Betway Wedden

Betway accepteert helaas geen Nederlandse wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland lijst. Belgische spelers kunnen wel nog wedden bij Betway.

Betway is al sinds 2006 een sterke bookmaker. Zo is er onder meer sponsoring voor Anderlecht, de KBVB, Werder Bremen, West Ham United en tal van grote sportieve evenementen. Maar ook het aanbod aan sportweddenschappen van de bookmaker is heel interessant. Meer dan 30 sportieve disciplines wachten er op je. Ook weddenschappen op ongeveer politiek zijn bij deze bookmaker mogelijk. Gaan we dus kijken naar de verschillende sportweddenschappen bij Betway gokken.

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Betway?

Natuurlijk vind je bij Betway onder meer voetbal, tennis en basketbal. Maar ook ijshockey, American Football en handbal horen tot de populaire sporten bij deze bookmaker. Met ongeveer 30 verschillende sportieve disciplines vind je zeker ook de meest belangrijke evenementen in jouw lievelingssport. Bijzonder interessant bij Betway zijn ook eSports wedden en de virtuele sporten. Ook in Europa worden eSports steeds populairder en komen er duizenden kijken naar de grotere wedstrijden. Bij Betway kan je bijvoorbeeld wedden op FIFA 2020 of op Dota2 gokken. Bij virtuele sporten gaat het dan weer om simulaties van een wedstrijd op de pagina van de bookmaker. Kleinere sporten bij Betway gokken zijn onder meer zaalvoetbal, squash en bandy. Maar hoeveel selecties zijn eigenlijk per wedstrijd beschikbaar?

FIFA 2020 bij betway wedden

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Ook bij deze bookmaker kan het aantal selecties bij elke wedstrijd verschillen. Voor grotere wedstrijden in het voetbal, tennis of basketbal vind je bijvoorbeeld meer dan 100 verschillende selecties. En ook bij andere belangrijke sportieve evenementen biedt Betway een groot aantal selecties. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Super Bowl in het American Football, dan vinden we hier een heel uitgebreid aanbod, meer dan bij andere bookmakers. Zelfs bij kleinere sportieve disciplines zul je zo zeker de meest belangrijke evenementen bij Betway vinden.

Betway virtueel

Ook virtueel weddenschappen plaatsen hoort bij Betway tot de mogelijkheden. Hierbij wordt er een wedstrijd in een bepaalde competitie gesimuleerd. Op dit moment heb je de keuze uit voetbal, motorsport, speedway en wielrennen. Rappe simulaties dus bij deze bookmaker. Kies dus eerst een sportieve discipline. Onderaan zie je dan de meest belangrijke informatie bij deze wedstrijd. Als je naar beneden scrollt, dan zie je de beschikbare quoteringen. Ook hier zijn er weer vele selecties, net als bij de echte sporten. Wat ook leuk is – onder de sportieve discipline kun je gewoon een tijd kiezen, die je goed uitkomt. Bij het voetbal worden er bijvoorbeeld om de 5 minuten verschillende wedstrijden gesimuleerd. De virtuele sporten zijn dus ook een sterk punt bij deze bookmaker.

Betway live weddenschappen

Met Betway In-Play is het ook mogelijk, om tijdens een wedstrijd een weddenschap te plaatsen of te veranderen. Hier vind je voor bijna alle beschikbare disciplines ook live wedden op sport. Bovenaan in het menu klik je op ‘live’. Dan zie je bovenaan de verschillende sportieve disciplines, in orde van hun populariteit bij de spelers. Zo vind je natuurlijk heel wat live-weddenschappen op voetbalwedstrijden, maar ook voor tafeltennis, zaalvoetbal of andere disciplines. Natuurlijk mogen ook hier bij Betway betting de eSports niet ontbreken. Speel dus live mee. Betway live heeft tijdens de hele dag interessante live-weddenschappen.

Ook live kun je weddenschappen plaatsen bij bookmaker Betway

Betway Wedden Aanbod Conclusie

Met ca. 30 verschillende sporten biedt Betway gokken je iets meer dan de meeste bookmakers. De homepage is vrij overzichtelijk, en het is dus een gemak, om te navigeren. Sterke punten bij deze bookmaker zijn onder meer de virtuele sporten, de live-weddenschappen en het aanbod voor eSports. Bij de virtuele sporten vind je bijvoorbeeld om de 5 minuten een andere voetbalwedstrijd. Live-weddenschappen zijn voor bijna elke sportieve discipline beschikbaar. In ieder geval vind je de meest belangrijke evenementen in jouw discipline het hele jaar ook bij Betway.

En je ontvangt meteen een leuk welkomstaanbod. Met € 150 hoort de Betway bonus tot de beste beschikbare bonussen. Voor je eerste storting ontvang je 100% van het stortingsbedrag van de kant van de bookmaker. Begin je dus met € 100, dan geeft Betway je ook € 100 bonus om verder te spelen. Let wel op de bonuscondities. Je moet het bedrag 6 keer spelen tegen een minimale quotering van 1.75. Voor het vrijspelen van de bonus heb je bij de bookmaker 30 dagen de tijd. Haal dus nu je Betway welkomstbonus via deze link!

Standard - Anderlecht promo

> Ga naar Betway Review