Interwetten aanmelden

Interwetten is een oerdegelijke bookmaker, die al jaren bekend staat om hun gigantisch wedaanbod en bovengemiddelde odds. Ze zijn vooral bekend bij onze oosterburen in Duitsland. Logisch ook, aangezien het een Duits merk betreft. Wil je je aanmelden als nieuwe klant en zelf Interwetten ervaringen opdoen? Dat kan perfect als je inwoner van Nederland bent. Belgen kunnen best op zoek naar een alternatief in ons overzicht van Belgische goksites. Aanmelden bij Interwetten is immers niet mogelijk voor Belgische spelers.

Ook als Nederlander zal je merken dat ons land niet in de lijst staat, wanneer je je registreert via het aanmeldformulier. Wat je wel kan doen, is ‘Other’ als keuze instellen. Vervolgens krijg je een nieuw balkje te zien, waar je ‘Netherlands’ kan invoeren. Het registratieformulier bij Interwetten ziet er als volgt uit. Klik op de afbeelding om je meteen aan te melden bij Interwetten.

Opgelet: momenteel aanvaardt bookmaker Interwetten geen nieuwe Nederlandse of Belgische spelers. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Interwetten heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Interwetten registratie

Hoe kan ik me bij Interwetten registreren?

  • Zoals al eerder vermeld, kan dit wel vanuit Nederland. Hiervoor kan je via de computer of laptop surfen via je browser.
  • Je kan echter ook mobiel je account aanmaken, hetzij via de browser of via de Interwetten app. Deze is beschikbaar op zowel Android als iOS-toestellen.
  • Mobiel wedden kan vervolgens via dezelfde methoden, hetzij via de app of via je browser. Klik je op de knop, dan word je meteen doorgestuurd naar de site.

Storten bij Interwetten

De volgende methoden zijn beschikbaar bij Interwetten om te storten, nadat je je hebt geregistreerd. Dat zijn Maestro, Visa, Mastercard, Paysafecard, Neteller, Skrill of een bankoverschrijving als meest bekende. Verder aanvaarden ze ook VPay, Klarna, MuchBetter, Diners Club en ecoPayz. Je kan vanaf 10 euro al storten, en dit zonder extra transactiekost.

Claim de Interwetten welkomstbonus van 100% tot € 100!

Mocht je nog geen account hebben bij Interwetten, dan kan je momenteel nog steeds profiteren van een mooie bonus als nieuwe speler. De Interwetten bonus kan oplopen tot 100 euro. Deze bonus is bovendien een van de meest aantrekkelijke in het aanbod van online wedden bonussen. Hij kreeg bij ons een plaatsje helemaal bovenaan de lijst. Dat is niet omwille van het bedrag van 100 euro, wat gemiddeld is. Het meest interessante is natuurlijk de rondspeelvoorwaarden van slechts 5x het bonusbedrag. Voordeliger bonussen vind je zelden. Bovendien is Interwetten onlangs 30 jaar geworden, en kan je dus genieten van nog veel meer interessante promoties. Aarzel dus niet en meld je hieronder aan bij Interwetten via een klik op de afbeelding.

Interwetten welcome bonus