Betsson Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Betsson heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Aah, Betsson. Het eens zo gerenommeerde bedrijf dat ergens onderweg toch een serieuze aantrekkingskracht verloren is. Zelfs Newton zou met duizend appels op zijn hoofd nog niet vatten dat er nog steeds iemand aan zijn broekspijpen hangt, bijna wanhopig om nieuwe spelers aan te trekken. Maar Betsson, eerlijk? Wij missen jullie niet. Trek dan maar spelers aan uit andere landen, als jullie geen Belgen en Nederlanders meer willen. Hieronder een review uit betere tijden.

Betsson Review
NL Vlag Donker
1. Betsson Aanmelden NLD  BEL X
2. Taal website NLD  ENG
3. Betsson storten iDeal
 | X
Bancontact
X | X
4. Betsson uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Overschrijving
 
PaySafe
√ X
5. Betsson klantenservice Telefoon  Chat
6. Betsson Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Betsson wedden
9. Betsson App
10. Quoteringen
Beoordeling 9/10
Betsson logo small

 

Betsson is een Zweedse partij die reeds sinds meer dan 50 jaar kansspelen aanbiedt en buitengewoon populair in Scandinavië. Ook in de rest van Europa zet Betsson meer en meer voet aan de grond. Zo biedt het Nederlanders de mogelijkheid om te storten met iDeal. Dit in combinatie met een groot aanbod aan sporten waar je op kunt wedden, een zeer gebruiksvriendelijke website en mobiele app en klasse support maakt het zeer aantrekkelijk om bij Betsson te wedden. Ten slotte zijn de quoteringen ook nog eens van een zeer goed niveau wat tot een totaalscore van 9 punten leidt.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa/Mastercard, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

Betsson Mainpage

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Betsson Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaande tabel heb je op een snelle wijze kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers Betsson Ervaringen. In het geval je graag meer gedetailleerde informatie en toelichting wil lezen, kun je onderstaand verder kijken. We bekijken de 10 belangrijkste punten die bij een bookmaker horen nogmaals. Dit variërend van Betsson Account Aanmaken tot Betsson Voetbal & Sport en de Betsson Quoteringen en Betsson Mobiel Aanbod. Lees verder en maak kennis met het Betsson Review & Ervaringen overzicht.

1. Betsson Account aanmaken

Betsson is beschikbaar voor alle wedders die woonachtig in Nederland zijn. Door op een van de aanmeld banners te klikken op onze website kom je direct op de startpagina van Betsson terecht. Vervolgens kun je rechtsboven op de groene button met ´Open Account´ klikken. Hierna wordt je verder doorgeleid naar de inschrijfpagina en kun je je persoonlijke gegevens invullen. Nadat je dit gedaan hebt, klik je op ´Create Account´ en is je inschrijving bij Betsson voltooid.

2. Betsson Website

De website van Betsson is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Als alternatief kun je echter prima kiezen voor de Engelstalige of Duitstalige variant van de website. De website van Betsson functioneert behoorlijk snel en is verder ook erg overzichtelijk. Je zult met name witte en oranje tinten tegenkomen op de website. Dit zijn dan ook direct de huisstijl kleuren en de kleuren die in het logo terugkomen.

3. Betsson Geld Storten

Betsson Voetbal & Sport biedt een groot scala aan betaalmethoden aan. Allereerst is Betsson Bookmakers iDeal beschikbaar wat storten voor Nederlanders erg toegankelijk maakt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Visa of Mastercard. Ook de betaalopties Skrill, Neteller en PaySafeCard zijn beschikbaar. Hou er rekening mee dat je als je een eerste storting met Skrill of Neteller maakt je geen bonus krijgt. Kies eerst dus beter voor iDeal, Visa, Master of een PaySafeCard. Erna kun je wel gebruik maken van Skrill en Neteller. Aan het storten bij Betsson zijn enkel bij Visa en Mastercard 2,5% transactiekosten verbonden. De overige methoden kennen geen extra kosten.

