Tipbet Review & Ervaringen

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met Tipbet terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past Tipbet bij jou? Meld je dan direct aan via de gele button onder aan het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze gedetailleerde Tipbet ervaringen terugvinden.

Tipbet Review
NL en BE Donker
1. Aanmelden  NLD   BEL   LUX 
2. Taal website  NLD X  ENG   DUI 
3. In | 4. Uitbet.  iDeal X | X  Bancontact X X  Visa/Mast. √ 
 Neteller √ |  Skrill √ |  PaySafe √ X
 PayPal X | X  HiPay X X  Boeking √ |
5. Klantenservice  E-Mail   Live-Chat X  Telefoon X
 Goed ★★★  Gemiddeld ★★  Matig 
6. Tipbet Bonus  ★★
7. Promoties  
8. Wed Aanbod ★★
9. Mobiel Wed. ★★★
10. Quoteringen   
Beoordeling 6,5/10
TipBet logo klein 

Nu bij Tipbet aanmelden

Tipbet Sport is een relatief nieuwe bookmaker en sinds 2015 actief. Bekend is het onder andere door haar sponsoring van Bayer Leverkussen en Fortuna Düsseldorf. De reguliere welkomstbonus is helaas niet zo goed, net zoals de quoteringen en ook de reguliere promoties bij Tipbet beperkt zijn. Daarentegen biedt het een perfecte website en app, die beschikbaar is voor alle besturingssystemen, aan. Bookmaker Tipbet beoordelen wij met 6.5 punten.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Skrill of een Bankoverschrijving.
Tipbet Website

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Tipbet Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand heb je in het kort kennis kunnen maken met Bookmaker Tipbet Nederland & België en onze Tipbet Ervaringen. Als je graag meer Beste Bookmakers informatie wenst over Tipbet kun je onderstaand verder lezen. Wij bekijken bovenstaande benoemde 10 punten onderstaand uitgebreid. Onder andere komen Tipbet account aanmaken, de Tipbet Bonus en ook de Tipbet quoteringen aan bod. Lees alles in de Tipbet Review en vind exact uit wat je bij deze bookmaker kunt verwachten.

1. Tipbet Account aanmaken

Zowel wedders uit Nederland als België kunnen zich aanmelden bij Tipbet. Nadat je op een van de aanmeld banners klikt kom je direct op de website van Tipbet Sport terecht. Hierna kun je bovenaan op de rode knop ´register now for free´ klikken. Na het ingeven van je persoonlijke gegevens ontvang je een bevestigings e-mail. Nadat je de link bevestigd, is je account aangemaakt en kun je inloggen.

Tipbet Account Aanmaken

2. Tipbet Website

Helaas is de Tipbet website niet in het Nederlanders beschikbaar. Je kunt echter wel kiezen voor de Engelse of Duitse variant van de website. De website is net als het logo van Tipbet België en Nederland voornamelijk in het zwart met rode elementen. De rode elementen maken de website erg overzichtelijk. Nog belangrijk dan de lay out is echter de snelheid van de website, en deze is bij Tipbet zeer zeker in orde. Op die manier kan je vliegensvlug het wed programma bekijken en jouw weddenschappen plaatsen.

3. Tipbet Geld Storten

Tipbet Sport biedt je de mogelijkheid om onder andere te storten met Visa/Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. In onderstaande afbeelding zie je alle betaalopties een rijtje en zie je ook direct de minimum stortingsbedragen. Daarnaast zie je dat aan stortingen geen enkele kosten verbonden zijn. Je stortingen staan daarnaast direct in je account waardoor je snel aan de slag kan met het plaatsen van je weddenschappen. Tipbet behoort helaas niet tot de Bookmakers iDeal.

Nu Aanmelden bij Tipbet en storten met bijvoorbeeld:
Tipbet Betaalopties

4. Tipbet Uitbetalen

Net zoals storten is het bij Tipbet Voetbal zo dat ook aan het uitbetalen geen enkele kosten verbonden zijn. Ongeacht welke methode je kiest om je uitbetaling mee te verrichten. Je kunt kiezen om je uitbetaling te verrichten via Visa/Master, Skrill, Neteller en een bank overschrijving. In geval van de eerste 3 methodes staat je uitbetaling direct op je rekening. Kies je voor een uitbetaling via je bank kan dit 3 tot 7 dagen in beslag nemen. Onze ervaring is dat het bedrag echter binnen 3 dagen normaliter al op je rekening staat. Kortom, veelzijdig en snel!

