Mr. Play app

We hebben een nieuwe manier om te spelen ontdekt bij Mr. Play! Om mobiel te wedden, kan je in bepaalde gevallen niet alleen gebruik maken van de mobile site. Het kan ook via een Mr. Play app. Bij deze geven je graag onze bevindingen mee over mobiel wedden bij Mr. Play.

Let op: Mr. Play is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Mr Play heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Mr. Play Mobile Website

De Mr. Play mobiele website heeft net dezelfde huisstijl als de desktop versie; het is eigenlijk gewoon de site op je mobiele browser. Allereerst dien je een account aan te maken als je surft via je browser. Vervolgens kan je eenvoudig mobiel gokken op hun sportsbook. Maar er is meer, voor de gebruikers van Android-toestellen! Zij kunnen namelijk ook gebruik maken van een .apk-bestand, waarmee ze de Mr. Play app kunnen downloaden.

MRPLAY

Mr. Play App Downloaden

De mogelijkheid om de Mr. Play app te downloaden, is momenteel nog een droom voor gebruikers van de Apple-producten. iPhone en iPads laten momenteel niet toe om de Mr. Play app te benutten.

Mr. Play App Android

Android-gebruikers hebben meer geluk, want zij kunnen wel een app downloaden. Om deze te installeren op je toestel, dien je eerst de Google Play Store te bezoeken. Zoek naar Mr. Play, en je vindt er meteen het apk-bestand. Wanneer je dat hebt gedownload en geïnstalleerd, kan je deze openen. Je kan ook eenvoudig je account aanmaken via de app, als je dat nog niet had gedaan. We raden je echter aan om je aan te melden via de knop om je bonus te claimen.

Mr. Play App iPhone

Hier kan je weldra ontdekken hoe je de Mr Play App iPhone en iPad kan installeren. Van zodra er bekend is dat ze ook beschikbaar is voor iOS-producten.

apps toelaten Android

Mr. Play App Ervaringen

Wij zijn net zo tevreden van de Mr. Play app als van Mr. Play als bookmaker zelf. Daarover kan je alles teruglezen in ons Mr. Play review lezen voor info over deze bookmaker. Of ontdek ook de Mr. Play bonus, waar je tot 100 euro extra mee kan scoren om mobiel te wedden.

Time to PLAY MrPlay

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie