Interwetten Uitbetalen

Heb je een lekkere winst gepakt bij Interwetten maar heb je geen idee hoe je deze kunt uitbetalen? Dan is het lezen van deze pagina genoeg om daarachter te komen. Je kunt je momenteel niet meer aanmelden en om het geld op je account uit te laten betalen raden we je eerst aan om even de Interwetten klantenservice te contacteren.

Let op: Als Nederlandse of Belgische speler kan je je momenteel helaas niet aanmelden bij Interwetten. Wel zijn er andere bookmakers te vinden zoals deze alternatieve Nederlandse bookmakers en Belgische goksites. Bij sommige van deze bookmakers kun je je zelfs registreren met een bookmaker bonus.

Uitbetalen met bankoverschrijving

We kunnen er een heel lang verhaal over gaan schrijven maar uitbetalen bij Interwetten kan de eerste keer maar op één manier. Dat is met een ouderwetse bankoverschrijving. Andere mogelijkheden zijn er dan niet. Na deze eerste uitbetaling kun je wel uit laten betalen met een creditcard of Skrill.

Als voordeel heb je wel dat alle uitbetalingen bij Interwetten op maandag tot vrijdag binnen 24 uur verwerkt worden. Dit houdt wel in dat je afhankelijk bent van de verwerkingstijden van de bank en dat je in het weekend dus wat langer moet wachten.

 • Minimum uitbetaling: € 50
 • Maximum uitbetaling: X
 • Transactiekosten: 0 (eerste transactie per week, daarna € 5)
 • Tijdsduur: 1 tot 5 werkdagen

VISA & Mastercard

Ook kun je , als jouw debit/creditcard dit toestaat je winst uit laten betalen op je VISA of Mastercard. Het zijn de meest bekende kaarttypes en vandaar dat het dan ook vrij logisch is dat deze kaarten worden aangeboden als mogelijkheid om op uit te laten betalen.

 • Minimum uitbetaling: € 30
 • Maximum uitbetaling: X
 • Transactiekosten: 0 (eerste transactie per week, daarna € 5)
 • Tijdsduur: 1 tot 5 werkdagen

Skrill

Een andere uitbetalingsmethode is Skrill. Uitbetalen bij Skrill kan net wat langer duren en er zijn ook standaard transactiekosten mee gemoeid. Dat maakt Skrill wat ons betreft niet de meest gangbare manier om uit te betalen

 • Minimum uitbetaling: € 30
 • Maximum uitbetaling: € 5.000
 • Transactiekosten: € 5
 • Tijdsduur: 2 tot 10 werkdagen

Interwetten Uitbetalen Conclusie

Het uitbetalen is nog best wel een gedoe bij Interwetten. De eerste keer moet je sowieso via bankoverschrijving betalen. Daarna heb je de mogelijkheden bankoverschrijving, Debit/Creditcard en Skrill. Je eerste uitbetaling elke week is kosteloos. Mocht je je winst willen uitspreiden of wat vaker willen uitbetalen doe moet je rekening houden met € 5 transactiekosten voor elke volgende uitbetaling.

Alle uitbetalingen tussen maandag en vrijdag worden binnen 24 uur uitbetaald. In het weekend moet je wat langer wachten maar dat gebeurt wel bij meer bookmakers. Al met al hebben ze het redelijk voor elkaar bij Interwetten maar er zijn toch wel wat kleine dingetjes die beter kunnen.

Lees ons Interwetten Review

 

uitbetalen Interwetten

© Interwetten

FAQ - Alles over Interwetten uitbetalen

Hoe kan ik me bij Interwetten laten uitbetalen?

Je hebt de mogelijkheid uit meerdere uitbetalings methoden. De eerste uitbetaling moet altijd via bankoverschrijving. daarna kun je uit laten betalen op Visa en Mastercard, bankoverschrijving en ook Skrill. Je eerste wekelijkse uitbetaling is zonder transactiekosten maar voor elke volgende transactie betaal je € 5 kosten.

Wat zijn de uitbetalingslimieten bij Interwetten?

We zijn op de Interwetten website alleen maar minimumbedragen tegengekomen. Over maxima wordt niet gesproken en ook navraag bij de Interwetten klantenservice gaf ons geen antwoord anders dan, dat hangt van je limiet af. Het minimumbedrag voor bankoverschrijvingen is €50. Voor uitbetalingen onder dit bedrag betaal je €5 kosten. Voor uitbetalingen met Skrill of Visa/Mastercard is het minimum bedrag € 30.

Kan ik Ideal gebruiken bij Interwetten?

Op dit moment kun je je sowieso niet aanmelden bij Interwetten en dat betekent ook dat iDEAL niet mogelijk is. Dat is volledig in lijn met de nieuwe Kansspelwet die we in oktober verwachten. Als Interwetten in oktober een Nederlandse vergunning te pakken krijgt, verwachten we dat iDEAL ook mogelijk wordt.