende makelij. De menu’s zijn overzichtelijk, handig te hanteren, heeft een ruim aanbod van sporten en live weddenschappen. Er is momenteel geen mobiele bonus, maar Tipbet heeft wel heel veel promoties. We raden je aan om de Tipbet app te installeren, zodat je ten alle tijde kan genieten van alle mobiele promoties en van de Tipbet bonus.

Wedden Tipbet app

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie