Mr Green Storten

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Mr. Green heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

We hebben je nu dus alle informatie gegeven over hat aanmaken van je Mr Green account. Wil je nu een eerste keer storten via je account? Op deze pagina vind je de meest belangrijke informatie over het storten. Elke betalingsmethode wordt je hier in her kort gepresenteerd. Voordat je een eerste keer gebruik maakt van Mr Green deposit lees je dus best eerst een keer deze informatie. De bookmaker biedt je natuurlijk ook een bonus voor je eerste storting – en de informatie daarover mag op deze pagina natuurlijk niet ontbreken. Vele verschillende methodes zijn er voor het storten beschikbaar, onder meer iDeal – je hebt dus de keuze. Wil je nu meteen een eerste keer storten bij de bookmaker? Dan volg je gewoon onze onderstaande link naar de pagina van de bookmaker.

Betaalmethodes voor het online storten bij bookmaker Mr Green

Mr Green iDeal

We beginnen dus aan de betaalmethodes van de bookmaker en hebben meteen goed nieuws voor alle Nederlanders. Mr Green iDeal is beschikbaar voor het storten. Wat altijd leuk is bij iDeal – het geld wordt direct van je rekening op de Mr Green account gestort. Je hoeft dus niet te wachten – en er zijn ook geen transactiekosten bij de bookmaker.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: –
 • Stortingsduur: Direct

Mr Green Visa / Mastercard

Gebruik je graag je creditcard om een storting bij de bookmaker door te voeren? Dan heb je bij Mr Green deposit de keuze tussen Visa en Mastercard. Ook hier zijn er geen transactiekosten van de kant van de bookmaker. In het best geval krijg je dus 100% van het bedrag dat je stort ook effectief in je account. Ook hier gaat het storten bijzonder snel.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: –
 • Stortingsduur: Direct

Mr Green Skrill / Neteller

Naast de creditcards is het ook mogelijk om via een elektronisch portemonnee te storten. Daar heb je onder meer de keuze tussen Skrill en Neteller. Deze twee methodes bestaan al 20 jaar en de aanbieders hebben dus heel wat ervaring. De bookmaker zelf hanteert weer geen transactiekosten. Misschien leuk om te weten – Skrill, Neteller alsook de PaySafeCard horen allemaal tot hetzelfde bedrijf.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Mr Green PaySafeCard

Dezelfde aanbieder, die je Skrill en Neteller brengt, heeft ook een prepaid card in het aanbod. Zo kun je bij verschillende winkels in de omgeving een PaySafeCard kopen en geld storten. PaySafeCard is beschikbaar in 46 verschillende landen en ook hier praten we over 20 jaar ervaring bij de aanbieder. Een leuk alternatief om te storten bij Mr Green.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Stort nu een eerste keer geld bij bookmaker Mr Green

Conclusie Mr Green Geld Storten

Bij Mr Green deposit heb je de keuze uit creditcards, een prepaid card en elektronische portemonnees. Voor alle Nederlandse klanten is het heel belangrijk dat ook iDeal beschikbaar is. Vele van deze betaalmethodes zijn veilig en bijzonder snel. Een ander pluspunt is dat er geen transactiekosten worden gehanteerd bij Mr Green. Nadat je onze informatie over de stortingsmethodes hebt gelezen, voer je best meteen een storting door en hebt dan een kans om de fantastische bonus van Mr Green te winnen.

Mr Green Welkomstbonus tot € 50!

Op deze pagina heb je dus alle informatie gelezen over het Mr Green storten. Voor je eerste storting wacht er een gratis weddenschap op je bij de bookmaker. Een bonus van € 50 wacht er op je, verdeeld over 2 gratis weddenschappen van € 25. Met deze gratis weddenschappen kan je dan nog meer geld winnen. Speel het bedrag een keer tegen een quotering van tenminste 1.80. De bookmaker geeft je 7 dagen tijd, om beide gratis weddenschappen te gebruiken.

Profiteer nu van de € 50 bonus van de bookmaker Mr Green online

> Ga naar Mr Green Review