5. Tipbet Klantenservice

De Tipbet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • Web-formulier
  • FAQ Sectie

Zoals je kunt zien is dit behoorlijk beperkt. Veel bookmakers zijn ook per telefoon te bereikbaar en anders via de live-chat. Mocht je vragen hebben voor de Tipbet support dien je dus enige tijd te wachten voordat je een antwoord hebt. Wel kun je proberen om in de FAQ sectie jou antwoord te vinden. De FAQ sectie is relatief uitgebreid waardoor een contact met de klantenservice mogelijk niet nodig is.

6. Tipbet Bonus

De Tipbet Bonus geeft je de mogelijkheid om te kiezen voor een 100%bonus tot maximaal 100 euro of een 200% bonus tot € 50. Afhankelijk van het percentage dat je kiest dien je je stortings- en bonusbedrag in te zetten. In geval van de 100% bonus 15x en voor de 200% bonus 18x. Inzetten op alle weddenschappen met een quotering van 1.90 of hoger tellen mee. Zowel de hoeveelheid rondspeel keren als de quotering zijn niet zo flexibel. Gelukkig heb je wel ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen. Hou er rekening mee dat wanneer je een eerste storting met Neteller of Skrill maakt je geen bonus ontvangt.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 100 Tipbet Bonus!
Tipbet Bonus

7. Tipbet Promoties

Tipbet Voetbal is niet een bookmaker die veel Promoties aanbiedt. De enige promotie die je bij Tipbet vindt is een combinatie weddenschappen bonus. Bij je combi bets met 4 of meer selecties maak je een extra percentage winst dat kan oplopen tot 50% Gratis Wedden. Tijdelijke promoties van Tipbet zijn enkel gericht op casino activiteiten.

8. Tipbet Wedden Aanbod

De hoeveelheid sporten waarop je kunt wedden bij Tipbet Nederland en België is behoorlijk beperkt. Ook vind je niet bovengemiddeld veel weddenschappen per wedstrijd terug bij Tipbet. Als je gaat voor de reguliere sporten en reguliere weddenschappen kun je bij Tipbet prima terecht. Ben je op zoek naar minder gebruikelijke sporten en wens je veel te wedden op corners, ingooien etc. dan zul je dit helaas niet terugvinden bij Tipbet.

Nu wedden bij Tipbet

9. Tipbet Mobiel Aanbod

Tipbet is een van de weinige bookmakers die zowel een mobiele app voor Android, iOS als Windows Phone aanbiedt. Dit past prima in de lijn van de goede en snelle website die het aanbiedt en is een extra stap in klantgerichtheid. Als je liever niet de app downloadt kun je ook gewoon via de reguliere mobiele website je weddenschappen plaatsen. Alle weddenschappen die je via de reguliere website kunt spelen vind je ook via de mobiele website en app terug.

10. Tipbet Quoteringen

Met een quoteringen marge van +/- 7,5% op voetbal weddenschappen en +/- 7.2% op sportweddenschappen zijn de quoteringen van Tipbet slechter dan de gemiddelde bookmaker.

Tipbet Beoordeling & Conclusie: 6,5/10

Tipbet België en Nederland kenmerkt zich als een bookmaker met verschillende goede punten maar ook verschillende punten die zeker beter kunnen. Het is dus aan jou om te bepalen welke zaken voor jou belangrijk zijn. De welkomstbonus is behoorlijk lastig vrij te spelen en het wedden aanbod is beperkt. Ook is de klantenservice slecht bereikbaar. Daar tegenover staat wel een zeer snelle en overzichtelijke website en mobiele app. Tipbet scoort daarmee over all gemiddeld en verdient een score van 6,5 punten.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Tipbet!
Tipbet Bonus