TipBet Bonus

De Tipbet Bonus is een stortingsbonus van 200% tot € 50 of van 100% tot € 100. De keuze is aan jou! Je dient je stortings- en bonusbedrag respectievelijk 18 x (bij 200%) of 15x (bij 100%) in te zetten om de gehele bonus vrij te spelen. Inzetten op quoteringen van 1.90 of hoger tellen mee en je hebt ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen. Daarnaast profiteer je ook nog eens van € 5 bonus zonder storting! De € 5 Bonus is speciaal beschikbaar voor wedden op eSports.

Tipbet Bonus Review
NL en BE Donker
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 105  ★★★
2. Bonus %:
 200% ★★★
3. Vrijspelen: 18 x storting
18x bonus
 
4. Quotering: 1.90  ★★
5. Tijdsduur: onbeperkt ★★★
Beoordeling 7/10
TipBet logo klein 

Nu aanmelden en € 100 Bonus ontvangen

Wil je profiteren van de € 5 bonus zonder storting voor eSports dien je in de cashier de Tipbet Bonus Code eSPORTSFREE in te geven. Nadat je in totaal € 175 hebt ingezet op eSports combi bets met 2+ selecties en afzonderlijke quoteringen van 1.80 of hoger kun je je inzet en winsten uitbetalen. De Tipbet Welkomstbonus van 100% tot € 100 kun je al benutten door een bedrag van € 10 of meer te storten.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Skrill of een Bankoverschrijving.
Tipbet Bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Tipbet Bonus Voorbeeld

Graag lichten we voor jou de Tipbet Welkomstbonus in de vorm van de stortingsbonus toe aan de hand van een voorbeeld. Stel je stort € 50 en kiest voor de 200% bonus. In dat geval ontvang je na je storting direct € 100 bonusgeld cadeau. De Tipbet Bonus Voorwaarden leren ons dat je nu je stortings- en bonusbedrag 18x dient rond te spelen. Dit betekent 18×50 en 18×100 = € 2.700. Alle weddenschappen die je plaatst op quoteringen van 1.90 of hoger tellen mee. Ook combinatie weddenschappen. Je hebt ongelimiteerd de tijd om dit bedrag van € 2.700 te bereiken. In de tussentijd kun je ook kiezen voor andere weddenschappen met lagere quoteringen.

Tipbet Bonus Conclusie

Het nadeel aan de Tipbet Welkomstbonus is dat je je stortings- en bonusbedrag relatief vaak dient in te zetten voordat je bonusgeld is omgezet in echt geld. Je kunt echter zelf het bonuspercentage kiezen waardoor je ook van gunstigere Tipbet Bonus Voorwaarden dan het 18x rondspelen kunt profiteren. Daarnaast helpt het dat je ongelimiteerd de tijd hebt waardoor je rustig op je gemak kunt spelen. De € 5 gratis zonder storting kent ook relatief hoge rondspeel vereisten. Hier gaat het echter om gratis geld waardoor het begrijpelijk is dat je deze ook eerst een aantal maal dient in te zetten. De ideale manier om eerst kennis te maken met Tipbet en vervolgens over te gaan tot een storting om ook de Tipbet Welkomstbonus te benutten. We waarderen het Tipbet Bonus Pakket met 7 punt.

Nu aanmelden met € 105 Tipbet Bonus

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie