888Sport Klantenservice

Als je nog wat geld op je account hebt staan bij 888Sport en dat wil je uitbetalen? Dan moet je bij de 888Sport klantenservice zijn voor vragen over 888Sport uitbetalen. Aanmelden bij 888Sport kan momenteel niet vanuit Nederland en België, daarom raden we aan om een alternatief te zoeken uit uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Hoe je de klantenservice van 888Sport kunt bereiken en hoe de service daar is lees je op deze pagina!

888Sport Klantenservice Algemeen

Bij 888Sport kun je op verschillende manieren contact met de klantenservice op te nemen. Je kunt ze namelijk bellen, een contactformulier invullen of een email sturen. Een livechat functie zijn we helaas niet tegenkomen. Bij de 888Sport klantenservice moet je wel je vraag in het Engels of Duits stellen, een Nederlandse klantendienst is er niet. Dat is op zich ook wel logisch voor een bookmaker die momenteel geen diensten in Nederland en België levert.

 

klantenservice 888Sport

888Sport Mail

Een email is misschien wel het makkelijkst om je vraag of opmerking te sturen naar 888Sport. Het kan wel even duren voor je antwoord krijgt van de bookmaker, verwacht zeker 24-48 uur. Het email adres van de 888Sport klantenservice is support@888sport.com.

888Sport Telefoon

Als je er geen probleem mee hebt om in het Engels te bellen dan is het internationale nummer de snelste en makkelijkste manier. Het zou kunnen dat je provider kosten aanrekent voor bellen naar het buitenland. Je bereikt 888Sport op +44 203 478 0670.

888sport contactformulier

888Sport Contactformulier

Je kunt je 888Sport storten of uitbetalen vragen ook gewoon stellen via het contactformulier op de website. Deze vind je op menig FAQ pagina en natuurlijk op de contactpagina zelf.

888Sport FAQ

Een goede klantenservice zorgt er natuurlijk voor dat zoveel mogelijk vragen al beantwoord op de site. Bij 888Sport is dat ook het geval. Er zijn heel veel verschillende vragen ingegeven op de FAQ en velen zijn met een uitgebreide antwoorden. De FAQ pagina vind je door in het bovenste menu op het vraagteken te klikken. De vragen zijn goed en duidelijk onderverdeeld in verschillende onderwerpen en bovendien is er ook een zoekfunctie. Erg gemakkelijk.

888Sport Klantenservice Conclusie

Het is af en toe misschien even wat langer wachten op je antwoord op je email of bericht, maar al met al zijn we zeker te spreken over de klantenservice van 888Sport. Helaas is er geen live chat aanwezig en is het Engelse telefoonnummer betalend. Maar daar hoef je gelukkig niet al te lang te wachten. De FAQ pagina is zeer uitgebreid waardoor de kans dat je echt contact met de klantenservice moet opnemen aanzienlijk kleiner gemaakt wordt.

Op elke pagina zie je in het menu een vraagteken staan en door daar op te klikken kom je direct bij het support center uit. 888Sport heeft een hoop aandacht aan de klantenservice besteed. Nu nog een livechat functionaliteit erbij en het is helemaal top!

> Ga naar 888Sport Review  > 

 

888Sport Contact

Wat is het 888Sport telefoonnummer?

Je kunt, ondanks dat 888Sport in onze landen niet actief is, nog altijd bellen naar een telefoonnummer. Het telefoonnummer is wel betalen omdat het  Brits is en dus je over de grens belt. Is dit geen probleem voor je, dan kun je je vragen in het Engels stellen op. bellen kan nog steeds, via het volgende telefoonnummer: +44 203 478 0670. 

Wanneer kan ik 888Sport bereiken?

Een email kun je natuurlijk altijd sturen. Ook heb je 24/7 de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen. Wil je de 888Sport per telefoon bereiken omdat je dringend hulp nodig hebt bij het 888Sport uitbetalen, dan kun je tussen 12h en 20h (onze tijd) bij 888Sport terecht. 

Wat is het 888Sport email adres?

Als je liever niet belt naar de klantenservice van 888Sport, dan kun je een email sturen naar support@888sport.com. We raden je aan om je Engels in het formuleren. Dit levert de snelste reactie op. Nederlands is niet gesupporteerd, Duits kan eventueel ook maar je loopt wel het risico dat je wat langer moet wachten.