ZEturf bonus

Eigenlijk valt er niet zo veel te vertellen op deze pagina over de ZEturf bonus. Dat om een eenvoudige reden. ZEturf, ook wel bekend als runnerz.nl, biedt geen welkomstbonus aan. Je kan dan wel prima wedden op paardenrennen op deze website, maar van een ZEturf bonus is er geen sprake. Ben je dus op zoek naar de bonuscode of andere promo, dan ben je eraan voor de moeite bij ZEturf. Over bonusvoorwaarden of andere rondspeelvoorwaarden moeten we het dus niet hebben.

Dat wil niet zeggen dat we helemaal niets voor jullie kunnen betekenen natuurlijk. Als je op zoek was naar een ZEturf bonus, kunnen we je wel een alternatief aanbieden voor andere bookmakers, in de plaats van jouw ZEturf ervaringen. Niet alleen het gebrek aan bonus, maar ook het erg beperkte wedaanbod stoot ons tegen de borst. Neem daarentegen eens een kijkje naar een aantal andere Nederlandse bookmakers die wel mooie bookmaker bonussen hebben.

De ZEturf Bonus details:  –/10
Bonus Type: Geen ZEturf bonus beschikbaar
Min Storting:
Percentage
Maximum Bedrag
Zeturf Bonus Code? Niet beschikbaar
Voorwaarden kort: Geen rondspeelvoorwaarden
Tijdsduur + Voorbeeld

als bonus alternatief kunnen we je de Interwetten bonus aanraden! Deze laat je toe om je 100% bonus tot 100 euro te winnen, met rondspeelvoorwaarden van slechts 5x aan 1.70(+) odds, en dit binnen de 14 dagen. vb. Interwetten bonus:

(100 x 5)  = € 500 rondspelen

Op het moment van schrijven is de Interwetten bonus helaas niet legaal beschikbaar voor Nederlanders. Wij promoten alleen bookmakers met een legale landelijke licentie in Nederland, en dat zijn momenteel enkel Toto en ZEturf. Aangezien deze geen bonussen aanbieden, ben je momenteel dus de klos als je vanuit Nederland legaal wil wedden met bonus. De andere bookmakers zoals Interwetten hebben wel een licentie in Malta, bij de MGA. Maar zolang de Nederlandse Kansspelcommissie deze niet volledig erkent of een degelijk alternatief biedt om legaal te gokken vanuit Nederland, is de enige optie dus wedden bij ZEturf of Toto. Gelukkig komt er binnen enkele maanden verandering aan. Vanaf 1 oktober 2021 vind je weer tal van alternatieven op onze website met de beste bookmakers.

Interwetten Bonus Voorbeeld

Als je voor de 100% bonus bij Interwetten gaat, kan je daar al snel 100 euro mee verdienen. Dat doe je door 100 euro te storten wanneer je je account aanmaakt, en deze vervolgens rond te spelen. Bij Interwetten krijg je een bonus van 100% tot honderd euro, en deze moet je dus vijf keer rondspelen. Concreet betekent dat dat je dus vijfhonderd euro zal moeten inzetten, eer je je 100 euro zal kunnen claimen. Nu lijkt dat misschien veel, maar het is alles behalve dat. De Interwetten bonus is de meest voordelige bonus op de markt, en die kan je zelf vergelijken. Daarnaast kan je ook de risk free bet van € 25 claimen bij Interwetten, als je gebruik maakt van de Interwetten mobiele applicatie.

Interwetten mobiele app

ZEturf Bonus Conclusie

Geen ZEturf bonus, dus geen conclusie? We hebben wel eens geprobeerd bij hun klantendienst aan te kloppen, maar daar kon er geen duidelijk antwoord worden geboden. Het heeft te maken met de Nederlandse wetgeving op Kansspelen, zoveel is duidelijk. Daarom betaal je op het moment van schrijven ook nog steeds 30% belastingen op al je gokwinsten, bij Nederlandse legale aanbieders zoals Toto en ZEturf. We hopen dan ook op een goede regeling vanaf 1 oktober 2021, zodat de andere betrouwbare bookmakers ook weer aan bod kunnen komen in Nederland.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie