Betsson Storten

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Beste Bookmakers Nederland lijst te kiezen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Nadat je in onze handleiding hebt gelezen, hoe je een Betsson account kunt aanmaken, is het nu het juiste moment om een eerste storting te plaatsen. Je vindt op deze pagina de meest belangrijke informatie rond de betaalmethodes, die bij de bookmaker worden geaccepteerd. Lees dus aandachtig om alles te weten te komen over Betsson deposit. Naast de algemene informatie over Betsson storten gaan we het ook even hebben over de bonus van de bookmaker. Want die wacht op je na je eerste storting online. Heb je zin om nu meteen te storten? Volg onderstaande link naar de pagina van de bookmaker,

Hier begin je met het aanmaken van je Betsson account voor je storting

Algemene informatie storten bij Betsson

Voor het Betsson storten heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. De bookmaker hanteert een minimale storting, maar geen transactiekosten. Wel moet je opletten, of de aanbieder van de betaalmethode zelf transactiekosten hanteert. In het beste geval ontvang je echter 100% van je stortingsbedrag op je Betsson account. Wij vinden de betaalmethodes bij Betsson heel overzichtelijk en duidelijk. Al zijn er niet zo veel verschillende methodes beschikbaar als bij enkele andere bookmakers, je vindt toch zeker een methode die goed bij je past.

Betsson iDeal

De eerste, en voor vele Nederlanders de belangrijkste, betaalmethode is iDeal. Je kunt vanaf € 10 je storting met iDeal maken en het bedrag van je storting staat hierna direct in je speelaccount.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Betsson Maestro /Visa / Mastercard

Creditcards zijn ook nu nog een populaire methode, om geld te storten. Ook bij bookmaker Betsson kun je tussen verschillende methodes zoals Maestro, Visa en Mastercard kiezen. Hierbij is een groot voordeel, dat de storting direct wordt geplaatst. Je hoeft dus niet lang te wachten, voordat je het bedrag kunt gebruiken. Het minimum bedrag dat je kunt storten is € 10. Een klein nadeel is, dat er 2.5% van het bedrag als transactiekosten worden berekend.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 2.5%
 • Stortingsduur: Direct

Betsson Skrill / Neteller

Ook elektronische portemonnees zijn een mogelijkheid, om een Betsson storting te plaatsen. Betsson iDeal is spijtig genoeg niet beschikbaar, echter heb je met Skrill en Neteller de keuze uit twee van de meest populaire elektronische portemonnees. Ook hier wordt de storting direct geplaatst. En je mag vanaf € 10 storten via Betsson Skrill of Neteller. Bij deze methodes zijn er geen bijbehorende transactiekosten.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Overige Betsson Betaalopties

Naast de creditcards en elektronische portemonnees kun je natuurlijk ook gewoon een bankoverschrijving doorvoeren. Hierbij moet je wel erop letten, dat het meerdere dagen kan duren. Reken dus met 2-5 dagen, voordat je je bedrag kunt gebruiken. Ook hier is het minimale stortingsbedrag € 10. Daarnaast kun je ook via Paysafecard betalen. Dit is een prepaid kaart, waarop je geld kunt laden. ecoPayz is dan weer een andere onlinemethode, waarbij je ook geen transactiekosten hoeft te betalen. Entropay is een virtuele kaart, waarmee je een storting kunt doorvoeren. Hier moet je weer rekening houden met 2.5% transactiekosten. Je ziet het – de meest populaire methodes zijn bij de bookmaker beschikbaar.

Kies de beste betaalmethode bij bookmaker Betsson voor je storting

Conclusie Betsson Geld Storten

Wij vinden het aanbod aan betaalmethodes bij Betsson deposit zowel overzichtelijk alsook ruim genoeg. Op de stortingspagina vind je de verschillende aanbieders in een lijst. Er staat een korte beschrijving bij elke methode, en ook de transactiekosten en minimum stortingsbedragen zijn duidelijk vermeld. Je hoeft dus niet eerst naar de algemene voorwaarden te gaan en te zoeken. Dit is een leuke service van Betsson geld storten. Verder zijn er enkel transactiekosten voor Maestro, Mastercard en Visa, maar worden er verder geen kosten berekend van de bookmaker.

Betsson Welkomstbonus tot € 75!

Kies via deze pagina de methode, die je het beste past en plaats een eerste storting bij Betsson. Nu wacht er een bonus tot € 75 op je. Dit is een bedrag van 100% van je eerste storting. Indien je meer geld stort dan € 75, dan blijft dit bedrag hetzelfde. Door dit aanbod kun je dus meteen na je eerste storting met een bedrag van € 150 spelen. Voordat het bedrag kan worden uitbetaalt, moet je het nog 10 keer spelen. Hierbij moet je op de minimale quotering van 1.50 letten.

Je eerste storting bij bookmaker Betsson levert je € 75 bonus op[/go_link]

> Ga naar Betsson Review