B-bets aanmelden

Let op: B-Bets is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. B-Bets heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Ben je geïnteresseerd om een account aan te maken bij B-Bets? Voor je van start gaat, geven we je graag wat extra uitleg over registratie bij B-Bets. Eenvoudig aanmelden bij B-Bets kan rechtstreeks via de knop. Op de website van B-Bets klik je vervolgens rechts bovenaan op de knop ‘register’. Vervolgens vul je de gevraagde informatie in, en ben je meteen klaar. Maar er is meer dan dat te vertellen over bookmaker B-Bets registreren.

Bbets

Registreren bij B-Bets

  • Nadat je je hebt aangemeld bij B-Bets, vul je je correcte persoonlijke gegevens in. Let erop dat je deze correct invult.
  • Van zodra er weer de mogelijkheid is om in Nederland een bonus te claimen, gaat je registratie bij B-Bets ook gepaard met een eventuele stortingsbonus. Deze bedraagt 100% tot een bedrag van 120 euro, dat je bij ons exclusief kan claimen via de knop. Het minimum stortbedrag om deze B-Bets bonus te claimen, bedraagt 20 euro.
  • Wil je 5 euro gratis ontvangen bij je registratie? Lees alles over 5 euro gratis wedden bij b-bets.
  • Problemen bij het aanmeldproces? Dan kan je terecht bij de B-Bets klantenservice. Ontdek er alles over in de gelinkte reviewpagina.

Storten Bij B-Bets

Wanneer je eenmaal je B-Bets account hebt aangemaakt, kan je meteen geld storten en beginnen met spelen. Geld storten kan op verschillende manieren. B-Bets geeft je onder andere Visa, Mastercard, Safetypay, Skrill, Neteller, Trustly, Zimpler,  Paysafecard en bankoverschrijving als betaalmethodes. Het minimum stortingsbedrag om je bonus te claimen is er 20 euro. Wedden met Ideal is er helaas niet mogelijk.

b-bets deposit

Vergeet de B-Bets bonus niet

Nieuwe spelers bij B-Bets kunnen rekenen op een prima welkomstbonus. Deze bedraagt exclusief 100% tot 120 euro als je je aanmeldt via de knop hier op de pagina. De voorwaarden gelden dat je je stortings- en bonusbedrag 5x moet rondspelen, en dat aan odds van minstens 1.80 op je sportweddenschappen. Om aan dat rondspelen te voldoen krijg je 30 dagen de tijd. Om deze bonus te kunnen claimen maak je dus dikke kans.

Daarnaast is er nog de 5 euro gratis die je kan claimen bij B-Bets. Deze komt weliswaar aan iets minder voordelige voorwaarden. Daar kan je alles over teruglezen in het gelinkte artikel, of op onze B-Bets bonus pagina. We wensen je alvast alle succes toe met het rondspelen van je B-Bets bonus na registratie. Je kan trouwens ook alles lezen over mobiel wedden op de B-Bets app pagina.

b-Bets gratis bet