1xBet Klantenservice

Let op: 1xBet is niet beschikbaar voor Nederlanders of Belgen. Nederlanders kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers Nederland lijst.

Bookmaker 1xBet biedt je een heleboel mogelijkheden om via de klantenservice een antwoord op je vraag of oplossing voor je probleem te vinden. Of je vragen hebt over 1xBet Registreren of bijvoorbeeld 1xBet Storten, het maakt niet uit! Hier geven we je dus een overzicht van de meest gebruikte kanalen van de klantenservice bij de 1xBet helpdesk. Daarnaast geven we je ook nog belangrijke algemene informatie over de bookmaker. Wil je nu meteen 1xBet contacteren, klik dan op de volgende link!

1xBet Klantenservice Algemeen

Als je op de pagina van 1xBet helemaal beneden in het menu kijkt, zie je daar onder meer ‘1xBet contact’. Klik je hierop, dan beland je op de pagina van de bookmaker waar je hulp kunt vinden. Daar zie je de meest belangrijke kanalen waarop je verschillende afdelingen van de bookmaker kunt contacteren. Het staat vast dat dit een weelde is, die we zelden vinden! Onderaan is er ook een formulier waarmee je een e-mail naar de klantenservice kunt sturen. Beneden, aan de rechterkant van je scherm zie je ook de live-chat. Dit is een nog snellere mogelijkheid om een antwoord te krijgen. Spijtig genoeg bestaat er geen klantenservice in het Nederlands. Dit betekent dus dat je best de Engelstalige klantenservice contacteert, of bovenaan de pagina een andere taal kiest.

1xBet Mail

E-mail is nog steeds een veel gebruikte methode om een klantenservice te contacteren, omdat je tenminste niet in de wacht wordt gezet. Op de contactpagina van 1xBet vind je verschillende adressen, waarop je de bookmaker kunt bereiken. Wij raden aan om de Engelstalige klantenservice te gebruiken. Hiervoor is het adres info-en@1xbet.com. Indien je geen zin hebt om je mailprogramma te openen, is er nog een tweede oplossing. Op de contactpagina staat er onderaan een formulier. Daar moet je gewoon jouw naam achterlaten en het bericht aan de bookmaker. 1xBet belooft om binnen de 24 uur een antwoord te leveren op je vraag. De klantenservice via mail is alvast heel attractief!

Ook via telefoon is het mogelijk om de 1xBet klantenservice te contacteren

1xBet Telefoon

Indien je liever met iemand direct wilt discussiëren, biedt de bookmaker je een gratis telefoonnummer. Via +49 800 5889574 wordt je direct verbonden met de klantenservice. Helaas moet je ook hier voor het Engels kiezen, omdat de klantenservice in het Nederlands op dit moment niet bestaat. Echter kun je bijvoorbeeld ook via WhatsApp in contact treden. Hierbij is het nummer dan +35795764426. Zorg er altijd voor dat je je probleem zo speficiek mogelijk beschrijft, dan krijg je namelijk ook spoedige hulp van 1xBet.

1xBet Live-Chat

Onderaan de homepage van 1xBet vind je de live support service. Deze live chat is altijd ingesteld op de taal die je bovenaan de pagina hebt gekozen. Kies je dus voor Engels, dan worden ook je vragen in het Engels beantwoordt. Wat bij deze 1xBet live-chat bijzonder leuk is – je moet geen persoonlijke gegevens doorgeven, alvorens een bericht te kunnen sturen. Tik dus gewoon je bericht in en wacht op een antwoord. Daarnaast zie je de naam van de consultant van de klantenservice, die met je bezig is. En je kunt onmiddellijk feedback geven – klik op duim omhoog of omlaag in de live-chat functie. Let er ook hier weer op om een zo specifiek mogelijk bericht te sturen, zodat je een hulprijk antwoord kunt ontvangen.

1xBet FAQ

Spijtig genoeg biedt de bookmaker je op dit moment geen echt FAQ. Echter vind je alle belangrijke informatie terug in de Algemene Voorwaarden. Deze vind je beneden in het menu aan de linkerkant. Klik dus hierop. Nu zie je aan je linkerkant een inhoudstafel, en aan de rechterkant alleen de informatie betreffende het gekozen punt. Je hoeft dus niet eerst door de hele tekst te scrollen om een bepaald punt te vinden. Dit is bijzonder gebruikersvriendelijk. Kies gewoon het punt waarbij je informatie zoekt, en dan zie je deze aan de rechterkant van je scherm.

Contacteer de 1xBet klantenservice via dit formulier op de pagina

 

Naast de eerder genoemde kanalen is het ook mogelijk, om bijvoorbeeld via Twitter de klantenservice te contacteren. Dit betekent uiteindelijk, dat je echt wel een kanaal vindt, dat het beste bij je past. De live chat van de bookmaker is bijzonder gebruiksvriendelijk, hetzelfde geldt voor het formulier, waarmee je een e-mail kunt sturen. Daarnaast vind je alle contactgegevens op een enkele pagina – dit is iets, wat wij graag bij meer bookmakers zo transparant zouden zien. Ook de algemene voorwaarden zijn heel overzichtelijk. Zo vind je zeker in de minste tijd een antwoord op je vraag voor 1xBet. Via e-mail worden je vragen ook binnen de 24 uur beantwoord, wat niet bij alle bookmakers het geval is. Enig minpunt – de klantenservice is niet in het Nederlands beschikbaar. Toch vinden we, dat deze 1xBet klantenservice uitstekend werkt!

1xBet Algemene Informatie

Bookmaker 1xBet is oorspronkelijk uit Rusland en op dit moment nog niet zo bekend in West-Europa. Toch vind je er een fantastisch aanbod voor je sportweddenschappen, en dit is allemaal dan nog erg gebruikersvriendelijk. Daarnaast is ook de bonus van de bookmaker heel attractief. Bij ons krijg je door een exclusief aanbod nu zelfs 130 in plaats van 100 euro als 1xbet bonus voor je eerste stortingsbonus. Wacht nu niet langer en profiteer van je eerste storting!

Win nu de 1xBet welkomstbonus met een maximum bedrag van € 130

> Ga naar 1xBet Review