AZ – Vitesse Eredivisie play-offs voorbeschouwing 29-03-2022

Jeroen van den Berg
28.05.2022

Na de 2-1 overwinning van Vitesse in eigen huis gaan de Arnhemmers nu op zoek naar een goed resultaat tegen AZ. Pakt Vitesse het Conference League ticket tegen AZ of kan de ploeg uit alkmaar nog iets terug doen?

AZ heeft nog één kans om Europees voetbal te halen

De ploeg van Pascal Jansen gooide dit seizoen vrij vaak hoge ogen, maar verslapte toch aan het einde van de rit. Desalniettemin eindigde AZ wel tien punten boven Vitesse. Wel werden de laatste vier wedstrijden in de competitie verloren. Toch verliepen de play-offs redelijk succesvol en wist AZ dus toch nog de finale te halen. In de halve finale verloor AZ eerst nog van Heerenveen maar wisten ze in eigen huis met 2-0 te winnen. De Alkmaarders weten ze dus wel hoe ze terug moeten komen na een nederlaag op vreemde bodem. AZ won op 2 april nog met 3-1 in Alkmaar van Vitesse en zal nu alles op alles zetten om ook dit keer weer thuis te winnen.

Pascal Jansen moet in dit duel tegen VItesse het zonder een aantal vaste krachten doen. Owen Wijndal is al langere tijd afwezig en dit keer lijkt Fredrik Midtsjo ook een twijfelgeval. Yusuf Barasi is net geopereerd en begint aan een lange revalidatie. Is AZ de klap te boven en geven de beste bookmakers een kans in eigen huis?

Vitesse op rozen na eerste overwinning

Op donderdag kwam Vitesse na 22 minuten op voorsprong door een goal van Thomas Buitink. In de 22e minuut was het raak en genoot Vitesse een voorsprong. Binnen een kwartier na rust stond AZ alweer op gelijke hoogte maar de vechtkracht van Vitesse zorgde uiteindelijk toch voor de overwinning. Lois Openda maakte het beslissende doelpunt in de 86e minuut. Toch weet Vitesse ook dat de buit nog niet binnen is. Onder Thomas Letsch zal Vites er vol invliegen op zondag, maar de coach weigert om het achterin op slot te gooien. Daarom dat het ook zomaar een heel interessante wedstrijd kan worden, want er staat natuurlijk een hoop op het spel.

Bij Vitesse kan Letsch niet rekenen op Yann Gboho en Dominik Oroz, terwijl Jacob Rasmussen ook ontbreekt vanwege een enkelprobleem. Laten we de odds erbij pakken en kijken waar je van de iDeal bookmakers de beste odds vindt.

AZ duidelijk favoriet tegen Vitesse in eigen huis

© Toto- 28-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op AZ – Vitesse

Van alle bookmakers vind je nu de beste odds bij AZ – Vitesse bij Toto.  AZ is hier favoriet want je krijgt voor winst van AZ 1.63 terwijl je voor een overwinning 5,15 krijgt. Een gelijkspel levert 4.15 op. Alsof die odds nog niet hoog genoeg zijn, staat er ook een goede welkomstbonus voor je klaar in de vorm van een 100% gratis weddenschap tot € 50,00. Om deze goede odds en bonus te pakken moet je je wel bij Toto aanmelden via de knop hieronder.

Aanmelden bij TOTO

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.