Mr Green Aanmelden

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Mr. Green heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Zou je graag een weddenschap plaatsen bij de bookmaker? Het duurt maar enkele minuten voordat je Mr Green account is geopend. Er zijn maar drie stappen voordat je gebruik kunt maken van je account. Volg eerst een van onze links naar de pagina van de bookmaker. Kijk je helemaal bovenaan aan de rechterkant, dan zie je daar ‘create account’. Nu begin je met je account setup. Daarna wordt het account geverifieerd en tenslotte moet je nog persoonlijke details intikken. Indien je al een account hebt bij Mr Green, dan kun je gewoon je gebruikersnaam en wachtwoord ingeven bij de login. Nog geen Mr Green account? Dan lees je best eens de onderstaande informatie.

Nu meteen zin om een account bij de bookmaker te registreren? Gebruik dan gewoon onze button en begin met het aanmaken van je account.

Aanmelden bij bookmaker Mr Green online gaat via 3 korte stappen

Hoe kan ik me bij Mr Green registreren?

  • Spijtig genoeg bestaat ook de homepage van bookmaker Mr Green niet in het Nederlands. Echter wel in het Engels of in het Duits. Ga dus eerst naar de pagina van de bookmaker. Helemaal bovenaan rechts klik je op ‘create account’. In een eerste stap moet je nu je e-mail adres en wachtwoord achterlaten. Daarna kies je het land, waar je geregistreerd bent. Onderaan accepteer je de algemene condities van Mr Green. Neem even de tijd om deze condities te lezen voordat je verder gaat met het aanmaken van je account. Klik dan beneden op ‘next’ en dan gaan we verder met het registreren.
  • De tweede stap bij het Mr Green registreren is gewoon de verificatie van je identiteit. Ten eerste heb je een document ter identificatie nodig, bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Hierbij kun je gewoon een foto nemen van je document. Let er wel op dat het gehele document in kleur herkenbaar is. Daarnaast heb je een document nodig om je adres te bevestigen. Dit kan bijvoorbeeld ook een rekening zijn, die je hebt moeten betalen. Dit document mag niet meer dan 3 maanden oud zijn. Een foto van je creditcard wordt dan ook benodigd, net als een bewijs van je bank of van je e-wallet.
  • En daarmee ben je al bijna klaar. Nu volgen er nog enkele persoonlijke details, en dan is je account ook al helemaal af. De tweede step met de verificatie duurt normaal het langst, voor de rest kun je een Mr Green account binnen enkele minuten aanmaken. Zodra je klaar bent heb je de mogelijkheid om te storten. Beneden vind je wat meer informatie over de betalingsmethodes, die bij de bookmaker beschikbaar zijn. En dan wachten er nog € 50 welkomstbonus op je. Volg dus nu de onderstaande link naar de pagina van de bookmaker en ga aan de slag met je account!

De betaalmethodes voor het storten bij bookmaker Mr Green

Storten bij Mr Green

Nu ben je dus klaar met het registreren van je Mr Green account. Als volgende stap kun je kiezen voor een eerste storting. Hierbij is het belangrijk dat je de aanbieder kiest, die het beste bij je past. Bij Mr Green online heb je de keuze uit bankoverschrijvingen, creditcards, e-wallets en een prepaid card. Zo vind je onder meer:

  • iDeal, Skrill, Neteller,  Visa, Mastercard, PaySafeCard, bankoverschrijving.

Heb je nog meer details nodig bij elke methode? Dan hebben we ook nog iets. Op onze extra pagina vind je alle details bij de verschillende methodes, die bij de bookmaker beschikbaar zijn. Lees dus even onze Mr Green Geld Storten pagina, voordat je een eerste keer stort in je account bij de bookmaker.

Win nu € 50 Mr Green welkomstbonus!

Via deze pagina heb je alles ervaren wat er bij het aanmaken van een account bij de bookmaker belangrijk is. Nu kun je dus je gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken, om via de Mr Green login naar je account te gaan. Dan heb je meteen de mogelijkheid, om een eerste keer te storten. Kies een betalingsmethode en een bedrag. Nu wachten er tot € 50 op je na je eerste storting. Dit bedrag ontvang je via je account in de vorm van twee gratis weddenschappen van € 25. Je hebt nu 7 dagen de tijd, om deze gratis weddenschappen te gebruiken en nog meer geld te winnen. Speel de Mr Green Bonus dus binnen die periode een keer tegen een quotering van tenminste 1.80. Verder zijn er geen bonuscondities verbonden aan dit aanbod. Zo kun je meteen van je account profiteren en beginnen met twee gratis weddenschappen van € 25. Een heel leuk welkomstaanbod van de kant van de bookmaker.

Twee gratis weddenschappen van telkens € 25 wachten op je bij Mr Green

> Ga naar Mr Green Review