Mr Green Uitbetalen

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Mr. Green heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Nadat je nu al alles weet over het Mr Green Storten willen we je ook de meest belangrijke informatie over het uitbetalen bij deze bookmaker beschrijven. Ook hier heb je de keuze tussen de klassieke bankoverschrijving, elektronische portemonnees en natuurlijk Visa en Mastercard. Bij elke methode moet je op de uitbetalingsduur letten. Voor bankoverschrijvingen en creditcards duurt deze over het algemeen 1-3 dagen. Bij elektronische portemonnees hoef je niet te wachten.

Laat je geld uitbetalen bij Mr Green via je favoriete betaalmethode

Algemene informatie uitbetalen bij Mr Green

Bij Mr Green withdrawal heb je de keuze tussen bankoverschrijving, elektronische portemonnees als Skrill en Neteller en de traditionele creditcards. Alle aanbieders bieden een bijzonder veilige uitbetaling. Bij e-wallets wordt het geld zelfs onmiddellijk uitbetaald. Echter moet je eerst een storting via dezelfde e-wallet maken, voordat een uitbetaling mogelijk is. Ook belangrijk om te weten – over het algemeen is er een transactiekost van 1% bij de bookmaker. Dit betekent dat in de meeste gevallen 99% van het gewenste bedrag wordt uitbetaald. Met 1% zijn deze kosten niet bijzonder hoog. Let dus wel op de transactiekosten bij elke uitbetaling. De veiligheid van de gebruikers is ook bijzonder belangrijk bij Mr Green. Zo wordt je identiteit altijd geverifieerd via een link die naar je account wordt gestuurd. Alle belangrijke informatie over het uitbetalen vind je bij ons.

Mr Green Visa/Mastercard

Vele gebruikers kiezen voor creditcards als het om het uitbetalen gaat. Bij Mr Green uitbetalen heb je de keuze tussen Visa en Mastercard. Mr Green hanteert geen minimum of maximum uitbetalingsbedrag. Echter zijn er steeds transactiekosten van 1%.  Let er dus op dat je maximaal 99% van het gewenste bedrag ook effectief uitbetaald krijgt. Wel leuk bij Visa en Mastercard is dat je geen extra account bij een aanbieder moet aanmaken.

  • Minimum uitbetaling: –
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 1%
  • Stortingsduur: tot 72 uur

Mr Green Skrill/Neteller

Net als bij het storten kun je ook bij het uitbetalen gebruik maken van de elektronische portemonnees Skrill of Neteller. Mr Green withdrawals biedt je dus ook online methodes om te profiteren van je uitbetaling. Ook bij deze e-wallets zijn er geen minimale of maximale bedragen voor het uitbetalen. Wel bestaat er nog altijd een transactiekost van 1%.

  • Minimum uitbetaling: –
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 1%
  • Stortingsduur: tot 72 uur

 

De meeste methodes zijn ook voor het Mr Green uitbetalen beschikbaar

Mr Green Uitbetalen Conclusie

Bij Mr Green heb je de keuze tussen enkele van de meest populaire betaalmethodes om je geld te laten uitbetalen. Elke methode heeft haar voor- en nadelen. Zo kun je voor de traditionele bankoverschrijving kiezen, via je creditcard laten uitbetalen of een van de beschikbare e-wallets gebruiken. Er worden hier geen minimale en maximale bedragen gebruikt. De bookmaker hanteert een transactiekost van 1% van het te uitbetalen bedrag. Dit is niet bijzonder hoog, maar je moet er wel aan denken. De bookmaker biedt je een bijzonder hoge veiligheid, zo wordt je identiteit steeds geverifieerd door een link naar je account te sturen. Meestal ontvang je de bedragen binnen de 1-3 werkdagen.

Nu ben je dus klaar met het lezen van de informatie over het uitbetalen, storten en nog meer. Indien je nog geen Mr Green account hebt aangemaakt, is het nu dus een goed moment. Zo krijg je na je eerste storting een gratis weddenschap ter hoogte van € 50. Dit bedrag wordt in twee verschillende weddenschappen op je account gestort. Nu heb je 7 dagen tijd om de € 50 te gebruiken. Het bedrag moet enkel een keer worden gespeeld met een minimale quotering van 1.80. Wil je nu meteen aan de slag? Volg dan onze link naar de bookmaker en profiteer meteen online.

Mr Green biedt je € 50 in gratis weddenschappen - haal de bonus

> Ga naar Mr Green Review