Nu Aanmelden bij Betsson en storten met bijvoorbeeld:

Betsson Betaalmethoden

4. Betsson Uitbetalen

Net als storten, kun je bij Betsson ook met verschillende methodes uitbetalen. De opties zijn Visa, Skrill, Neteller een een bankoverschrijving. Aan geen enkele van deze methoden zijn kosten verbonden. Bij een Visa en bankoverschrijving duurt het gemiddeld 2 tot 5 dagen tot het geld op je rekening staat. Bij Skrill en Neteller is dit uiterlijk binnen 24 uur. Hou er rekening mee dat het minimum bedrag dat je kunt uitbetalen € 20 is.

5. Betsson Klantenservice

De Betsson Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: support-en@betsson.com
  • Telefonisch: +356 226 03000
  • Live – Chat
  • FAQ Sectie

Betsson is via alle kanelen 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar te bereiken. Een top service! De support wordt in veel gevallen zelfs in het Nederlands aangeboden en is zeer kordaat.

6. Betsson Bonus

De Betsson Bonus is van zeer goed niveau. Je ontvangt een 100% bonus op je eerste storting tot een maximum bedrag van € 75. In totaal heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 10x in te zetten. Groot voordeel van deze bonus is dat al je weddenschap op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen. Ook krijg je op je tweede storting opnieuw een 100% stortingsbonus, ditmaal tot € 50 en met dezelfde bonus voorwaarden. Graag willen we wel nog even vermelden dat je bij een storting met Neteller of Skrill niet in aanmerking komt voor de welkomstbonus. Kies daarom dus beter voor iDeal, Visa, Mastercard of een PaySafeCard.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 75 Bonus!

Betsson Welkomstbonus

7. Betsson Promoties

Bij Betsson vind je geen vaste promoties terug waar je het hele jaar door van kunt profiteren. Wel heeft het regelmatig tijdelijke andere promoties. Vaak in de vorm van een risicovrije Gratis Wedden live weddenschap die je cadeau krijgt. Met name rondom de grote toernooien als het WK, EK, de Champions League en de Europa League worden veel acties gedaan. Bekijk de promotiepagina dan rondom deze evenementen dan ook zeker even.

8. Betsson Wedden Aanbod

Bij Betsson kun je inzetten op maar liefst 31 verschillende sporten. Hierbij heb je ook de gelegenheid om in te zetten op Politiek / Business en TV Shows (Entertainment). Ook e-Sports behoort tot het wedden aanbod. In totaal zijn er dus ongekend veel evenementen waar je op kunt wedden, zowel pre-match als live. Een klein manco is wel dat er bij verschillende evenementen niet altijd evenveel selecties zijn waar je kunt inzetten. Bekijken we echter bijvoorbeeld een Champions League duel zijn er nog altijd zo´n 85 selecties. Dit is bovengemiddeld en meer dan prima.

 9. Betsson Mobiel Aanbod

Betsson biedt net als de meeste andere bookmakers een mobiele app aan voor Android en iOs. De app kun je het beste downloaden via de website van Betsson. Ook zonder de app kun je prima terechte om te wedden bij Betsson via de mobiele website. De app is zeer overzichtelijk en snel. Alle functies en weddenschappen die je op de reguliere pagina tegenkomt, zijn ook via de app en mobiele website beschikbaar.

10. Betsson Quoteringen

De hoogte van de quoteringen zijn een van de belangrijkste punten waarmee Betsson uitblinkt ten opzichte van de concurrentie. Met een quoteringen marge van slechts 2,6% op voetbal en 4,1% op alle sporten samen zul je niet snel betere quoteringen vinden. Quoteringen beïnvloeden je winst op lange termijn enorm en dit punt is dan ook zeer belangrijk.

Betsson Beoordeling & Conclusie: 9/10

Bovenstaand hebben we je kennis laten maken met onze Betsson Ervaringen. We mogen concluderen dat Betsson een prima bookmaker keuze is voor Nederlanders. Het enige minpunt dat we eigenlijk kunnen benoemen is dat de welkomstbonus niet beschikbaar is als je met Neteller en Skrill scoort. Ook het feit dat er geen vaste promoties zijn is een beetje jammer. Op deze punten na is Betsson verder een top keuze. iDeal is beschikbaar, het wedden aanbod is groot en de quoteringen zijn top! De klantenservice is daarnaast zeer goed bereikbaar en zowel de website als mobiele app zijn zeer goed. Ben je nog geen klant bij Betsson? Dan kunnen we je enkel aanraden om je alsnog aan te melden en te genieten van de vele voordelen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Betsson!

Betsson Welkomstbonus