Bet-at-home Klantenservice

Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten van de klantenservice van Bet-at-home? Dan lees je het beste even deze pagina door. Hier bespreken we alles op het gebied van de Bet-at-home customer service. Op dit moment kun je je nog niet aanmelden bij deze bookmaker maar we hebben genoeg alternatieven voor je klaar staan op onze Bookmakers Nederland of Bookmakers België pagina’s.

Alle benodigde informatie over de klantenservice van Bet-at-home vind je hieronder. Meer info over Bet-at-home storten en bet-at-home uitbetalen vind je onder de respectievelijke pagina links.

Bet-at-home Klantenservice Algemeen

Bookmakers zorgen er vaak voor dat je op verschillende manieren contact op kunt nemen met de klantenservice. Bet-at-home is daar geen uitzondering op. Hoewel het in eerste misschien even wat zoeken is naar de verschillende contactmogelijkheden, zijn ze er wel degelijk. Er is de mogelijkheid om live te chatten met de klantenservice maar ook kun je ze bellen, een email sturen of zelfs een fax versturen. Hoewel de klantenservice niet in het Nederlands beschikbaar is, kun je ze wel 24/7 bereiken. Zolang je je vragen in het Engels stelt wordt je bij Bet-at-home binnen de kortste keren geholpen.

 

klantendienst bet-at-home

Bet-at-home Mail

Vaak is een email versturen de meest gemakkelijke manier contact op te nemen met de klantendienst. Je kunt denken hoe je je vraag wilt verwoorden en ook bijlagen meesturen. Een nadeel van e-mail als contactmethode is dat je vaak even moet wachten op een antwoord. Vaak is dat tussen de 24 tot 48 uur. Bij Bet-at-home hebben we gemerkt dat je echter vaak al binnen een aantal uur antwoord hebt. Dat is dus zeker wel een pluspunt ten opzichte van andere bookies. Het email adres is service.en@bet-at-home.com.

Bet-at-home Telefoon

Als je liever belt met de klantendienst van Bet-at-home dan kan dat ook. Houd er dan wel rekening mee dat je (afhankelijk van je abonnement wel de kosten voor internationaal bellen betaalt.Je kunt Bet-at-home bereiken  op +356-27922492.

Bet-at-home Livechat

Wij vinden een livechat altijd wel fijn. Als je deze chatfunctie dan ook nog eens 24/7 kunt gebruiken is dat helemaal goed. Ze reageren vrijwel onmiddellijk bij Bet-at-home. De livechat kun je vinden door op de help link onderaan de pagina te klikken. Zodra de nieuwe pagina laadt zie je direct een knop met livechat.

 

faq van bet-at-home

Bet-at-home FAQ

Een goed ingedeelde FAQ zorgt er soms al voor dat je niet eens een medewerker van de klantendienst hoeft te contacteren. De FAQ van Bet-at-Home is duidelijk ingericht met veel verschillende type vragen. Het aantal vragen is niet heel erg groot maar je krijgt wel al vaak duidelijke antwoorden.

Bet-at-home Klantenservice Conclusie

Snelle antwoorden, lange openingstijden en een non-stop live chat. Bet-at-home heeft zijn klantenservice goed ingericht. We zijn zeker tevreden met hoe je bij Bet-at-home geholpen wordt. Je kunt bellen of een fax sturen maar een email of chat is natuurlijk vaak iets gemakkelijker. Let er wel even op dat d eklantenservice alleen in het Engels beschikbaar is. De FAQ had iets uitgebreider gemogen maar geeft antwoord op de meeste basisvragen.

De klantenservice bereik je heel gemakkelijk door op de knop help te klikken die je in de footer van de website vindt.

> Ga naar Bet-at-home Review  

 

Bet-at-homeContact

Wat is het Bet-at-home telefoonnummer?

Heb je een prangende vraag die je per telefoon wilt stellen? Dan kun je zeven dagen per week terecht bij Bet-at-home. Het telefoonnummer is +356-27922492.. Let er wel op dat dit extra kosten met zich meebrengt omdat je naar Malta belt. 

Wanneer kan ik Bet-at-home bereiken?

Bet-at-home heeft een livechat waarmee je 24/7 kunt chatten met een medewerker. Elke dag van de week, op elk tijdstip kun je dus je vragen bij deze bookmaker stellen.

Wat is het Bet-at-home email adres?

Een mail sturen naar de klantenservice doe je naar het email adres service.en@bet-at-home.com. Zodra je email verzonden is moet je rekening houden met een standaard reactietijd van 24-48 uur. In veel gevallen heb je echter binnen een paar uur al een antwoord. Zorg er wel voor dat je vraag in het Engels wordt gesteld, zo krijg je het snelst antwoord.