Zebet app

Zebet heeft al sinds het moment dat online gokken legaal is in Nederland een vergunning. Dat bekent dat je legaal bij Zebet kunt wedden, daarnaast is het ook mogelijk om mobiel te wedden. Er is namelijk een mobiele app voor zowel iPhone als Android gebruikers. Daarnaast is er natuurlijk ook nog een mobiele website. Op deze mobiele wedden pagina kijken we hoe goed de apps van Zebet zijn en schijnen we ook ons licht op de mobiele website. Van download instructies tot mobiel wedaanbod, het komt allemaal aan bod. Wil je niet lezen maar gelijk mobiel wedden? Meld je dan alvast aan bij Zebet via de link hieronder. Daar pak je gelijk een mooie bonus om je wedavontuur te starten.

Aanmelden bij ZEbet

Zebet Mobiele Website

Voor we gaan kijken naar de twee verschillende apps (Android en iOS), komt eerst de mobiele website aan bod. Die is er namelijk ook nog en is zeker de moeite waard. We zien hetzelfde design als op de deskop website en dat betekent veel bets, donkere achtergronden en felle accenten. Een groot voordeel van de mobiele site is dat je geen extra software hoeft te downoaden en dus gelijk kunt wedden. De website is handig in het gebruik, gemakkelijk te navigeren en erg snel. Er wordt handig gebruikt van menu’s en daardoor heb je zo je gewenste bet gevonden. 

Ook het Zebet aanmelden, storten, uitbetalen en contacteren van de klantendienst werkt prima. Wat wel zo handig is, is dat je ook toegang hebt tot uitgebreide statistieken. Natuurlijk zijn ook de bonussen en promoties zoals de Super Odds gewoon beschikbaar op de mobiele website.

Betcity:                                                                  Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Update
Storten
Uitbetalen

Zebet App Downloaden

Het downloaden van de Zebet app is een fluitje van een cent. Zo vind je de links om de app te downloaden gelijk op de Zebet mobiele website. Je krijgt direct een pop-up melding zodra je op de Zebet site komt met de vraag of je de app wilt downloaden.  Bovendien krijg je bij zowel de Android- als iOS app handige instructies. Ook in het hoofdmenu op de website vind je een llink met het woord “app”. Via die pagina kun je ook meer informatie en links vinden om je gewenste app te downloaden. Het downlaoden van de app is zo gedaan waarna je direct bij Zebet aanmelden kunt en je mobiele weddenschappen kunt plaatsen.

Zebet App Android

In vergelijking met de iOS app, zijn de stappen om de ZeBet Android app te downloaden iets anders. Je zal namelijk eerst het Zebet installatiebestand (APK) moeten downloaden om de app te kunnen installeren. Dat bestand vind je op de mobiele website. Hierbij is het belangrijk om te zorgen dat je de installatie van bestanden uit onbekende bron toestaat. Nadat de APK is gedownload, kun je de app installeren, je aanmelden en beginnen met spelen. We raden je overigens aan om de APK alleen te downloaden via de officiële Zebet website.

Zebet App iPhone

Met een iPhone of iPad de Zebet app downloaden is helemaal makkelijk. Op de mobiele website zie je namelijk direct een link naar de Apple App Store. Daarop klikken brengt je naar de downloadpagina van de app. Als je ouder dan 18 jaar bent kun je deze app downloaden. Een paar seconden later staat de applicatie al op je mobiele toestel en kun je aanmelden, bij Zebet storten en wedden. Veel makkelijker gaat het echt niet worden!

Download de Zebet App

©Zebet

Voor- en nadelen van de Zebet app

  • Mobiele app en mobiele website zijn prachtig weergegeven
  • Goede navigatie
  • Ruim wedaanbod ( hetzelfde als op desktop)
  • Makkelijk te downloaden via menu en links op website
  • Live weddenschappen en veel statistieken beschikbaar
  • Geen “mobile-only” bonussen
Aanmelden bij ZEbet

Mobiel wedden bij Zebet

© Zebet

Zebet App Ervaringen

Je wordt op je wenken bediend als je bij Zebet mobiel wilt wedden. Met een mobiele website en apps voor iOS en Android is er voor elke speler wel wat te kiezen. Wat erg belangrijk is, is dat het wedaanbod bij zowel prematch- als live weddenschappen exact hetzelfde is op elk toestel. Het downloaden van de apps is gemakkelijk en neemt niet veel tijd in beslag. Daarnaast zijn de apps ook niet zo heel groot,  je kunt denken aan zo’n 40 mb.

Het design van de Zebet app en mobiele website is prachtig en toont opnieuw veel gelijkenissen met de reguliere website. Er zijn eigenlijk geen nadelen te noemen aan de mobiele Zebet ervaring. Door de makkelijke navigatie heb je elke weddenschap zo gevonden. Als je op zoek ben naar een goede bookmaker app in Nederland, raden we je zeker aan om de Zebet app eens te overwegen.