Betsson Aanmelden

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Een Betsson account aanmaken is helemaal niet zo moeilijk. Binnen enkele minuten is het mogelijk om je account te openen. Op deze pagina gaan we je dus de meest belangrijke informatie over het registreren bij deze bookmaker presenteren. Indien je nog geen account bij de bookmaker vind je hier stap voor stap een aanleiding voor het Betsson aanmelden. Je begint het beste door op een van onze links op deze pagina te klikken. Nadat je op de pagina van de bookmaker bent, kun je bovenaan in het menu aan de rechterkant op ‘open account’ klikken. Nu wordt de registratiepagina van Betsson geopend en je kunt beginnen met het aanmaken van je Betsson account.

Wil je nu meteen een Betsson account aanmaken? Dan klik op deze button en ga aan de slag.

Hier maak je je account bij Betsson aan - volg gewoon de stappen

Hoe kan ik me bij Betsson registreren?

  • Volg onze link, nu ben je op de homepage van de bookmaker en kunt kiezen voor ‘open account’ helemaal bovenaan aan de rechterkant. Klik op deze button en de registratiepagina wordt geopend.
  • Nu kun je je bij Betsson aanmelden door je persoonlijke gegevens door te geven. Wij beginnen met je naam, achternaam, e-mail adres en wachtwoord. Het wachtwoord voor je Betsson account moet je twee keer intikken, zo wordt er vermeden, dat je een typefout maakt.
  • Nadat je een wachtwoord hebt gekozen en bevestigt, gaan we door met je adres. Hierbij moet je de straatnaam, postcode en je stad intikken. Onderaan kies je je land en de valuta, die je voor je Betsson login wilt gebruiken. Geef je telefoonnummer door, kies je geboortedatum en je gender. Hiermee zijn we al bijna klaar met het openen van je account.
  • Bij de laatste stap moet je kiezen, of je nieuws over bonussen en promoties van de bookmaker wilt ontvangen. Dit kun je later in je account nog steeds aanpassen. Daarna bevestig je dat je minstens 18 jaar oud bent en legaal mag deelnemen aan sportweddenschappen. Ten laatste klik je gewoon op ‘create account’ en dat is het al.

Hiermee kun je bij bookmaker Betsson geld storten op je account

Storten bij Betsson

Nadat je erin bent geslaagd, om in enkele simpele stappen een Betsson account aan te maken is het nu tijd voor je eerste storting bij de bookmaker. Daarvoor heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes, die op de pagina worden geaccepteerd het aanmaken van je account kun je een eerste storting bij Betsson plaatsen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes:

  • Skrill, Neteller, Mastro, Visa, Mastercard, Trustly en nog veel meer.

Wil je alle details te weten komen over het plaatsen van een storting bij de bookmaker? Gelukkig hebben wij dan iets voor jou – op onze extra Betsson Geld Storten vind je nog veel meer details over het storten bij Betsson..

Win nu € 75 Betsson welkomstbonus van 100%!

Nadat je een account hebt geopend gebruik je je Betsson login. Tik je gegevens in, en dan ben je meteen klaar om een eerste keer te storten. Heel goed nieuws voor je – er wacht een Betsson Bonus voor sportweddenschappen op je. Hierbij gaat het om een bonus met een bedrag tot € 75. Indien je dus een eerste storting van € 75 plaatst, kun je verder spelen met een bedrag van maar liefst € 150. De minimale quotering moet hierbij 1.50 bedragen. Voordat je het bedrag kunt gebruiken, dien je eerst nog de bonus vrij te spelen. Hiervoor geeft de bookmaker je 30 dagen tijd. Dat is iets langer dan bij sommige andere bookmakers, maar ook weer niet heel lang. In deze periode moet je het bedrag in totaal 10 keer spelen, voordat je het kunt laten uitbetalen. Voor het maximale bedrag van € 75 hoef je dus een bedrag van € 750 te spelen binnen de 30 dagen. Ga dus meteen aan de slag, meld je bij de bookmaker aan en profiteer van dit aanbod voor je eerste storting!

Meld je aan bij bookmaker Betsson en ontvang € 75 bonus voor je storting

> Ga naar Betsson Review