Betsson Wedden

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Beste Bookmakers Nederland lijst te kiezen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Ook bij de bookmaker Betsson vind je een heel interessant aanbod aan sportweddenschappen. Wij gaan je hier onder meer vertellen, welke sporten er worden aangeboden bij Betsson gokken. Daarnaast gaan we het ook hebben over het aanbod aan liveweddenschappen. Alles wat je over een van de beste bookmakers,  Betsson gokken hoeft te weten, vind je op deze pagina! Je vindt een heel rijke keuze aan sportweddenschappen online bij de bookmaker. Indien je meteen een eerste weddenschap wilt plaatsen, klik je gewoon op deze button.

Zo ziet een overzicht van wedden op een wedstrijd bij Betsson er uit

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Betsson?

Meer dan 30 verschillende sporten wachten op je bij deze bookmaker. Je hebt dus een grote keuze en vindt zeker een sport waarvan je houdt. Je vindt er natuurlijk Betsson voetbal, tennis, baketbal en vele andere populaire sporten. Naast andere populaire sporten zoals Formule 1, volleybal of wielrennen vind je er ook best vele sporten die in andere landen populair zijn. Zo heb je onder meer cricket, MMA of Speedway. De bookmaker biedt je niet alleen de mogelijkheid, weddenschappen op Betsson eSports te plaatsen maar ook op andere belangrijke evenementen. Zo vind je er ook onder meer TV-evenementen, films, politiek of het weer. Kies dus het hele jaar de meest interessante evenementen en plaats je weddenschappen.

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Ook bij Betsson wedden hangt het aantal selecties af van de sport en van de wedstrijd die je kiest. Als we bijvoorbeeld naar voetbalwedstrijden kijken, dan vinden we gemiddeld misschien 85 verschillende selecties. Maar natuurlijk hangt het ervan af, of je bijvoorbeeld op een wedstrijd in de Champions League wed, of op een minder belangrijke wedstrijd uit een kleine competitie. Dat is iets minder dan bij andere bookmakers, waar je meer dan 100 selecties kunt vinden. Echter zijn er ook bij speciale evenementen best wel veel selecties. Zo vind je op dit moment ongeveer 50 verschillende selecties op de winnaar van de volgende presidentsverkiezingen in de VS 2020. Het hele jaar door vind je de meest belangrijke sportieve evenementen alsook de meest belangrijke maatschappelijke evenementen online bij Betsson.

Betsson Quoteringen

Als een van de meest interessante bookmakers biedt Betsson vaak uitstekende quoteringen voor sportweddenschappen. Kijk dus uit naar de beste quoteringen voor jouw favoriete wedstrijd of sportief evenement. Bij voetbalwedstrijden, blijft de quoteringen marge vaak beperkt tot 2-3%. Bij andere sporten vind je soms ook een quoteringen marge beneden de 5%.  Maak dus zeker gebruik van de fantastische quoteringen van deze bookmaker!

Betsson Live Wedden

Naast het normale aanbod voor weddenschappen moeten we het zeker ook al hebben over de mogelijkheden, om live weddenschappen te plaatsen bij Betsson wedden. Bovenaan in het menu zie je direct het aanbod voor liveweddenschappen. Het aanbod aan liveweddenschappen wordt je gepresenteerd in de volgorde van het begin. Je ziet dus helemaal bovenaan de wedstrijd, die als volgende begint. Daarnaast vinden we het ook leuk, dat er aan de linkerkant direct de verschillende sporten in een lijst staan. Zo kun je met een enkele klik bijvoorbeeld de voetbalwedstrijd vinden, die als volgende deze avond begint. Daarnaast vind je ook een livescore van de bookmaker. Hierbij kun je boven de sport kiezen. Daarna zie je ook weer een lijst met de chronologische orde van wedstrijden. Je kunt hier kiezen tussen de livescore van een wedstrijd, het eindresultaat van een afgelopen wedstrijd of het klassement van een groep , competitie of toernooi.

Gebruik de livestream bij Betsson om wedstrijden live te volgen

Betsson livestream

Naast de liveweddenschappen en de livescore vind je in het menu ook een livestream terug. Hier vind je meerdere duizend uren wedstrijden in het live per jaar. Je kunt dus elke dag je favoriete ploegen volgen. Hiervoor is het belangrijk dat je een account bij Betsson wedden moet hebben. Nu kun je met je gegevens inloggen op de pagina van de bookmaker. Er zijn verschillende mogelijkheden, om een wedstrijd live te streamen. Ofwel klik je bovenaan het menu op ‘live betting’, op het live menu of je gaat gewoon in het overzicht van de wedstrijden. Ook daar zie je, of je een wedstrijd live kunt volgen, als ernaast ‘live right now’ staat.

Betsson Wedden Aanbod Conclusie

Met meer dan 30 verschillende sporten vind je bij Betsson gokken zeker ook wedstrijden van je favoriete atleten of ploegen terug. Naast de normale weddenschappen is Betsson een specialist voor liveweddenschappen. Je kunt live weddenschappen plaatsen, een wedstrijd in de livescore volgen, of je favoriete ploeg gewoon in de Betsson livestream kijken. Het aantal selecties per wedstrijd is ongeveer zo hoog als bij de gemiddelde bookmaker. Terwijl dit dus niet tot het hoogste aantal online hoort, zijn er andere grote pluspunten. Zo is de pagina van de bookmaker heel gebruiksvriendelijk. Binnen de kortste tijd vind je dus je weg bij Betsson gokken wel. Een fantastisch aanbod voor je weddenschappen! Met ook nog € 75 voor je eerste storting wacht er een heel interessant aanbod op je bij de bookmaker!

Ontvang nu € 75 voor je eerste weddenschap bij Betsson online

> Ga naar Betsson Review