LeoVegas Klantenservice

Als je nog wat geld op je account hebt staan bij LeoVegas, en dat wil je graag laten LeoVegas uitbetalen? Dan moet je bij de LeoVegas klantenservice zijn voor vragen over 888Sport uitbetalen. Aanmelden bij LeoVegas kan momenteel niet vanuit Nederland en België. Daarom raden we je graag aan om een alternatief te zoeken uit uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst. Hoe je de LeoVegas klantenservice kan bereiken, hoe de service daar is en dergelijke meer, lees je op onze pagina!

LeoVegas Klantenservice Algemeen

De LeoVegas klantendienst kan je op een aantal verschillende manieren contacteren. Om met de klantenservice op te nemen, kan je hen namelijk bellen, een contactformulier invullen of een email sturen. Ook een live chat functie zijn we tegenkomen, en dat is nog steeds de snelste manier om bij LeoVegas antwoord op je vraag te krijgen. Bij de LeoVegas klantenservice moet je je vraag in het Engels stellen, want een Nederlandse klantendienst is er niet. Op zich is dat logisch, voor een bookmaker die momenteel geen diensten in Nederland en België kan aanbieden.

 

leovegas support

LeoVegas Mail

Een email sturen is een van de meest eenvoudige methoden om je vraag of opmerking te sturen naar LeoVegas, zonder dat je daarvoor met je sociale angst geconfronteerd moet worden. Het kan hier dan wel enkele uren duren voor je antwoord krijgt van de bookmaker, tot zelfs een aantal dagen. Het email adres van de LeoVegas klantenservice is support@leovegas.com.

LeoVegas Telefoon

Als je geen probleem hebt om toch met iemand te telefoneren, en dan nog in het Engels, dan kan je Leovegas ook telefonisch bereiken. Het internationale nummer is immers de snelste manier om je antwoord te krijgen. Het is mogelijk dat je mobiele of telefoon-provider je kosten aanrekent voor bellen naar het buitenland. Je bereikt LeoVegas op +46 8 124 11 401.

LeoVegas Contactformulier

Je kunt je LeoVegas storten, uitbetalen en andere vragen ook gewoon stellen via het contactformulier op de Leovegas website. Deze vind je links bovenaan, via de knop ‘support’.

LeoVegas FAQ

Via diezelfde knop ‘support’ op de site van LeoVegas kan je ook hun help centre vinden. Deze lijst biedt je een antwoord op vele van de meest gestelde vragen die LeoVegas dagelijks over zich heen krijgt. Om het hen eenvoudig te maken, kan je zelf op zoek gaan naar de correcte vraag die je hebt, en graag ook het juiste antwoord natuurlijk. Je vindt er makkelijk je weg, aangezien de vragen mooi werden opgedeeld in verschillende categorieën.

LeoVegas Klantenservice Conclusie

Alles hangt af waar je naar op zoek bent, bij LeoVegas. De FAQ lijst is namelijk de beste optie voor de meest standaard vragen. Hoe lang duurt je uitbetaling, wat is het minimum bedrag tot storten, en dergelijke meer. Maar soms hebben spelers een ingewikkelder probleem of wat dan ook, dat meer aandacht vereist. Wij concluderen dat de email je vaak de meest volledige uitleg biedt, als je hen met een vraag bombardeert. Maar soms is het sneller en beter om bijvoorbeeld per chat of telefoon bij hen te gaan aankloppen met je vraag. Ze zijn professioneel, weten de antwoorden op de meeste vragen en zijn op de hoogte van alle nieuwe acties bij LeoVegas. Iets wat je niet per se over alle andere bookmakers kan stellen.

> Ga naar LeoVegas Review  > 

LeoVegas Contact

Wat is het LeoVegas telefoonnummer?

Hoewel je je momenteel niet kan aanmelden vanuit NL of BE bij LeoVegas, kan je hen wel nog bereiken op hun klantendienst. Dat kan onder meer door te bellen naar hun telefoonnummer. Dit telefoonnummer is wel betalend, omdat het  een buitenlands nummer is en je dus over de grens heen belt. Hen telefonisch bereiken kan je dus eenvoudigweg door het volgende nummer te benutten: +46 8 124 11 401

Wanneer kan ik LeoVegas bereiken?

LeoVegas kan je steevast bereiken, of dat nu via mail, live chat of telefoon is. Ongeacht de methode, heb je 24/7 de mogelijkheid om hen te contacteren. Je kan eenvoudigweg gebruik maken van de live chat, via de ‘support’-knop op hun webpagina. Daarnaast zijn ze ook telefonisch beschikbaar, of je kan hen uiteraard mailen. Het snelst zal je worden geholpen via de telefoon, die dus 24 op 24 te bereiken is.

Wat is het LeoVegas email adres?

Als je liever niet belt met een medewerker van de klantenservice van LeoVegas, dan kan je ook nog een email sturen naar support@leovegas.com. Dit kan je best in het Engels doen, als je ook antwoord op je vraag wil krijgen. De medewerkers spreken namelijk vooral deze als voertaal. Vergeet niet dat het minder snel zal gaan om hen te mailen, dan dat je hun live chat zou gebruiken. Daar krijg je immers meteen antwoord op je vraag.