Interwetten Klantenservice

Heb je nog een account bij Interwetten? Dat is best mogelijk, aangezien je vroeger wel perfect kon aanmelden bij Interwetten vanuit onze landen. Momenteel is dat echter niet meer mogelijk, maar bestaande klanten kunnen uiteraard nog wel terecht bij de Interwetten klantendienst. We bespreken deze hier kort, en bezorgen je de contactmogelijkheden voor Interwetten.

Interwetten Klantenservice Algemeen

Er zijn een aantal manieren om in contact te komen met Interwetten. Dat zijn telefonisch, via email of het webformulier, en zelfs per fax. We vragen ons af of dat laatste nog nuttig is in de 21ste eeuw, maar goed. De optie bestaat dus nog steeds. De klantenservice dienst is te bereiken in het Engels, maar niet in het Nederlands. Dat is geen ramp natuurlijk, maar houd er wel rekening mee.

Een live chat is helaas niet aanwezig bij Interwetten, en dat vinden we best jammer. Het is namelijk vaak een snelle manier om je vraag opgelost te zien bij de bookmakers.

Let op: Als Nederlandse of Belgische klant kan je je momenteel helaas niet aanmelden bij Interwetten. Wel leuk is dat er hier alternatieve Nederlandse bookmakers en Belgische goksites zijn waar je jezelf bij kan gaan registreren voor een bookmaker bonus.

gegevens Interwetten klantendienst

Interwetten Mail

De eenvoudigste manier om hen aan te schrijven is via mail. Je kan hen mailen op service.en@interwetten.com. Let er wel op dat je even kan wachten eer je antwoord krijgt. Daarom is het misschien eenvoudiger om hen even op te bellen.

Interwetten Telefoon

Wil je snel en correct geholpen worden door iemand? In dat geval kan je Interwetten ook bereiken per telefoon, en wel op het nummer  00356-2327 6 355. Dit is een Maltees nummer, dus let daarop. Afhankelijk van je provider zal je meer betalen dan bellen naar een binnenlands gsm-nummer.

Interwetten Fax

We vonden het best vreemd, dat er anno 2021 nog steeds de optie wordt aangeboden om te faxen. Ik wist zelfs niet dat dit systeem nog bestond, in deze tijden van emails met bijlagen. Maar goed; voor wie hen graag persoonlijk aanschrijft in geschreven pen, kan je Interwetten faxen op het nummer 00356 2327 6444.

Interwetten FAQ

Deze online bookmaker biedt je ook een uitgebreide lijst aan met veelgestelde vragen. Deze vind je onderaan de site van Interwetten zelf, in het footer menu. Daar zie je ‘Help/FAQ’ staan. Klik je daarop, zie je een overzicht van verschillende vragen, opgedeeld per onderwerp. Zo kan je kiezen voor account, storten of uitbetalen. De meeste van je vragen zullen hier reeds worden opgelost, hoewel je zelf op zoek moet.

Interwetten Klantenservice Conclusie

Wat ons contact bij Interwetten betreft, zijn we best tevreden. De medewerkers zijn op de hoogte en helpen je snel verder, ondanks hoge werkdruk. Er zijn ook voldoende opties om hen te bereiken, met email en telefoon als voornaamste. Ook het webformulier is makkelijk te bedienen, voor wie geen mail wil sturen. Voorheen waren ze ook via live chat bereikbaar, maar deze optie is helaas verdwenen. Toch zeggen we niets als goeds over de Interwetten customer support, die je overigens ook terugvindt via de Interwetten app.

> Ga naar Interwetten Review  > Ontdek de Interwetten Bonus

 

Interwetten Contact

Wat is het Interwetten telefoonnummer?

Interwetten bellen kan nog steeds, via het volgende telefoonnummer: 00356 2327 6355. Dit is een Maltees vast telefoonnummer. Let daar dus op, als je belt met je gsm bijvoorbeeld. Het kan meer kosten dan dat je naar een lokale lijn of gsm-toestel belt. Interwetten bereiken via een chatfunctie op de site vonden we helaas niet terug.

Wanneer kan ik Interwetten bereiken?

Ben je op zoek naar bijvoorbeeld hulp bij Interwetten storten of dergelijke meer? Dan kan je de Interwetten klantendienst bereiken. Dat is mogelijk in verschillende talen, waarvan Engels de meest gangbare. Ook Frans, Duits, Spaans en Portugees, Turks en Russisch zijn beschikbaar om hen te contacteren. Het makkelijkst kan je hen bereiken per email. Daarnaast is ook hun telefonische dienst 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar.

Wat is het Interwetten email adres?

Een mail sturen naar Interwetten kan via service.en@interwetten.com. Let erop dat je je email in het Engels formuleert. Er zijn namelijk geen Nederlandstalige klantendienst medewerkers aanwezig bij Interwetten. Wel kan je eventueel Frans of Duits als taal benutten. Het voordeel is dat je hen te allen tijde kan mailen. Nadeel is dan weer dat je soms even mag wachten alvorens je antwoord op je vraag krijgt.