Betsson Uitbetalen

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Beste Bookmakers Nederland lijst te kiezen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Heb je alle details op onze pagina over Betsson Storten al gelezen? Dan is het tijd om nu te weten te komen, hoe je ook geld kunt laten uitbetalen bij deze bookmaker. Daarvoor zijn de meeste methodes beschikbaar, waarmee je ook geld kunt storten. We gaan het hebben over het minimale bedrag voor het uitbetalen. In totaal zijn er 6 verschillende methodes, waarmee je een Betsson uitbetaling kunt laten doorvoeren. Dit is net iets minder dan de 8 methodes voor het storten, maar nog altijd genoeg keuze. Hou altijd rekening met de duur van het uitbetaling, want dit is afhankelijk van de methode. Gaan we dus aan de slag met het Betsson uitbetalen.

Algemene informatie uitbetalen bij Betsson

We beginnen meteen met het beste nieuws. De bookmaker zelf hanteert helemaal geen transactiekosten. Dit wil dus zeggen dat 100% van je bedrag effectief wordt uitbetaald. Wel ligt het minimale uitbetalingsbedrag redelijk hoog. Bedragen vanaf € 20 kun je laten uitbetalen via bookmaker Betsson. Daarmee ligt het bedrag hoger dan bij enkele andere bookmakers. Een heel groot pluspunt is de overzichtelijkheid van de methodes, die beschikbaar zijn. Betsson doet een fantastische job bij het informeren van de spelers, en dit is ook bij het Betsson uitbetalen het geval.

Dit is de homepage van bookmaker Betsson waar je kunt laten uitbetalen

Betsson Visa

Net zoals het storten via creditcard kun je natuurlijk ook laten uitbetalen. Hierbij is in dit geval enkel Visa beschikbaar. Bij het uitbetalen via Visa moet je er rekening mee houden, dat het 3 tot 5 dagen kan duren, voordat het bedrag is uitbetaald. Het minimale uitbetalingsbedrag ligt bij € 20. Er worden geen transactiekosten in rekening gesteld voor het gebruik van Visa voor een Betsson uitbetaling.

  • Minimum uitbetaling: € 20
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: tot 5 dagen

Betsson Skrill / Neteller

Bij de methodes waarmee je bij bookmaker Betsson kunt laten uitbetalen, mogen elektronische portemonnees natuurlijk niet ontbreken. Een minimum bedrag van € 20 wordt er hier gehanteerd. Ook hier zijn er geen transactiekosten van de kant van de bookmaker. Bij elektronische portemonnees duurt het maximaal 24 uur, voordat je bedrag wordt uitbetaald.

  • Minimum uitbetaling: € 20
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: tot 24 uur

Via verschillende betaalopties kun je bij bookmaker Betsson uitbetalen

Betsson Uitbetalen Conclusie

Natuurlijk kun je ook via bankoverschrijving laten uitbetalen. Hierbij moet je weer rekening houden met een transactietijd tussen 2 en 5 werkdagen. Indien je voor een meer traditionele methode wilt kiezen, is dit een goede keuze. Tenslotte kun je ook via Ecopayz en Entropay laten uitbetalen. Ook hier is het minimale bedrag weer € 20. Ecopayz garandeert een uitbetaling binnen de 24 uur. Bij Entropay kan het 3 tot 5 dagen duren, voordat je uitbetaling wordt doorgevoerd. Door het ontbreken van transactiekosten krijg je via een Betsson uitbetaling 100% van je bedrag uitbetaald.

Het minimale uitbetalingsbedrag ligt met € 20 wel iets hoger dan bij enkele andere bookmakers. Dit maakt Betsson goed door een heel duidelijke informatie op de pagina voor uitbetalingen. Elke aanbieder wordt hier even beschreven, en alle belangrijke details zijn er meteen te vinden. Nu heb je dus de meest belangrijke informatie over het uitbetalen bij Betsson. Indien je nog geen account bij deze bookmaker hebt, is nu een goed moment om er een aan te maken en en Betsson bonus te vinden. 100% van je eerste storting wachten op je, tot het maximale bedrag van € 75. Zo kun je bij de bookmaker dus met een bedrag van € 150 verder spelen. Profiteer nu van je account bij de bookmaker en win de € 75 bonus!

€ 75 Betsson bonus wachten er op je bij de online bookmaker

> Ga naar Betsson Review