Betsson Klantenservice

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Beste Bookmakers Nederland lijst te kiezen.

De Zweedse bookmaker staat je bij vragen en problemen graag ter beschikking. Op deze pagina ga je de verschillende kanalen van de Betsson Helpdesk leren kennen. We gaan het onder meer hebben over de klantenservice via e-mail en telefoon alsook de live support service. Hier kom je bijvoorbeeld alles te weten over Betsson registreren en natuurlijk ook over Betsson storten. Aan het einde van deze pagina geven we je ook nog wat algemene informatie over de bookmaker en het bonusaanbod van Betsson mee. Wil je nu meteen naar Betsson? Dat kan, volg gewoon de onderstaande link!

Hier kun je je aanmelden op de pagina van bookmaker Betsson

Betsson Klantenservice Algemeen

Op de pagina van de bookmaker kun je de Betsson contact op twee verschillende manieren vinden. Helemaal bovenaan de pagina kun je op ‘help’ klikken, en je wordt onmiddellijk doorgestuurd naar de supportpagina. Indien je naar beneden scrollt, kun je op ‘contact us’ klikken. Ook die link leidt je meteen naar de supportpagina van de bookmaker. Daar zie je de meest belangrijke kanalen waarop je verschillende afdelingen van de bookmaker kunt contacteren. Helemaal bovenaan in het help centre vind je de FAQ. Onder de FAQ heb je ook een link naar de live support service en de klantenservice via e-mail en telefoon. Daarnaast is er ook nog een functie waarmee de Betsson klantenservice je kan terug bellen.

Betsson Mail

Natuurlijk laat deze aanbieder van sportweddenschappen je gewoon een e-mail sturen. Hiervoor hoef je alleen op de button e-mail te klikken. Nu wordt je mailprogramma geopend, en je kunt een bericht sturen naar de Betsson Helpdesk. Als je een online mailprogramma gebruikt, gebruik je gewoon het adres support-en@betsson.com. Let er op om een zo duidelijk mogelijke mail te sturen, zodat je snel een antwoord kunt krijgen. Op dit moment wordt het grootste deel van de mails binnen de 30 a 60 minuten door de bookmaker beantwoordt. Dit is alvast een fantastische service, die we niet vaak vinden bij bookmakers!

Betsson Telefoon

Naast e-mail is telefonisch contact met de bookmaker ook heel populair. Hiervoor gebruik je gewoon het telefoonnummer +356 226 03000. Helaas wordt er door Betsson geen Nederlandstalige klantenservice gegarandeerd. Echter is er ook goed nieuws. Heel vaak is het wel mogelijk om in het Nederlands geholpen te worden. Daarnaast is de klantenservice van de bookmaker altijd bereikbaar – 24/7 en 365 dagen per jaar. Een bijzondere functie is ‘request a call back’. Hierbij kun je een bericht in een formulier achterlaten. Je kiest een tijd, wanneer je wilt worden gebeld door Betsson. Bijvoorbeeld onmiddellijk, of binnen 30-60 minuten. Zo hoef je niet te wachten en heb je direct contact met een medewerker, wanneer het je het beste uitkomt.

Betsson Live-Chat

De live support service van de bookmaker is nog een methode, waarmee je de klantenservice kunt contacteren. Het voordeel is, dat dit de rapste methode is. Echter moet je eerst je persoonlijk gegevens doorgeven, alvorens de chat wordt gestart. Meestal is er binnen de 30 seconden een medewerker beschikbaar, die je probleem kan oplossen. Ook leuk om te weten – Betsson heeft in 2018 de EGR Operator Awards voor zijn klantenservice gekregen. Heb je dus een specifiek probleem, gebruik dan de live-chat, om meteen een oplossing te vinden.

Bij de FAQ van Betsson vind je een antwoord op de meest populaire vragen

Betsson FAQ

Helemaal bovenaan de supportpagina vind je de FAQ. Hierbij kun je op verschillende manieren een antwoord zoeken. Ofwel gebruik je het zoekveld helemaal bovenaan. Of je zoekt in het menu aan de linkerkant jouw vraag en het bijbehorende antwoord. Heel leuk is hierbij dat je kunt kiezen uit verschillende topics en dus niet door de hele FAQ moet scrollen. Vind je het leuk om zelf een oplossing te vinden voor je probleem? Dan is de FAQ van Betsson de juiste plek om te beginnen.

Betsson Klantenservice Conclusie

De Betsson Helpdesk valt wel vaker in de prijzen, en dat is geen verrassing. Je vindt er genoeg verschillende kanalen om iets te kiezen wat je echt ligt. De bereikbaarheid van de klantenservice is een heel sterk punt. Tijdens elke tijd is het mogelijk om iemand bij de Betsson klantenservice te bereiken. En dit elke dag van het jaar. Een ander sterk punt zijn de wachttijden. Zo wordt een e-mail meestal binnen de 30 a 60 minuten beantwoordt. En met de ‘call back’ functie contacteert de bookmaker je via telefoon. Daardoor hoef je ook niet te wachten, tot je met een medewerker verbonden wordt. Een heel duidelijke, simpele en fantastische service van Betsson!

Betsson Algemene Informatie

Bookmaker Betsson is oorspronkelijk uit Zweden en wordt steeds populairder in West-Europa. Naast de uitstekende klantenservice is er ook nog een fantastische bonus, die op je wacht. Indien je nog geen account hebt, profiteer je van je eerste storting bij Betsson. 100% tot € 75 wachten er op dit moment op je. Nu is dus een goed moment om de bookmaker te bezoeken, een account aan te maken en een eerste keer te storten!

Wed met € 150 bij bookmaker Betsson met de bonus van € 75

> Ga naar Betsson Review