Neobet aanmelden

Let op: NEOBet is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. NeoBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Nog geen klant bij NEObet? Via onderstaande informatie leggen we je uit hoe je je eenvoudig kan aanmelden. Om je te kunnen aanmelden, surf je naar de homepagina van NEObet (klik hiervoor eenvoudig op één van de links op de pagina). Op het startscherm van de bookmaker vind je rechts bovenaan de knop ‘Sign Up’.

Wanneer je de knop aanklikt, verschijnt er rechts in beeld een pop-up venster dat je toelaat je gegevens in te geven. Naast de nodige gegevens kan je hier eveneens een promotiecode toevoegen. Tot slot zul je ook de algemene voorwaarden moeten aanvaarden. Aanmelden kan via onderstaande link. Met de handige bonuscode kan je bovendien gebruik maken van één van beide registratie bonussen.

bonus neo.bet

Registreren bij NEObet

  • Aanmelden doe je via de startpagina van de bookmaker. Na registratie heb je meteen de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens aan te passen.
  • Tijdens het registratieproces heb je eveneens de kans om een bonuscode in te voeren die je recht geeft op een welkomstbonus. Je kan hierbij kiezen uit een ‘Starterbonus’ die je recht geeft op 200% bij een stortingsbedrag van maximaal 50€. Een tweede optie is de ‘Pro bonus’ die je 100% extra biedt op een bedrag van maximaal 150€.
  • NEObet is daarnaast ook eenvoudig te openen vanop je Ipad of smartphone via de handige app. De app download je gratis in de Appstore van Apple of Android.
  • Problemen bij het aanmeldproces? De NEObet Customer Service helpt je graag verder via live-chat, mail of telefoon.

Storten Bij NEObet

Wanneer je eenmaal een account hebt aangemaakt, kan je meteen geld storten en beginnen met spelen. Geld storten kan op verschillende manieren. NEObet biedt de keuze aan tussen volgende betaalmethodes:

  • Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, of Paysafecard.
  • NEObet rekent zoals andere bookmakers nooit kosten aan voor een storting. Indien dit toch het geval is, zal dit vermeld staan bij de desbetreffende methode.
  • Storten en wedden met Ideal is helaas niet mogelijk.

Voor meer informatie over de verschillende betalingsmogelijkheden kan je bovendien een kijkje nemen op onze NEObet review pagina.

Neobet betalingsopties

Vergeet je NEObet welkomstbonus niet te claimen!

Wie zich voor het eerst aanmeldt bij NEObet kan gebruik maken van de welkomstbonus. Je kiest hierbij tussen de ‘Starterbonus’ die je tot 200% van € 50 oplevert of de ‘Pro bonus’ waarmee je tot 100% van € 150 extra kan verdienen. Stort je met andere woorden een eerste bedrag van 50€ dan geniet je een bonus van maar liefst € 100 extra. Bij een stortingsbedrag van € 150 kan je, dankzij de ‘pro bonus’ rekenen op € 150 extra. De promotiecode kan je heel eenvoudig toevoegen tijdens je registratie. Wil je aanspraken maken op een uitbetaling dien je te voldoen aan de rondspeelvoorwaarden. Hiervoor dien je zowel het stortingsbedrag, net als het bonusbedrag 5 keer rond te spelen. Deze voorwaarden gelden enkel bij odds van minstens 1.5. Om het rondspelen te voldoen krijg je 100 dagen de tijd. Meer dan tijd voldoende dus om aanspraak te maken op deze bonus.

Neobet Pro Bonus