Betiton app

Betiton beschikt momenteel alleen over een degelijke desktop website, die ze vervolgens hebben omgetoverd tot de Betiton for mobile versie. We bekijken de grootste plus- en minpunten van deze Betiton mobiele website. Een Betiton Android-app of Betiton iPhone-app zijn jammer genoeg nog niet beschikbaar. Lees ons Betiton review of ontdek meer over de app hieronder.

Let op: Betiton is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Betiton heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Betiton Mobile Website

bookmaker betiton sportsbook

De Betiton mobiele website is eigenlijk een quasi exacte kopie van de desktopversie. Deze werd lichtelijk anders uitgelijnd, zodat ze er beter uitziet op je mobiel scherm. Bovenaan rechts kan je je registreren of in je account inloggen. Het wijst zichzelf allemaal uit: onderaan zie je de keuze tussen sportsbook en casino, bovenaan kan je je sport kiezen. We zijn dus best tevreden qua gebruiksvriendelijkheid

Betiton App Downloaden

Een beetje jammer vinden wij dat Betiton momenteel geen app voor noch Android of Iphone heeft. Mocht deze toch nog op de markt komen, leggen we je graag uit waar je deze kan vinden.

Betiton App Android

Moest er een Betiton Android app in ontwikkeling zijn, dan lees je het hier. Momenteel kan je de app nog niet vinden in de Google Play Store. Je kan wel zonder installeren van een apk-bestand verder op je Android-telefoon, dankzij de mobiele browser. Chrome is ongetwijfeld de meest gebruikte op Android-toestellen.

Betiton App iPhone

Ook voor de iPhone en iPad geldt helaas dat er nog geen app in de App Store terug te vinden is. Via de browser Safari of eender welke andere op je iPhone, kan je gelukkig wel mobiel wedden bij Betiton.

Betiton App Ervaringen

Bij gebrek aan een app, noemen we het dan maar Betiton mobiel wedden ervaringen. Hun mobiele site is gelukkig wel gemakkelijk te navigeren en heeft een goed layout, waarin alles makkelijk te overzien valt. Wanneer je een weddenschap toevoegt aan je betslip, zie je deze ook verschijnen op het scherm. Registratie en aanmelden spreken allemaal voor zich, dus iedereen zou snel overweg moeten kunnen met de Betiton mobiele site.

Wat we ook wel kunnen appreciëren aan mobiel gokken bij Betiton is de Betiton bonus. Het gaat hier niet om een reuzegrote bonus, maar eerder een gratis weddenschap. Daarvoor gelden amper rondspeelvoorwaarden, enkel 15 euro inzetten is voldoende om je 10 euro gratis weddenschap te kunnen claimen.

Klik hier en wed mobiel bij Betiton:
free bet betiton

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie