De finale in de Eredivisie play-offs tussen ADO Den Haag en Excelsior

Jeroen van den Berg
27.05.2022

#Ad Aankomende zondag vindt de finale van de nacompetitie plaats en nemen ADO en Excelsior het tegen elkaar op om een plek in de Eredivisie te veroveren. Na een lang seizoen wordt op zondag duidelijk wie er volgend seizoen in de Eredivisie speelt en hieronder vind je de beste odds.

Keert ADO na een jaar in de Keuken Kampioen Divisie terug in de Eredivisie?

Hoewel ADO als favoriet begon aan de match tegen Excelsior kwamen ze de eerste wedstrijd niet als winnaar uit de de bus. Daarbij kwam ADO eigenlijk nog goed weg aangezien Sem Steijn pas in de 92e minuut de gelijkmaker op het bord zette. Beide ploegen kwamen elkaar al eerder tegen dit seizoen omdat ze beiden uitkwamen in de Keuken Kampioen Divisie. De vorige wedstrijd in Den Haag werd gewonnen door Excelsior. Daarentegen wist ADO dan weer te winnen op Kralingen tegen Excelsior met 2-3.

In een vol stadion zou ADO nu moeten winnen om na een jaar afwezigheid weer in de Eredivisie uit te komen. Eerder promoveerden FC Volendam en Emmen al en de ploeg van Giovanni Franken zou graag de derde ploeg zijn die de Keuken Kampioen Divisie achter zich laat. Het is een lang seizoen maar alles lijkt nu op de laatste wedstrijd aan te komen. Volgens de oefenmeester is zijn ploeg nog fris en in goeden doen. Wel heeft Franken te maken met blessures van Elia en doelman Luuk Koopmans. We kunnen je alvast melden dat we van de betting sites Nederland Bet365 hebben uitgekozen om je van de odds te voorzien. Eerste bespreken we natuurlijk nog de andere ploeg in deze play-off finale.

Excelsior wilt na drie seizoen afwezigheid de Eredivisie bereiken

Ook Excelsior hebben we recentelijk nog in de Eredivisie gezien. Dat was drie jaar geleden toen de Kralingers degradeerden na een matig seizoen op het hoogste niveau. Vanaf die degradatie werd er halsreikend uitgekeken naar een terugkeer in de Eredivisie maar moest men in Rotterdam toch drie jaar wachten op een terugkeer. Het is echter nog niet zeker of Excelsior de Eredivisie bereikt, maar zo dicht bij een terugkeer als ze nu zijn, is Excelsior nog niet geweest.

Marinus Dijkhuizen zag dat zijn ploeg het in de heenwedstrijd lastig had maar wist wel op voorsprong te komen door een goal van Marouan Azarkan. Eerder deze play offs wist ADO al af te rekenen met Heracles Almelo en Roda JC. Excelsior werd zesde in de reguliere competitie maar kan dus alsnog de Eredivisie bereiken. Ook bij de Rotterdammers zijn er blessures. Michael Chacon en Nikolas Agrafiotis zullen op zondag de finale tegen ADO moeten missen. Zoals gezegd zullen we de odds van Bet365 Nederland gebruiken bij het wedden op ADO Den Haag – Excelsior en die vind je hieronder.

Bet365 odds bij de eerste divisie playoff Ado-Excelsior

© Bet365 – 27-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De hoogste odds om te wedden op ADO – Excelsior

Als nieuwe speler kun je direct profiteren van een lekkere Bet365 welkomstbonus. Hier krijg je namelijk een wedkrediet tot € 100 bij je eerste storting. Ook de quoteringen bij ADO – Excelsior zijn daarbij nog eens hartstikke interessant. ADO Den Haag is favoriet bij de bookmakers met 2.25 terwijl je voor een overwinning van Excelsior 3.00 krijgt. Een gelijkspel levert je bij deze bookmaker 3.50 op. Deze odds en mooie bonus pak je via onderstaande link.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.