Tipbet Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. TipBet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Tipbet Sport: bekend zijn ze onder andere door hun sponsoring van Bayer Leverkussen en Fortuna Düsseldorf. De reguliere welkomstbonus is helaas niet zo goed, net zoals de quoteringen en ook de reguliere promoties bij Tipbet beperkt zijn. Daarentegen biedt het een perfecte website en app, die beschikbaar is voor alle besturingssystemen, aan. Bookmaker Tipbet beoordelen wij met 7 punten.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Skrill of een Bankoverschrijving.

Homepage Tipbet

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Tipbet Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand heb je in het kort kennis kunnen maken met Bookmaker Tipbet Nederland & België en onze Tipbet Ervaringen. Als je graag meer Beste Bookmakers informatie wenst over Tipbet kun je onderstaand verder lezen. Wij bekijken bovenstaande benoemde 10 punten onderstaand uitgebreid. Onder andere komen Tipbet account aanmaken, de Tipbet Bonus en ook de Tipbet quoteringen aan bod. Lees alles in de Tipbet Review en vind exact uit wat je bij deze bookmaker kunt verwachten.

1. Tipbet Account aanmaken

Enkel wedders uit Nederland kunnen zich aanmelden bij Tipbet. Nadat je op een van de aanmeld banners klikt kom je direct op de website van Tipbet Sport terecht. Hierna kun je bovenaan op de rode knop ´register now for free´ klikken. Na het ingeven van je persoonlijke gegevens ontvang je een bevestigings e-mail. Nadat je de link bevestigd, is je account aangemaakt en kun je inloggen.

2. Tipbet Website

Helaas is de Tipbet website niet in het Nederlanders beschikbaar. Je kunt echter wel kiezen voor de Engelse of Duitse variant van de website. De website is net als het logo van Tipbet België en Nederland voornamelijk in het zwart met rode elementen. Deze maken de website erg overzichtelijk. Nog belangrijk dan de lay-out is echter de snelheid van de website, en deze is bij Tipbet dik in orde. Op die manier kan je vliegensvlug het wedprogramma bekijken en jouw weddenschappen plaatsen.

3. Tipbet Geld Storten

Tipbet Sport biedt je de mogelijkheid om onder andere te storten met Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. In onderstaande afbeelding zie je alle betaalopties een rijtje en zie je ook direct de minimum stortingsbedragen. Daarnaast zie je dat aan stortingen geen enkele kosten verbonden zijn. Je stortingen staan daarnaast direct op je account, waardoor je snel aan de slag kan met het plaatsen van je weddenschappen. Tipbet behoort helaas niet tot de Bookmakers iDeal.

Tipbet Betaalopties

4. Tipbet Uitbetalen

Net zoals storten is het bij Tipbet Voetbal zo dat ook aan het uitbetalen geen enkele kosten verbonden zijn. Ongeacht welke methode je kiest om je uitbetaling mee te verrichten. Je kunt kiezen om je uitbetaling te verrichten via Visa/Master, Skrill, Neteller en een bank overschrijving. In geval van de eerste 3 methodes staat je uitbetaling direct op je rekening. Kies je voor een uitbetaling via je bank kan dit 3 tot 7 dagen in beslag nemen. Onze ervaring is dat het bedrag echter binnen 3 dagen normaliter al op je rekening staat. Kortom, veelzijdig en snel!

5. Tipbet Klantenservice

De Tipbet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen:

  • Webformulier
  • FAQ-sectie

Zoals je kunt zien is dit behoorlijk beperkt. Veel bookmakers zijn ook per telefoon te bereikbaar en anders via de live-chat. Mocht je vragen hebben voor de Tipbet support dien je dus enige tijd te wachten voordat je een antwoord hebt. Wel kun je proberen om in de FAQ-sectie je antwoord te vinden. De FAQ sectie is relatief uitgebreid waardoor een contact met de klantenservice mogelijk niet nodig is.

6. Tipbet Bonus

De Tipbet Bonus geeft je  100% bonus tot maximaal 100 euro. Je dient je storting en bonus tienmaal in te zetten en dit op weddenschappen met een min quotering van 1.50. Zowel de hoeveelheid rondspeel keren als de quotering zijn goed. Hiervoor krijg je ook nog eens 30 dagen de tijd. Hou er rekening mee dat wanneer je een eerste storting met Neteller of Skrill maakt je geen bonus ontvangt.

Bookmaker tipbet bonus

7. Tipbet Promoties

Tipbet Voetbal is niet een bookmaker die veel Promoties aanbiedt. De enige promotie die je bij Tipbet vindt is een combinatie weddenschappen bonus. Bij je combi bets met 4 of meer selecties maak je een extra percentage winst dat kan oplopen tot 50% Gratis Wedden. Tijdelijke promoties van Tipbet zijn enkel gericht op casino-activiteiten.

8. Tipbet Wedaanbod

De hoeveelheid sporten waarop je kunt wedden bij Tipbet Nederland is behoorlijk beperkt. Ook vind je niet bovengemiddeld veel weddenschappen per wedstrijd terug bij Tipbet. Als je gaat voor de reguliere sporten en reguliere weddenschappen kun je bij Tipbet prima terecht. Ben je op zoek naar minder gebruikelijke sporten en wens je veel te wedden op corners, ingooien etc. dan zul je dit helaas niet terugvinden.

9. Tipbet Mobiel Aanbod

Tipbet is een van de weinige bookmakers die zowel een mobiele app voor Android, iOS als Windows Phone aanbiedt. Dit past prima in de lijn van de goede en snelle website die het aanbiedt en is een extra stap in klantgerichtheid. Als je liever niet de Tipbet app downloadt kun je ook gewoon via de reguliere mobiele website je weddenschappen plaatsen. Alle weddenschappen die je via de reguliere website kunt spelen vind je ook via de mobiele website en app terug.

10. Tipbet Quoteringen

Met een quoteringsmarge van +/- 7,5% op voetbal weddenschappen en +/- 7.2% op sportweddenschappen zijn de quoteringen van Tipbet minder dan de gemiddelde bookmaker. Dat neemt niet weg dat je soms wel voordelige weddenschappen op hun site vindt. Aan jou om de meest interessante markten te vinden.

Tipbet Beoordeling & Conclusie: 7/10

Tipbet Nederland kenmerkt zich als een bookmaker met verschillende goede punten, maar ook verschillende punten die zeker beter kunnen. Het is dus aan jou om te bepalen welke zaken voor jou belangrijk zijn. De welkomstbonus is behoorlijk lastig vrij te spelen en het weddenschappen aanbod is eerder beperkt. Ook is de klantenservice is niet altijd even goed bereikbaar. Daartegenover staat wel een zeer snelle en overzichtelijke website en mobiele app. Tipbet scoort daarmee over het algemeen gemiddeld en verdient een score van 7 punten.