Interwetten storten

Let op: Interwetten accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Interwetten heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Storten bij Interwetten

Nadat je succes hebt gehad met het aanmelden bij Interwetten, kan je vervolgens je eerste storting doen. Bij Interwetten zijn er een aantal mogelijkheden om deze storting te voltooien. De meest voorkomende daarvan in onze landen, zijn natuurlijk Maestro, Visa, Mastercard, Paysafecard, Neteller, Skrill of een bankoverschrijving. Het minimum bedrag voor storting bedraagt er voor de meeste opties 10 euro. Lees dit echter goed na op de Interwetten site zelf. Er worden doorgaans geen transactiekosten verrekend voor je storting bij Interwetten.

In de afbeelding zie je overigens alle verschillende methodes die Interwetten aanvaardt. Hier zie je dus dat ook minder bekende methodes, zoals Klarna, VPay en Diners Club, kunnen worden benut om te storten bij deze bookmaker.

interwetten storten

Interwetten Visa / Mastercard

De belangrijkste vraag die we vooral krijgen van Belgische spelers, is hoe het storten verloopt met de meest benutte methodes. Het antwoord is simpel: met je Visa-kaart of Mastercard kan je eenvoudig storten bij Interwetten. Je kan onmiddellijk je saldo benutten. De minimale storting voor deze beide methoden is tien euro, en er worden geen andere transactiekosten aangerekend aan de spelers.

Conclusie Interwetten Storten

We kunnen besluiten dat de Interwetten stortingsmethoden erg uitgebreid zijn. Ze bieden zo de meest voorkomende methoden aan, maar daarnaast ook andere. Zo zal je Diners Club of MuchBetter betaalmethoden niet gauw aantreffen bij Interwetten. We appreciëren ook erg dat ze een Interwetten voucher aanbieden. Deze kan je bijvoorbeeld al aankopen vanaf 10 euro, en je krijgt dan een voucher code. Deze kan je ook cadeau bieden aan anderen met een Interwetten-account. Kortom, de verschillende opties met kleine minimum bedragen zijn ideaal voor verschillende soorten spelers.

>> Lees ons Interwetten Review

FAQ - Alles over Interwetten storten

Hoe kan ik bij Interwetten storten?

Er zijn verschillende stortmethoden mogelijk bij bookmaker Interwetten. Zo kan je gebruik maken van je VISA-kaart, MasterCard of een eenvoudige bankoverschrijving. Er zijn ook tal van e-wallets beschikbaar, waaronder de meest bekende: Skrill, Skrill 1-tap en Neteller. Daarnaast heb je ook MuchBetter, VPAY, Klarna en Diners Club ter beschikking. Tot slot kan je nog een Interwetten Voucher code vangen en daarmee storten.

Kan ik bij Interwetten met iDEAL storten?

Het is zo dat Interwetten momenteel geen weddenschappen mag aanbieden op de NL markt. Dat betekent dus dat je er ook niet met iDEAL kan storten. Mogelijk wordt het wel een van de bookies die weldra een licentie zal verkrijgen voor Nederland. Daarom sluiten we niet uit dat iDEAL binnenkort wel zal beschikbaar zijn bij Interwetten. 

Is er een Interwetten stortingsbonus beschikbaar?

Ook voor stortingsbonussen is het niet het ideale moment om Interwetten te bezoeken. Noch in Belgie, noch in Nederland kan je op dit moment gokken met een stortbonus. Wel kan je soms genieten van verbeterde odds en getrouwheidscadeaus bij Interwetten. Bookmaker welkomstbonussen zijn echter niet aan de orde, we verwachten pas in oktober 2021 meer nieuws daarover.